
آشپزی با مایکروفر:
آب کردن کره
۵۰ گرم کره را داخل یک بشقاب
گود و کوچک شیشه های قرار داده و روی آن را با درب پلاستیکی بپوشانید و با
۹۰۰ وات توان،حدود۳۰-۴۰ ثانیه آن را گرم کنید تا آب شود.
آب کردن شکلات
۱۰۰ گرم شکلات را داخل یک بشقاب
گود، کوچک شیشه ای قرار دهید.با ۴۵۰ وات توان ،حدود ۳-۵ دقیقه آن
را گرم کنید تا آب شود.یک یا دو بار هنگام آب شدن آن را هم بزنید.برای
بیرون آوردن آن از دستکش استفاده کنید.
آب کردن عسل شکرک زده
۲۰ گرم عسل را داخل یک بشقاب
گود ،کوچک شیشه ای قرار دهید.با ۳۰۰ وات توان ،حدود ۲۰-۳۰ ثانیه آن
را گرم کنید تا شکرک های عسل آب شود.
آب کردن ژلا تین
ورقه های خشک ژلاتین (۱۰ گرم)
را مدت ۵ دقیقه داخل آب سرد بگذارید، پس از گرفتن آب ورقه ها ، آنها را
داخل یک ظرف پیرکس کوچک بگذارید و با ۳۰۰ وات ،حدود ۱ دقیقه گرم کنید.پس از
آب شدن آنها را هم بزنید.
پختن کیک های تزئینی یخ زده/ ژله دار
۱۴ گرم ژله آماده را ۴۰ گرم شکر
و ۲۵۰ گرم آب سرد مخلوط کنید ،داخل یک ظرف پیرکس بریزید و با توان ۹۰۰
وات ،حدود ۳/۵-۴/۵ دقیقه آن را بپزید ،تا ژله شفاف شود.دوباره هنگام
پختن آن را بهم بزنید.
پختن مربا
۶۰۰ گرم میوه را داخل یک ظرف
پیرکس درب دار به اندازه مناسب بریزید.۳۰۰ گرم شکر به آ ن اضافه کرده و هم
بزنید .با توان ۹۰۰ وات ،حدود ۱۰-۱۲دقیقه آن را بپزید.چندین بار
هنگام پختن آن را هم بزنید.بلافاصله آن را داخل شیشه مربای درب دار بریزید.
پختن دسر
پودر را با شکر و شیر(۵۰۰ میلی
لیتر) و با استفاده از دستورالعمل ها مخلوط و خوب هم بزنید.از یک ظرف پیرکس
مناسب و درب دار استفاده کنید. با ۹۰۰ وات توان ،حدود ۶/۵-۷/۵ دقیقه
آن را بپزید.چندین بار هنگام پختن آن را هم بزنید.
بو دادن بادام
۳۰ گرم مغز بادام را روی یک بشقاب سرامیکی
متوسط پخش کنید. با ۶۰۰ وات ،حدود ۳/۵-۴/۵ دقیقه آن را هنگام بو
دادن به هم بزنید.بگذارید ۲-۳ دقیقه داخل فر بماند.
گرم کردن اولیه مایکروفر به طور سریع:
برای پخت وپز با
انتقال حرارت ،توصیه گردیده که قبل از قرار دادن غذا داخل مایکروفر، آن را
تا درجه معینی گرم کنید.
وقتی فر به درجه تعیین
شده برسد ،مدت ۱۰ دقیقه در آن حالت باقی مانده سپس به طور خودکار خاموش
خواهد شد.
بررسی کنید که المنت
های حرارتی در جای مناسب خود قرار داشته باشد.
۱ – دکمه ی Auto Fast Preheat را
فشار دهید.
نتیجه :
نشانگر روبرو نمایش داده خواهد شد. ۲۵۰ درجه سانتیگراد (دما)
۲ – دکمه ی Auto Fast Preheat را
یک یا چند بار تا تنظیم دمای موردنیاز فشار دهید.
۳ – دکمه ی Start را فشار
دهید.
نتیجه :
فر تا دمای موردنظر گرم می شود.
- پس از
رسیدن به دمای موردنظر دستگاه ۶ بار بوق زده و دما به مدت ۱۰ دقیقه ثابت
باقی می ماند.
- بعد از
۱۰ دقیقه ، دستگاه ۴ بار بوق زده و عملیات متوقف می گردد.
- اگر می
خواهید دمای فعلی داخل دستگاه را بدانید ، دکمه ی Auto Fast Preheat را
فشار دهید.
