خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 220 )
آجیل و تنقلات ( 101 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 189 )
نوشیدنی ها ( 37 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 37 )
دانستنی قنادی ( 31 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 106 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 95 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 86 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 114 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 8 )
فوت وفن ها ( 35 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 20 )
دسر ( 49 )
پیش غذاها ( 12 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 78 )
مناسبت ها ( 10 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 16 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر





موادلازم :

مخلوط خشکبار : ۴۵۰ گرم (از هر نوعی که خودتون دوست دارین)

رزماری تازه : ۳ قاشق غذا خوری

پودر فلفل قرمز : ۱ قاشق چای خوری

جوز هندی ساییده : ۱ قاشق چای خوری

شکر قهوه ای : ۲ قاشق غذا خوری

نمک : ۱ قاشق چای خوری

کره بدون نمک : ۳ قاشق غذا خوری


طرز تهیه:

برای درست کردن این آجیل ادویه دار ، اول فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ فارنهایت) گرم کنید .


بعد آجیل ها رو به مدت ۱۰ دقیقه بو بدید ، تو این فاصله چند بار آجیل ها رو هم بزنید چون زود میسوزن .



حالا برگهای رزماری رو خورد کنید و توی یه کاسه با سایر ادویه ها مخلوط کنید.



کره رو جداگانه حرارت بدید تا ذوب بشه بعد با ادویه ها مخلوطش کنید.



حالا آجیل بو داده شده رو با مخلوط کره و ادویه جات مخلوط کنید و بذارید تا سرد و خشک بشه.




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1392/12/03 | rss | نظرات (0) |


طرز تهیه میوه خشک

ابتدا میوه های دلخواه راشسته و برش های نازک میزنیم

در سینی تمیزی چیده و درمقابل آفتاب یا روی شوفاژ آن راخشک می کنیم .




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1392/11/28 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

آلوهارا شسته و هسته و پوست آن را بگیرید .

روی الوهاکمی نمک پاشیده و کمی آب بریزید .

باحرارت کم بپزید تا غلیظ شود .

آن راروی سلفون پهن کرده تا خشک شود .





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1392/11/28 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

طرز تهیه تخمه بو داده :

تخمه را باکمی آبلیمو و نمک و خیلی کم آب در تابه گرم تف می دهیم

تا از حالت خامی خارج شود .






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1392/12/04 | rss | نظرات (0) |

انجیر ها راشسته در کمی آرد غلطانده .

با سوزن نخ کنید و آن را درجایی آویزان کرده

تا کامل خشک شود .



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1392/11/28 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

قابلمه را روی حرارت گذاشته تا کامل داغ شود

کمی روغن درآن ریخته درحدی که فقط کف آن چرب شود.

ذرت هارادرآن ریخته با کمی فاصله از حرارت قابلمه راروی آن حرکت دهید.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1392/11/28 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

در زمان تهیه این سوهان هنگام استفاده از مخلوط آجیل، بهتر است میزان بادام آن بیشتر باشد.
مواد لازم:

آب: 4 قاشق غذاخوری

شکر: 115 گرم

کره: 20 گرم

مخلوطی از پسته، بادام، گردو و فندق: 115 گرم

شکلات: 200 گرم

طرز تهیه:

* صفحه‌ای فلزی مانند سینی را کمی چرب کنید.

* آب را با شکر در ظرفی غیر تفلون ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید.

* مواد را هم نزنید و بگذارید تا ذرات شکر حل شده و کم‌کم بجوشد تا کارامل شود.

* در همین حین مدام اطراف شیره را با قلم‌موی خیس پاک کنید تا شکر روی دیواره‌ها نسوزد.

* وقتی کارامل خوش‌رنگ شد، مخلوط آجیل را یکجا به همراه 20 گرم کره داخل کارامل ریخته (بهتر است اول کره را بریزید وقتی آب شد، آجیل را اضافه کنید) و مواد را هم بزنید.

* مواد را به صورت یکجا روی صفحه فلزی بریزید و صبر کنید تا به طور کامل ببندد. سپس سوهان را با چاقو به ابعاد دلخواه ببرید.

* شکلات را (به صورت غیر مستقیم یا به روش بن ماری) ذوب کنید و زیر سوهان‌های بریده شده را یک تا دو بار داخل شکلات طوری فرو کنید که تا حدی دیواره و روی (کناره‌های) سوهان در شکلات فرو رود.

