خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر

چاپ کتاب آشپزی

بسم الله

سلام به خوانندگان و دوستان گل و همراهان همیشگی سایت

من بعدازاین تصویری گذاشته خواهدشد که دستورات آن بزودی

در کتابی چاپ و دردسترس خواهد بود .




کیک به اندازه کافی پف نکرده است:

 اندازه گیری مایعات به دقت انجام نشده است. (مقدار مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است)
 میزان مخلوط کردن مواد کم یا خیلی بیشتر از معمول بوده است.
 دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.
 هنگام مخلوط کردن مواد ترتیب افزودن آنها رعایت نشده است.
 کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده است.
 بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است.
 میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است.
 اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است.
 قبل از اینکه مخلوط کیک آماده در فر قرار بگیرد فاصله زمانی زیادی داده شده است.

رویه کیک چسبنده است :

 روی کیک در حالیکه هنوز گرم بوده پوشانده شده است.
 میزان مایعات مورد استفاه در کیک زیاد بوده است.
 کیک به اندازه کافی پخته نشده است ( می تواند ناشی از کوتاه بودن مدت طبخ یا کم بودن دمای فر باشد)

کیک حالت خیس دارد:

 کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.
 کیک به موقع از قالب خارج نشده و داخل قالب سرد شده است.
 نسبت مواد مورد استفاده درست نبوده ، زیاد بودن شکر ، مایعات و چربی می تواند باعث این حالت شود.

کیک دارای منافذ و سوراخهای متعدد و بزرگی است :

 دمای فر بسیار بالا بوده است.
 مواد اولیه به اندازه کافی مخلوط نشده است. (مخلوط کردن کم و زیاد هر دو باعث این حالت می شود)
 میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.


کیک ظاهری چروکیده و جمع شده دارد:

 قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.
 قالب بیش از حد چرب شده است.
 مواد بیش از حد مخلوط شده است.
 مقدار مایعات زیاد بوده است.
 کیک بیش از حد پخته است .(به دلیل بالا بودن دمای فر یا طولانی بودن مدت طبخ)

خوابیدن پف کیک :

 هوادهی مواد به درستی انجا نشده و میزان هوای حبس شده درکیک خیلی کم یا خیلی زیاد بوده است.
 پخت کیک کافی نبوده است. (دمای فر پائین یا طول طبخ ناکافی)
 میزان شکر مورد استفاده زیاد و یا مقدار مایعات نامتناسب بوده است.
 قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک است.
 کیک در هنگام پخت تکان داده شده یا ضربه خورده است.
 در فر قبل از پخت باز شده است.
 دمای فر کم بوده است.
 مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین مورد استفاده زیاد بوده است.(معمولا به ازای هر پیمانه آرد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یا یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین در نظر گرفته می شود)
 بعد از افزودن آرد خمیر زیاد مخلوط شده است.

کیک بافت زبری داشته و وسط آن فرورفته است:

 فر سر بوده و کیک به آرامی پخته است.( فر باید حداقل از 20 دقیقه قبل گرم شود)
 شکر و روغن به اندازه کافی مخلوط نشده است.
 مواد کیک به اندازه کافی مخلوط نشده است.
 میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
 میزان مایعات مورد استفاده کم بوده است.
 از آرد نامناسب و سنگینی برای تهیه کیک استفاده شده است.
 مواد به درستی در قالب پخش نشده است.

رویه کیک چسبنده ولی قسمت میانی آن خشک است :

 مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.
 مدت طبخ طولانی بوده است.( بعد از اتمام زمان گفته شده باید پخت کیک کنترل شود و اگر این زمان به صورت یک محدوده گفته شده بعد از اتمام کمترین زمان ذکر شده پخت کیک مورد کنترل قرار گیرد)
 سفیده های تخم مرغ بیش از حد زده شده است.
 قالب کیک نسبت به مواد مورد استفاده بسیار بزرگ بوده است .بهتر است از قالبهای ذکر شده در دستور استفاده کنید و یا آن را به طرز صحیحی جایگزین کنید. .
 دمای فر نامناسب و کم بوده و کیک به جای اینکه بپزد خشک شده است.
 کیک در معرض جریان هوا سرد شده است.
 مقدار آرد مورد استفاده زیاد بوده است.
 میزان چربی یا مایعات مورد استفاده کم بوده است.
 مقدار شکر مورد استفاده کافی نبوده است.

قسمت وسط کیک بالا آماده و ترک خورده است:

 مواد بیش از حد مخلوط شده است.
 دمای فر بسیار زیاد بوده است.
 میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است.
 کیک در طبقات بالاتر از طبقه وسط فر طبخ شده است. (موقع گرم کردن فر پنجره فر را در طبقه وسط قرار دهید)

رویه کیک شیبدار و کج است:

 فر و یا پنجره فر تراز نیست.
 کف قالب کج و شیب دار است.
 مواد بخصوص بکینگ پودر به خوبی مخلوط نشده است.

رویه کیک به طور یکنواخت طلایی نشده است:

 گرما به طور یکنواخت در فر پخش نمی شود.(برای جریان بهتر هوا دقت کنید که ظرف کیک حداقل 5 سانتیمتر از دیواره های فر و نیز ظرف دیگر فاصله داشته باشد)

ته کیک سوخته ولی وسط آن خام است:

 مثل مورد بالایی جریان گرما به خوبی در فر صورت نمی گیرد.

ته کیک خمیر و سنگین است:

 مواد کیک خوب مخلوط نشده است.
 مقدار مایعات مورد استفاده در کیک زیاد بوده است.
 تعداد تخم مرغهای مورد استفاده زیاد بوده است.

کیک کاملا سفت است:

 دمای فر خیلی بالاست.
 زمان طبخ طولانی بوده است.( پخت کیک را بعد از اتمام زمان پخت ذکر شده کنترل کنید)

رنگ کیک تیره وخاکستری است:

 از آرد نامرغوبی برای پخت کیک استفاده شده است.

کیک چسبنده و خیس است

 سفیده های زده شده به خوبی با آرد مخلوط نشده است.

کیک به قالب چسبیده است:

 قالب به درستی چرب و آرد پاشی نشده است.
 کیک در زمان مناسب و بعد از سرد شدن اولیه از قالب خارج نشده است. .
 کیک به اندازه کافی نپخته است.

بافت کیک حالتی مثل خرده نان دارد:

 مقدارچربی کیک کم است.
 مقدار شکر کیک کم است.
 مواد کیک بیش از حد مخلوط شده است.
 خمیر کیک سفت بوده است. (به دلیل کم بودن مایعات مورد استفاده)
 خمیر کیک شل بوده است .(یه دلیل زیاد بودن مایعات مصرفی)

کیک از لبه های قالب بالا زده است

 مقدار بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
 اندازه قالب نسبت به مواد اولیه کوچک بوده است.

کیک منسجم نبوده و خرد می شود

 میان شکر و بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.
 کیک به صورت داغ و سریع از قالب خارج شده است.

پوسته کیک تیره است :

 فر بیش از حد داغ بوده است.
 دیواره های قالب تیره رنگ است. (به دلیل جذب بیشتر حرارت)

در بافت کیک لایه های چسبنده ای وجود دارد:

 میزان مایعات مصرفی زیاد بوده است.
 مواد به درستی مخلوط نشده است.

سطح کیک سوخته است:

 دمای فر بالا بوده است.
 مقدار مایعات مصرفی نامتناسب بوده است



نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 341
دیروز : 695
ماه : 9217
ماه قبل : 28909
سال : 173090
سال قبل : 75097
کل : 816551
اطلاعات سايت:
اخبار :2144
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 5
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::