استفاده ازویژگی بوزدایی مایکروفر :
از این ویژگی برای بوی غذا و یا
موقعی که دود زیاد داخل دستگاه جمع شده است استفاده کنید.ابتدا داخل
دستگاه را تمیز کنید.
نتیجه :
پخت غذا در حالت دوگا نه شروع خواهد شد. وقتی پخت غذا تمام شود ، دستگاه
بوق می زند وعلامت ( O ) چهار بار چشمک می زند. بعد از آن
دستگاه هردقیقه یک بار بوق می زند.
راهنمای
پخت غذاهای منجمد و گوشت با حرارت هوای گرم + کباب پز در مایکروفر :
- فر را قبل از شروع پخت ، تا درجه معین گرم
کنید.
- از توان و زمان تعیین شده در جدول به عنوان
راهنما استفاده کنید.
- به المنت های حرارتی دست نزنید.
- برای بیرون آوردن غذا از فر از دستکش استفاده
کنید.
غذا
|
وزن
|
حالت گریل
حرارت (دقیقه)
|
زمان (دقیقه)
|
دستورالعملها
|
پیتزا منجمد |
۴۰۰ گرم |
۲۲۰ درجه
سانتیگراد |
۱۳-۱۵ |
پیتزاهای منجمد را
روی پایه کوتاه بگذارید. |
باگت منجمد
|
۲۵۰ گرم
|
۲۲۰ درجه سانتیگراد
|
۱۵-۱۷
|
باگت های منجمد را
با مواد افزودنی مثل گوجه ،پنیرو ژامبون را کنار هم روی پایه کوتاه قرار
دهید.
|
کراکیت گوجه منجمد |
۲۵۰-۵۰۰ گرم |
۲۰۰ درجه
سانتیگراد |
۱۷-۲۳ |
به طور یکنواخت آن
را روی پایه کوتاه پخش کنید بعد از گذشت ۲-۳ دقیقه از زمان تعیین شده آن
را پشت و رو کنید. |
نان های حلقوی |
۲ * ۱۵۰ گرم |
۲۵۰ درجه
سانتیگراد |
۲۲-۲۵ |
نان ها را کنار هم
روی پایه کوتاه بگذارید.
|
سینه اردک کبابی
|
۳۰۰-۴۰۰ گرم |
۲۰۰ درجه
سانتیگراد |
۳۰-۳۵ |
چاشنی لازم را به
غذا بزنید.با قرار دادن پوست به طرف بالا، آن را روی یک سینی سرامیک یا
پیرکس تخت و روی پایه کوتاه بگذارید. |
راهنمای پخت غذا دومرحله ای با بخار در
مایکروفر:
۵۰۰ میلی
لیتر آب داخل سینی ظرف چهارگوش بخار بریزید.سینی استیل را داخل ظرف
چهارگوش قرار دهید.ماهی و جوجه را روی سینی بگذارید.سینی پلاستیکی را برای
پخت دو مرحله ای با بخار روی سینی استیل قرار داده و به آن سبزیجات اضافه
کنید.سپس آن را با سینی چهارگوش استیل بپوشانید.سینی بخار را روی صفحه
گردان قرار دهید.
از زمان و
توان تعیین شده در جدول به عنوان راهنما استفاده کنید.
غذا |
وزن
|
توان
|
زمان
( دقیقه)
|
آب سرد (میلی لیتر)
|
دستورالعملها
|
تخم مرغ
پخته
|
۶-۴
عدد
|
۹۰۰ وات
|
۱۵-۲۰
|
۵۰۰
|
تخم مرغ
را سوراخ کنید و آنها را داخل جا تخم مرغی سینی بخار بگذارید.
|
میگو آبی
|
۲۵۰
گرم
|
۹۰۰ وات
|
۱۰-۱۵
|
۵۰۰
|
برروی
میگوها ۱-۲ قاشق آب لیمو بپاشید.آنها را بطور یکنواخت روی سینی بخار قرار
دهید.
|
تکه های
ماهی
|
۵۰۰
گرم
|
۹۰۰ وات
|
۱۲-۱۷
|
۵۰۰
|
برروی
ماهی ها ۱-۲ قاشق آب لیمو بپاشید.به مقدار لازم چاشنی به آن اضافه کنید و
بر روی سینی بخار قرار دهید.
|
ماهی
کامل
|
۳۰۰
گرم
|
۹۰۰ وات
|
۱۵-۲۰
|
۵۰۰
|
ماهی ها
را شسته و پوست آن را سه برش دهید.به صورت مورب روی سینی بخار
بگذارید.چاشنی و ۱-۲ قاشق آب لیمو به آن اضافه کنید.
