خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 234 )
آجیل و تنقلات ( 111 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 196 )
نوشیدنی ها ( 44 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 40 )
دانستنی قنادی ( 39 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 114 )
اسنک و سمبوسه ها ( 33 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 85 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 88 )
سس/چاشنی ( 101 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 92 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 172 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 37 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 70 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 117 )
غذاهای فسفودی ( 40 )
خوراک ها/خورش ها ( 116 )
موادالیه خانگی ( 66 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 11 )
فوت وفن ها ( 46 )
غذای ملل ( 19 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 25 )
دسر ( 54 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 90 )
مناسبت ها ( 12 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 2 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 18 )
طبع خوراکها ( 4 )
فرزندم
تغذیه ( 0 )
سرگرمی ( 1 )
تبدیل دمای فر

بازاومدم بایه ترفندساده مطبخم

تهیه اب مرغ عالی خونگی که کلی کاربری داره


استاک یاعصاره مرغ.jpg  


موادلازم:
130 گرم پیازخرد شده
130 گرم کرفس خردشده
130 گرم تره فرنگی خرد شده
2،5 لیوان آب سرد
1 عدد برگ بو
1 قاشق مربا خوری رزماری
1قاشق چایخوری آویشن
چند شاخه جعفری
1 قاشق چایخوری فلفل
مقداری اسکلت مرغ
نمک
3 حبه سیر

تمام مواد در دستور داده شده را دریک قابلمه بریزید وروی حرارت قرار دهید تا بجوش آید.

وقتی که آب جوش آمد،حرارت راملایم کنید وکف سفید روی آب رابا یک ملاقه جمع کنید.

سپس به آرامی گذاشته تا به مدت 2 ساعت بجوشد وعصاره مرغ وسبزیجات خارج شود.

سپس در یک آبکش بریزید و آب را از محتویات توی ظرف جدا کنید.عصاره مرغ آماده استفاده است.

مصرف :برای خورش های مرغ دار/سوپ /اش



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/11/15 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 36 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 191
دیروز : 194
ماه : 16623
ماه قبل : 17882
سال : 180764
سال قبل : 148917
کل : 1270005
اطلاعات سايت:
اخبار :2457
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 3
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::