خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 234 )
آجیل و تنقلات ( 111 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 196 )
نوشیدنی ها ( 44 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 40 )
دانستنی قنادی ( 39 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 114 )
اسنک و سمبوسه ها ( 33 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 85 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 88 )
سس/چاشنی ( 101 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 92 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 172 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 37 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 70 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 117 )
غذاهای فسفودی ( 40 )
خوراک ها/خورش ها ( 116 )
موادالیه خانگی ( 66 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 11 )
فوت وفن ها ( 46 )
غذای ملل ( 19 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 25 )
دسر ( 54 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 90 )
مناسبت ها ( 12 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 2 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 18 )
طبع خوراکها ( 4 )
فرزندم
تغذیه ( 0 )
سرگرمی ( 1 )
تبدیل دمای فر

خوب این هم یکی دیگه از نکات خوشمزه مطبخ ما


آرد برنج خانگی
 روش تهیه بهاری عزیز

برای آرد برنج مهمترین نکته ای که هست استفاده از برنج ایرانی مرغوب و معطره که البته باید خوب شسته بشه که بعد از خشک شدن بوی آزاردهنده ای نداشته باشه از شب قبل برنج رو بدون نمک ! خیس کنید و چند بار آبش رو عوض کنید تا کاملا بوی خاکش بره و رنگش سفید بشه ... بعضیها سه روز تو آب نگه می دارند که من به تجربه و توصیه مامانم این کار رو نمی کنم چون هم برنج بو می گیره به خاطر نمکی که وجود نداره و هم اینکه نیازی به این همه وقت نیست وقتی در طول یک روز می تونی آرد برنج رو آماده کنی
خب پس برنج رو از شب قبل خیس می کنید و فرداش آبکش می کنید و بلافاصله می ریزید داخل یک دستمال یا کیسه نخی تمیز و 3- 4 ساعتی زمان می دید که رطوبت اضافه اش گرفته بشه ولی نباید خشک بشه چون دیگه آسیاب نمی شه ... مثلا اگر صبح ریختی داخل کیسه ظهر آسیاب کن ،یا ظهر این کار رو کردی عصر آسیابش کن که رطوبت نهایی اش حفظ شده باشه هنوز ...
می ریزید داخل آسیاب یا همین مولینکس های معمولی که بهش 1-2-3 هم می گن تا جاییکه می خوای نرم بشه آسیابش می کنی و بعد از الک رد می کنی و آرد برنج رو داخل یک سینی پهن کن و بزار کاملا خشک بشه ... بعدش هم حتما داخل یخچال نگهداری کن که بو نگیره ...



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/01 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 108 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 140
دیروز : 698
ماه : 1888
ماه قبل : 18338
سال : 184367
سال قبل : 148917
کل : 1273608
اطلاعات سايت:
اخبار :2457
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::