|
سینه
جوجه
|
۴۰۰
گرم
|
۹۰۰ وات
|
۲۰-۲۵
|
۵۰۰
|
جوجه ها
را بشویید.آنها را کنار هم قرار داده و روی سینی بخار بگذارید.
|
جوجه با
استخوان
|
۴۰۰
گرم
|
۹۰۰ وات
|
۲۵-۳۰
|
۵۰۰
|
تکه های
جوجه را شسته و به آن چاشنی بزنید و آنها را کنار هم روی سینی بخار
بگذارید.
|
ماهی
آزاد
با کدو و
سبزی
|
۳۰۰
گرم
۳۰۰
گرم
|
۹۰۰ وات
|
۱۰-۱۵
|
۵۰۰
|
تکه ها
را شسته وآب آنها را خشک کنید. ۱-۲ قاشق آبلیمو و چاشن یبه آن اضافه
کنید.تکه ها را کنار هم روی سینی فلزی قرار دهید.کدو را روی سینی پلاستیک
بخار و سپس روی سینی بخار بگذارید.
|
سینه
جوجه با
گل
کلم
|
۳۰۰
گرم
۳۰۰
گرم
|
۹۰۰ وات
|
۱۸-۲۳
|
۵۰۰
|
سینه
جوجه یا بوقلمون را شسته و به آن چاشنی بزنید.تکه ها را کنار هم روی سینی
استیل قرار دهید.گل کلم ها را روی سینی پلاستیک پخش کرده و روی سینی بخار
بگذارید
|
راهنمای پخت با بخار برای
سبزیجات و میوه ها در مایکروفر:
۵۰۰ میلی
لیتر آب داخل ظرف چهارگوش بخار بریزید.سینی استیل را داخل ظرف چهار گوش
قرار دهید .سبزیجات را روی سینی قرار داده و با درپوش استیل آن را بپوشانید
. سینی را روی صفحه گردان بگذارید. زمان پخت بستگی به مقدار ،ضخامت و نوع
غذا دارد. هنگام استفاده از قطعات کوچک ،زمان را کاهش دهید. وقتی قطعات غذا
بزرگ و ضخیم هستند ،می توانید زمان آن را افزایش دهید.
از زمان و
توان تعیین شده در جدول به عنوان راهنما استفاده کنید.
غذا
|
وزن
|
آب سرد(میلی لیتر)
|
توان
|
زمان (دقیقه)
|
دستورالعملها
|
کلم بروکلی
|
۴۰۰
گرم
|
۵۰۰
|
۹۰۰
وات
|
۱۲-۱۸
|
کلم را
بشویید و آنرا به قطعات کوچک و مساوی تقسیم کنید.آن را روی سینی بخار
بگذارید.
|
کلم بروکسل
|
۴۰۰
گرم
|
۵۰۰
|
۹۰۰
وات
|
۱۵-۲۰
|
کلم را
بشویید ،به قطعات کوچک و هم اندازه تقسیم کنید. آن را روی سینی بخار
بگذارید.
|
کلم پیچ
|
۸۰۰
گرم
|
۵۰۰
|
۹۰۰
وات
|
۲۰-۳۰
|
کلم را
به چهار قسمت تقسیم کنید.قطعات را روی سینی بخار بگذارید.
|
هویج
|
۴۰۰
گرم
|
۵۰۰
|
۹۰۰
وات
|
۱۵-۲۰
|
هویج را
شسته و به قطعات کوچک و هم اندازه تقسیم کنید و روی سینی بخار بگذارید.
|
گل کلم کامل |
۶۰۰
گرم
|
۵۰۰
|
۹۰۰
وات
|
۲۰-۲۵
|
کلم را
شسته و آن را روی سینی بخار بگذارید.
|
ذرت |
۴۰۰
گرم
|
۵۰۰
|
۹۰۰
وات
|
۲۳-۲۸
|
ذرت را
شسته و روی سینی بگذارید.
|
کدوسبز |
۴۰۰ گرم |
۵۰۰
|
۹۰۰
وات
|
۱۰- ۱۵
|
کدو را
شسته و به قطعات مساوی تقسیم کنید.آن را روی سینی بخار پخش کنید.
|
سبزیجات مخلوط منجمد
|
۴۰۰
گرم
|
۵۰۰
|
۹۰۰
وات
|
۱۸-۲۳
|
سبزیجات
منجمد شده (-۱۸ درجه سانتیگراد) را به طور یکنواخت روی سینی بخار پخش
کنید.
