خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 221 )
آجیل و تنقلات ( 101 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 189 )
نوشیدنی ها ( 37 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 37 )
دانستنی قنادی ( 31 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 106 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 95 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 86 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 115 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 8 )
فوت وفن ها ( 35 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 20 )
دسر ( 49 )
پیش غذاها ( 12 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 78 )
مناسبت ها ( 10 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 16 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

  فروردين ارديبهشت خرداد تير مرداد شهريور مهر آبان  آذر دي بهمن اسفند
اسفناج * * * * * *           نوبر
انار * * * * * * * * * * * *
انجير       نوبر * * *          
انگور فرنگي   نوبر * * * *            
انگور قرمز     نوبر * * *            
آرتيشو   نوبر * * * * * *        
آلو         نوبر * *          
بادمجان   نوبر * * * * *          
باقلا     نوبر * * *            
برگ چغندر       * * * * *        
بروکلي       نوبر * * *          
به           نوبر * * *      
پرتقال                   * * *
پياز * * * * * * * * * * * *
پيازچه * * * * * * * * * * * *
تربچه نوبر * * * * * *          
تره فرنگي           * * * * * * *
تمشک سياه     نوبر * * *            
توت فرنگي   نوبر * * * *            
جعفري    * * * * *            
چغندر       * * * * * * *    
خرما             نوبر * * *    
ذرت شيرين         نوبر *            
ريحان     نوبر * *              
ريواس * * *             * * *
زردآلو   * * * * *            
زردک           * * * * * * *
شويد     * * * *            
سيب           * * * * * *  
سيب زميني * * * *               نوبر
سيب زميني ترشي             نوبر * * * * *
سيب زميني شيرين             * * * * * *
سيب سبز               نوبر * * * *
سير     نوبر * * * *          
شاه توت       نوبر * * *          
شاه بلوط           نوبر * * * *    
شاهي * * * * * *           نوبر
شلغم             * * * * *  
شليل   * * * * *            
فلفل * * * * * * *       نوبر *
کاهو نوبر * * * * * * * *      
کدو حلوايي           نوبر * * *      
کدوسبز     * * * *            
کرفس       نوبر * * * * * * *  
کلم برگ           نوبر * * * * *  
کلم بروکسل             * * * * * *
کلم پيچ * * * * * * * * * * * *
کلم قمري       نوبر * * * *        
گريپ فروت * *             * * * *
گل کدو     * * *              
گل کلم *               نوبر * * *
گلابي           * * * * *    
گوجه فرنگي   نوبر * * * * *          
گيلاس     نوبر *                
لوبيا سبز      * * * * * *        
ليموترش                   * * *
مارچوبه   نوبر * *                
موز * * * * * * * * * * * *
مويز   نوبر * *                
نارنگي               * * * *  
نخودسبز نوبر * * * * * * *        
نعناع   * * * * *            
هلو       نوبر * *            
هندوانه     نوبر * *              
هويج   نوبر * * * *            

نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 37
دیروز : 283
ماه : 2663
ماه قبل : 6325
سال : 113059
سال قبل : 180266
کل : 936787
اطلاعات سايت:
اخبار :2320
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 4
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::