خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 217 )
آجیل و تنقلات ( 98 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 186 )
نوشیدنی ها ( 33 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 36 )
دانستنی قنادی ( 26 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 103 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 91 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 83 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 162 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 51 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 123 )
دلمه / کوفته ( 35 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 66 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 111 )
غذاهای فسفودی ( 37 )
خوراک ها/خورش ها ( 108 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 5 )
فوت وفن ها ( 29 )
غذای ملل ( 17 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 16 )
دسر ( 42 )
پیش غذاها ( 10 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 77 )
مناسبت ها ( 8 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 2 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 3 )
بخورونخورها ( 12 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 0 )
متتفرقه ها ( 1 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 9 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

اینم یک شیرینی خوشمزه عید

ترافل های عاشقانه مخصوص کادوی روز عشق


  • شکلات سفید خرد شده: ۲۲۰ گرم
  • کره بدون نمک: ۵ قاشق غذاخوری
  • خامه غلیظ زده شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • کمی نمک
  • عصاره لیمو: ۱ قاشق چایخوری
  • شکر پودری

طرز تهیه

1. روی یک ظرف حمام آب گرم (ظرفی که در ظرف آب داغ گذاشته شده) شکلات خرده شده، کره و خامه را بریزید، بهم بزنید تا زمانی که یکدست شود.

2. نمک و اسانس لیمو را به آن اضافه کنید و بهم بزنید.

3. کمی خنک کنید، روی آن را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال به مدت ۲ ساعت قرار دهید (یا تا زمانی که به حد کافی برای رول شدن خنک شود).

4. با یک قاشق کوچک یا یک قاشق اسکوپ هندوانه، مقداری از مخلوط را بردارید و به شکل یک توپ با قطر ۱ اینچ گرد کنید (اگر خیلی چسبناک است مقدارکمی از مخلوط شکلات سفید را با شکر پودری مخلوط کنید به این ترتیب رول کردن آن آسان می‌شود سپس زمانی که توپ تشکیل شد، دوباره آن را در پودر شکر بزنید).

5. هر کدام از ترافلها را داخل پودر شکر بغلتانید تا همه آنها به خوبی با شکر پودری پوشش داده شوند. آنها را در ظرفی دردار داخل یخچال به مدت ۱ هفته و یا فریزر به مدت طولانی‌تر نگه دارید.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/18 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 5 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 88
دیروز : 564
ماه : 6155
ماه قبل : 9076
سال : 35048
سال قبل : 180266
کل : 858776
اطلاعات سايت:
اخبار :2229
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::