|
سیب زمینی
|
۵۰۰
گرم
|
۵۰۰
|
۹۰۰
وات
|
۱۸-۲۳
|
سیب
زمینی را شسته و پوست آنها را سوراخ کنید.بطور یکنواخت روی سینی بخار پخش
کنید.
|
سیب |
۸۰۰
گرم
|
۵۰۰
|
۹۰۰
وات
|
۱۸-۲۳
|
سیب ها
را شسته ،به سمت بالا و کنار هم روی سینی بخار بگذارید.هسته سیب ها را
درآورید.
|
گلابی
|
۸۰۰
گرم
|
۵۰۰
|
۹۰۰
وات
|
۲۰-۲۵
|
گلابی ها
را شسته ، هسته آنها را درآورید.آنها را به سمت بالا و کنار هم روی سینی
بخار قرار دهید.دارچین و یا میخک را به آن اضافه کنید.
|
راهنمای پخت غذا تازه
با کباب پز در مایکروفر:
کباب پز را
از قبل به مدت ۳ دقیقه گرم کنید.
از توان و
زمان تعیین شده در این جدول به عنوان راهنما استفاده کنید.
دستورالعملها
|
زمان
انتظار(دقیقه)
|
زمان(دقیقه)
|
توان
|
وزن
|
غذا
|
نان ها
را کنار هم روی پایه قرار دهید.
|
۳-۴
|
۵-۶
|
فقط کباب پز
|
۴ قرص
|
قرص
های نان
|
گوجه
فرنگی ها را نصف کنید.آنها را روی یک سینی پیرکس قرار دهید.سینی را روی
پایه بلند بگذارید.
|
۲-۳
|
۷/۵-۸/۵
|
۳۰۰ وات
+ کباب پز
|
۴۰۰ گرم
|
گوجه
کباب شده
|
گوجه
فرنگی ها را نصف کنید.مقدار یپنیر روی آنها بگذارید،آنها را روی یک سینی
پیرکس قرار دهید.سینی را روی پایه بلند بگذارید.
|
۲-۳
|
۵/۵-۶/۵
|
۳۰۰ وات
+ کباب پز
|
۳۰۰ گرم
|
گوجه
فرنگی با پنیر
|
ابتدا
نان ها را برشته کنید.آنها را روی پایه بلند قرار دهید.سپس پایه بلند را
روی سینی فلزی قرار دهید.
|
۲-۳
|
۶/۵-۷/۵
|
۴۵۰ وات
+ کباب پز
|
۵۰۰
گرم
|
نان برشته
هاوایی ( نان همبرگر- ژامبون-آناناس_پنیر)
|
سیب
زمینی ها را نصف کنید.دو عدد را مقابل هم و ۴ عدد را به صورت دایره در
اطراف و روی پایه بلند قرار دهید.
|
۳-۵
|
۵-۶
|
۶۰۰ وات
+ کباب پز
|
۲۰۰ * ۲
گرم
۴۰۰ * ۲
گرم
|
سیب
زمینی با پوست
|
آنها را
داخل یک سینی شیشه ای چهارگوش بریزید و روی پایه بلند قرار دهید.
|
۲-۳
|
۱۶-۱۷
|
۶۰۰ وات
+ کباب پز
|
۸۰۰ گرم
|
سیب
زمینی رنده شده و سبزیجات
|
لازانیا
را داخل یک سینی شیشه ای چهارگوش پیرکس بریزید و روی پایه بلند قرار دهید.
|
۲-۳
|
۱۷-۱۸
|
۶۰۰ وات
+ کباب پز
|
۸۰۰ گرم
|
لازانیا (سرد)
|
داخل سیب
ها را خالی کنید.آنها را با کشمش و مربا پر کنید.مقداری خلال بادام روی آن
بگذارید.سیب ها را روی سینی پیرکس تخت و روی پایه کوتاه بگذارید.
|
–
|
۱۳-۱۵
|
۳۰۰ وات
+ کباب پز
|
۸۰۰ گرم
|
سیب پخته
|
قطعات
مرغ را روغن بمالید. بصورت دایره روی پایه بلند بگذارید.پایه را روی سینی
فلزی لعابی قرار دهید
|
۹-۱۰
۱۱-۱۲
|
۱۰-۱۱
۱۲-۱۳
|
۳۰۰ وات
+ کباب پز
|
۵۰۰ گرم
۸۰۰ گرم
|
قطعات
مرغ
|
راهنمای پخت با حرارت غذاهایی
مانند نان ،کیک و شیرینی در مایکروفر:
فر را
قبل از شروع پخت تا میزا