خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 217 )
آجیل و تنقلات ( 99 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 186 )
نوشیدنی ها ( 35 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 37 )
دانستنی قنادی ( 28 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 106 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 92 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 84 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 164 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 51 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 125 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 112 )
غذاهای فسفودی ( 38 )
خوراک ها/خورش ها ( 111 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 7 )
فوت وفن ها ( 33 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 20 )
دسر ( 48 )
پیش غذاها ( 12 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 78 )
مناسبت ها ( 10 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 13 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

بفرمایید شام

Image result for ‫کروکت مرغ‬‎


اینم دستوراین غذای خوشمزه

  • سینه مرغ پخته شده: ۲ عدد
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پودر سوخاری: ۲فنجان
  • جعفری خرد شده: یک فنجان
  • سس سفید: یک دوم فنجان
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
استخوان‌های سینه مرغ را می‌گیریم و آن را چرخ می‌کنیم. سپس جعفری خرد شده، سس سفید، نمک و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم و مایه کروکت را خوب وَرز می‌دهیم. از مایه به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برمی داریم و ابتدا در پودر سوخاری و سپس در تخم مرغ زده شده می‌غلطانیم. در این هنگام به خمیر شکل می‌دهیم و آن را در روغن داغ سرخ می‌کنیم. کروکت‌های سرخ شده را در دیس می‌چینیم و اطراف دیس را با سبزیجات پخته تزیین می‌کنیم.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/23 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 18 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 65
دیروز : 214
ماه : 10376
ماه قبل : 13155
سال : 63809
سال قبل : 180266
کل : 887537
اطلاعات سايت:
اخبار :2284
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::