* سوهان‌های شکلاتی را روی کاغذ روغنی قرار دهید تا به طور کامل ببندد.

hashpazi.ir



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1392/11/28 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

پفک هندی بازاری

پفک هندی  1 بسته

روغن مایع   مقداری

سس تند دلخواه

طرز تهیه :

روغن رادرتابه داغ کرده پفک ها رادرون آن ریخته

بمدت 3-5 دقیقه آن راسرخ کنید

با سس دلخواه سرو میشود


پفک هندی خانگی

مواد لازم:

آرد برنج یک پیمانه

نمک خیلی خیلی کم ( به اندازه ای که فقط احساس بشه)

آب 4 تا 5 لیوان
.
طرز تهیه:
همه مواد را با هم مخلوط کرده روی شعله گاز میگذاریم به هم میزنیم تا وقتی که قوام بیاید ( تقریبا غلیظ)

حالا میتوانید مواد را تقسیم کنید و در هر بخش رنگ خوراکی ریخته و بگذارید خنک شود.

سپس در قیف ریخته و روی نایلون بریزید و بگذارید که 2 روز خشک شود.

حالا آنها را از نایلون جدا کنید و بگذارید پشت آن هم خشک شود.

حالا روغن را داغ نموده و پفک ها را درون آن بریزید

. دمای روغن باید در حدی باشد که به محض ریختن پفک ها پف کرده و روی روغن بیاید.

.
توجه:

رنگ خوراکی را خیلی کم بزنید، در غیر این صورت پفکها بعد از پخت خوش رنگ نمیشود و رنگشان تیره میشود.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1392/11/28 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

مواد لازم براي 12 تورتيلا


آرد سفيد
4 پيمانه
بکينگ پودر
8/1 قاشق چايخوري
کره گياهي
2/1 پيمانه
نمک دريا
1 و 2/1 قاشق چايخوري
آب ولرم 1 پيمانه

 

 

طرز تهيه

مرحله 1 - آرد سفيد را در کاسه بزرگي ريخته، بکينگ پودر و کره را افزوده و با دست مخلوط کنيد.

 

مرحله 2 - نمک دريا را با آب ولرم مخلوط کرده تا نمک حل شود، سپس آرام آرام به مخلوط آرد اضافه کنيد و با دست ترکيب کنيد تا زمانيکه خمير بدست نچسبد، براي چند دقيقه ورز دهيد، سپس روي آنرا پوشانده و براي 20 دقيقه استراحت دهيد.

 

مرحله 3 - خمير را به 12 قسمت تقسيم کنيد. دست خود را کمي چرب کرده و سطح کار را آرد پاشيده، هر قسمت را بصورت دايره نازکي به کمک وردنه باز کنيد.

 

مرحله 4 - تابه مناسب با قطر نان را روي حرارت ملايم قرار دهيد و بعد از گرم شدن، يک خمير را داخل آن انداخته و اجازه دهيد 15 تا 20 ثانيه يا کمي بيشتر تا زمانيکه قهوه اي شود، بماند. سمت ديگر نان را به همين ترتيب ادامه دهيد. مابقي خميرها را به همين روش بپزيد.




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1392/11/28 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

مواد لازم :

خمیر تورتیلا (درقسمت نان و خمیر)

سس تند دلخواه

تهیه :

خمیر ها را مثلثی برش داده در روغن داغ انداخته

بگذارید تا هردوطرف آن سرخ شود

با سس دلخواه سرو میشود .

در سرخ کن با 170 درجه بمدت 2 دقیقه کامل سرخ میشود



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1392/11/28 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][20][21][22][23][24][25][26][27][28][29][30][31][32][33][34][35][36][37][38][39][40][41][42][43][44][45][46][47][48][49][50][51][52][53][54][55][56][57][58][59][60][61][62][63][64][65][66][67][68][69][70][71][72][73][74][75][76][77][78][79][80][81][82][83][84][85][86][87][88][89][90][91][92][93][94][95][96][97][98][99][100][101][102][103][104][105][106][107][108][109][110][111][112][113][114][115][116][117][118][119][120][121][122][123][124][125][126][127][128][129][130][131][132][133][134][135][136][137][138][139][140][141][142][143][144][145][146][147][148][149][150][151][152][153][154][155][156][157][158][159][160][161][162][163][164][165][166][167][168][169][170][171][172][173][174][175][176][177][178][179][180][181][182][183][184][185][186][187][188][189][190][191][192][193][194][195][196][197][198][199][200][201][202][203][204][205][206][207][208][209][210][211][212][213][214][215][216][217][218][219][220][221][222][223][224][225][226][227][228][229][230][231][232][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 140
دیروز : 251
ماه : 1218
ماه قبل : 6325
سال : 111614
سال قبل : 180266
کل : 935342
اطلاعات سايت:
اخبار :2317
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 1
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::