خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر

چاپ کتاب آشپزی

بسم الله

سلام به خوانندگان و دوستان گل و همراهان همیشگی سایت

من بعدازاین تصویری گذاشته خواهدشد که دستورات آن بزودی

در کتابی چاپ و دردسترس خواهد بود .


  فروردين ارديبهشت خرداد تير مرداد شهريور مهر آبان  آذر دي بهمن اسفند
اسفناج * * * * * *           نوبر
انار * * * * * * * * * * * *
انجير       نوبر * * *          
انگور فرنگي   نوبر * * * *            
انگور قرمز     نوبر * * *            
آرتيشو   نوبر * * * * * *        
آلو         نوبر * *          
بادمجان   نوبر * * * * *          
باقلا     نوبر * * *            
برگ چغندر       * * * * *        
بروکلي       نوبر * * *          
به           نوبر * * *      
پرتقال                   * * *
پياز * * * * * * * * * * * *
پيازچه * * * * * * * * * * * *
تربچه نوبر * * * * * *          
تره فرنگي           * * * * * * *
تمشک سياه     نوبر * * *            
توت فرنگي   نوبر * * * *            
جعفري    * * * * *            
چغندر       * * * * * * *    
خرما             نوبر * * *    
ذرت شيرين         نوبر *            
ريحان     نوبر * *              
ريواس * * *             * * *
زردآلو   * * * * *            
زردک           * * * * * * *
شويد     * * * *            
سيب           * * * * * *  
سيب زميني * * * *               نوبر
سيب زميني ترشي             نوبر * * * * *
سيب زميني شيرين             * * * * * *
سيب سبز               نوبر * * * *
سير     نوبر * * * *          
شاه توت       نوبر * * *          
شاه بلوط           نوبر * * * *    
شاهي * * * * * *           نوبر
شلغم             * * * * *  
شليل   * * * * *            
فلفل * * * * * * *       نوبر *
کاهو نوبر * * * * * * * *      
کدو حلوايي           نوبر * * *      
کدوسبز     * * * *            
کرفس       نوبر * * * * * * *  
کلم برگ           نوبر * * * * *  
کلم بروکسل             * * * * * *
کلم پيچ * * * * * * * * * * * *
کلم قمري       نوبر * * * *        
گريپ فروت * *             * * * *
گل کدو     * * *              
گل کلم *               نوبر * * *
گلابي           * * * * *    
گوجه فرنگي   نوبر * * * * *          
گيلاس     نوبر *                
لوبيا سبز      * * * * * *        
ليموترش                   * * *
مارچوبه   نوبر * *                
موز * * * * * * * * * * * *
مويز   نوبر * *                
نارنگي               * * * *  
نخودسبز نوبر * * * * * * *        
نعناع   * * * * *            
هلو       نوبر * *            
هندوانه     نوبر * *              
هويج   نوبر * * * *            

نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 381
دیروز : 695
ماه : 9257
ماه قبل : 28909
سال : 173130
سال قبل : 75097
کل : 816591
اطلاعات سايت:
اخبار :2144
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 5
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::