خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر

چاپ کتاب آشپزی

بسم الله

سلام به خوانندگان و دوستان گل و همراهان همیشگی سایت

من بعدازاین تصویری گذاشته خواهدشد که دستورات آن بزودی

در کتابی چاپ و دردسترس خواهد بود .


جایگزین مواد غذایی

 

ماده غذایی ماده جایگزین
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 لیوان باتر میلک ( buttermilk )

1 لیوان شیر + 1 قاشق غذاخوری آبلیمو یا سرکه سفید

یا 1 لیوان ماست پر چرب

30 گرم شکلات تلخ 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو + 1 قاشق غذاخوری کره یا روغن
1 لیوان شربت ذرت ( corn syrup )

1 لیوان عسل

یا 3/4 لیوان پودر قند + 1/4 لیوان شیر

 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت ( Cornstarch )  2 قاشق غذاخوری آرد معمولی
1 قاشق چایخوری کرم تار تار  1 قاشق چایخوری سرکه سفید یا آبلیمو
 1 لیوان خامه معمولی  1 لیوان سر خالی شیر پر چرب + 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
 1 لیوان Heavy cream  2/3 لیوان شیر پر چرب + 75 گرم کره ذوب شده
 1 لیوان خامه ترش

 1 لیوان ماست

یا 3/4 لیوان شیر یا ماست + 75 گرم کره ذوب شده

1 لیوان آرد ( self-rising ) 1 لیوان آرد معمولی + 1 و 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر + 1/4 قاشق چایخوری نمک
1 لیوان شربت ( maple ) 1 لیوان عسل
1 لیوان ملاس ( Molasses )

1 لیوان عسل

یا 3/4 لیوان شکر قهوه ای حل شده در 1/4 لیوان آب

1 لیوان شکر قهوه ای

1 لیوان شکر سفید

1 لیوان پنیر ماسکارپونه 3/4 لیوان پنیر خامه ای + 1/4 لیوان خامه
1 لیوان دوغ

 1 لیوان ماست

یا 1 قاشق غذاخوری آبلیمو یا سرکه + 1 لیوان شیر

۱ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت یا آرد ذرت  ۲ قاشق غذاخوری آرد یا ۱ قاشق غذاخوری نشاسته سیب زمینی‌ یا ۱ قاشق غذاخوری نشاسته برنج
1 لیوان شیره ذرت

 1 و 4/1 لیوان شکر + 1/3 لیوان آب

یا 1 لیوان عسل

1 لیوان شیر تغلیظ شده 1 لیوان خامه پاستوریزه
1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل 2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه رنده شده
1 لیوان پیازچه خرد شده 1 لیوان پیاز یا تره فرنگی یا موسیر خرد شده
1 لیوان سس مایونز 1 لیوان خامه ترش یا 1 لیوان ماست
1 لیوان شیره انگور یا خرما 3/4 لیوان شکر قهوه ای + 1 قاشق چایخوری عسل
1 لیوان شیر ترش  1 قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو + 1 لیوان شیر
1 لیوان روغن جامد 225 گرم کره
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری کرم تارتار + 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری سرکه قرمز + 1/2 قاشق چایخوری شکر
1 لیوان سس گوجه فرنگی 1/3 لیوان رب گوجه فرنگی + 1/2 لیوان آب
1 لیوان آرد سبوس دار 3/4 لیوان آرد معمولی + 2 قاشق غذاخوری سبوس گندم یا جو
1 لیوان آب مرغ یا گوشت 1 لیوان آب + 1 بسته کوچک عصاره مرغ یا گوشت

نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 157
دیروز : 382
ماه : 9966
ماه قبل : 28909
سال : 173839
سال قبل : 75097
کل : 817300
اطلاعات سايت:
اخبار :2146
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 5
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::