خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 217 )
آجیل و تنقلات ( 99 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 186 )
نوشیدنی ها ( 35 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 37 )
دانستنی قنادی ( 28 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 106 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 92 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 84 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 164 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 51 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 125 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 112 )
غذاهای فسفودی ( 38 )
خوراک ها/خورش ها ( 111 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 7 )
فوت وفن ها ( 33 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 20 )
دسر ( 48 )
پیش غذاها ( 12 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 78 )
مناسبت ها ( 10 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 13 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

این هم یک سس سالادخوشسمزه

آموزش تهیه مرحله به مرحله سس وینگرت (وینیگرت)


 تهیه سس وینیگرت

    سرکه: ۳ قاشق غذاخوری (رنگ و نوع سرکه فرقی نداره)
    روغن زیتون: ۹ قاشق غذاخوری
    سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری در صورت تمایل
    عسل: ۲ قاشق چایخوری
     نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
    سیر رنده شده: ۱/۲ قاشق چایخوری

1. برای تهیه این سس باید از یک ظرف در دار استفاده کنین. روغن زیتون و سرکه رو داخل ظرف بریزین و در ظرف رو محکم ببندین.

2. حالا خیلی سریع و محکم ظرف رو تکون بدین تا روغن و سرکه خوب با هم مخلوط بشن یا به عبارتی به خورد هم برن و از هم قابل تشخیص نباشن. این مدل مخلوط کردن سرکه و روغن باعث میشه که یه مایع غلیظ، یکدست و کرمی بدست بیاد.

3. بعد تنها کاری که باقی میمونه اینه که بقیه مواد رو اضافه کنین و باز در ظرف رو ببندین و همون طور محکم تکونش بدین.

4. به همین راحتی سس لطیف و خوشمزه مون حاضره بهتره برای یکی دو ساعت داخل یخچال بذارینش تا مزه ها به خورد هم برن. قبل مصرف باز تکونش بدین.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/18 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 21 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 68
دیروز : 214
ماه : 10379
ماه قبل : 13155
سال : 63812
سال قبل : 180266
کل : 887540
اطلاعات سايت:
اخبار :2284
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::