خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 219 )
آجیل و تنقلات ( 101 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 189 )
نوشیدنی ها ( 37 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 37 )
دانستنی قنادی ( 31 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 106 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 94 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 86 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 114 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 8 )
فوت وفن ها ( 34 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 20 )
دسر ( 49 )
پیش غذاها ( 12 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 78 )
مناسبت ها ( 10 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 16 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

کباب قفقازی:

این کباب از فیله یا راسته گوساله و سینه مرغ تهیه میشود که با ماست یا خامه، روغن زیتون، پیاز، فلفل دلمه، نمک و فلفل مزه دار میشود و به صورت یکی در میان به همراه فلفل دلمه و پیاز به سیخ کشیده میشود و روی زغال یا در فر کباب میگردد.

با 20 نوع از کباب های ایرانی آشنا شوید

۲- کباب برگ زعفرانی:

این کباب با گوشت راسته گوساله که به همراه پیاز و کره و زعفران مزه دار شده است آماده میشود. این کباب پس از به سیخ کشیدن در سطحی صاف به کمک وسیله مناسب کوبیده میشود و سپس روی زغال کباب میگردد.

با 20 نوع از کباب های ایرانی آشنا شوید

۳- کباب کوبیده:

کباب کوبیده از گوشت ران گاو، قلوه گاو و دنبه گوسفند به صورت چرخ شده که به همراه پیاز رنده شده بدون آب و تخم مرغ و زعفران و ادویه آماده میشود.

با 20 نوع از کباب های ایرانی آشنا شوید

۴- جوجه کباب:

این کباب با گوشت مرغ تهیه میشود که هم میتواند فیله مرغ باشد و هم به همراه استخوان آماده شود این کباب نیز به همراه پیاز، زعفران، آب لیموی تازه، ادویه، خامه و مقداری روغن مایع مزه دار میشود و به همراه برنج یا نان سرو میگردد.

با 20 نوع از کباب های ایرانی آشنا شوید

۵- شیشلیک:

مواد لازم برای تهیه شیشلیک دنده گوسفند یا گوساله  به همراه ماست چکیده، آب لیمو، روغن مایع، زعفران و ادویه است که یکی از کباب های بسیار لذیذ به حساب می آید.

با 20 نوع از کباب های ایرانی آشنا شوید

۶- کباب بناب:

خواستگاه این کباب شهر بناب در استان آذربایجان شرقی است. این کباب به نوعی همان کباب کوبیده میباشد و تنها تفاوت آن این است که اندازه سیخ های بناب از کوبیده بزرگتر است.

با 20 نوع از کباب های ایرانی آشنا شوید

۷- کباب گوشت بره:

همان طور که از نام این کباب لذیذ پیداست مواد لازم برای تهیه آن گوشت بره به همراه مقداری سرکه و روغن زیتون و چند حبه سیر میباشد که پس از مزه دار شدن روی حرارت کباب میشود.

با 20 نوع از کباب های ایرانی آشنا شوید

۸- کباب حسینی:

کباب حسینی نوعی کباب است که با سیخ چوبی طبخ میشود و این کباب با گوشت مغز ران گوسفند تهیه میشود و با فلفل سبز و پیاز مزه دار میشود.

با 20 نوع از کباب های ایرانی آشنا شوید

۹-کباب چنجه:

گوشت سنتی مورد استفاده برای چنجه گوشت بره است. مواد لازم برای این نوع کباب شامل گوشت بره، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل می‌شود. گوشت در ترکیب مواد مذکور مزه دار میشود. چنجه معمولاً با پلو، گوجه فرنگی کبابی و پیاز خام سرو می‌شود. تلفظ چنجه در گویش‌های محلی متفاوت است. (تلفظ صحیح این کلمه ” کنجه ” میباشد و در زبان آذربایجانی چنجه تلفظ میگردد و در برخی شهر های ایران نیز متاثر از زبان آذربایجانی چنجه تلفظ میگردد.)

با 20 نوع از کباب های ایرانی آشنا شوید

۱۰- ترشه کباب:

ترشه کباب ازگوشت گوسفند یا گوساله، گردوی چرخ شده، رب انار، پیاز، سیر، روغن زیتون یا مایع، جعفری، گشنیز، مرزه، ترخون، نمک و فلفل تهیه میشود.

با 20 نوع از کباب های ایرانی آشنا شوید

۱۱-خوئک:

نوعی کباب است که در کنار خوراک‌هایی مثل کباب جگر، دل و قلوه قرار می‌گیرد. این کباب از چربی اطراف کبد گاو و گوسفند، لوزالمعده، تیموس و تیروئید تشکیل می‌شود و طبق اعلام سازمان دامپزشکی کشور، عرضه آن غیرقانونی است.

با 20 نوع از کباب های ایرانی آشنا شوید

۱۲- کباب جیگر:

این کباب که از جیگر گوسفند تهیه میشود طرفداران زیادی دارد که معمولا در وعده صبحانه آنرا سرو میکنند.

با 20 نوع از کباب های ایرانی آشنا شوید

۱۳- کباب سلطانی:

این کباب ترکیبی از کباب برگ و کوبیده است.

با 20 نوع از کباب های ایرانی آشنا شوید

۱۴- ماهی کباب:

این کباب خوش طعم که معمولا در شهر های ساحلی ایران رواج دارد یکی از کباب های لذیذ ایرانی است که با انواع ماهی از جمله سالمون، شیر ماهی، قزل آلا و… تهیه میشود.

با 20 نوع از کباب های ایرانی آشنا شوید

۱۵- کباب تابه ای:

کباب تابه ای به نوعی کباب کوبیده بدون سیخ است! این کباب با گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده تهیه میشود که در تابه بخار پز مشود.

با 20 نوع از کباب های ایرانی آشنا شوید

۱۶- کباب دوش:

کباب دوش از پشت گردن و دوش گاو تهیه میشود و به دلیل دارا بودن رگه‌های چربی لذیذی که در آن موجود است لذت کباب را دوچندان می‌کند اندازه‌های آن هم مانند چنجه دارای برش‌های متوسط است.

با 20 نوع از کباب های ایرانی آشنا شوید

۱۷- کباب بختیاری:

این کباب نیز مانند کباب قفقازی از گوشت قرمز و مرغ تهیه میشود.

با 20 نوع از کباب های ایرانی آشنا شوید

۱۸-کوبیده مرغ:

این نوع کباب با گوشت مرغ چرخ شده که به همراه ادویه مزه دار شده است درست میشود.

با 20 نوع از کباب های ایرانی آشنا شوید

۱۹- کباب حلزونی:

این کباب که هم با گوشت قرمز و هم گوشت سفید تهیه میشود گاهی نیز مانند کباب بختیاری طبخ میگردد که به شکل مارپیچ به سیخ کشیده میشود.

با 20 نوع از کباب های ایرانی آشنا شوید

۲۰- دنده کباب گوسفندی:

آخرین کباب ایرانی دنده کباب گوسفندی است که بی شباهت به شیشلیک نیست همان طور که از نام این کباب پیداست مواد لازم برای تهیه آن دنده گوسفند است که با موتدی نظیر پیاز و ادویه و آب لیمو مزه دار میشود و به همراه نان یا برنج سرو میگردد.

با 20 نوع از کباب های ایرانی آشنا شوید

منبع:irmix


نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 125
دیروز : 103
ماه : 2397
ماه قبل : 4834
سال : 99112
سال قبل : 180266
کل : 922840
اطلاعات سايت:
اخبار :2314
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 1
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::