خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 230 )
آجیل و تنقلات ( 108 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 194 )
نوشیدنی ها ( 43 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 40 )
دانستنی قنادی ( 39 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 114 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 84 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 88 )
سس/چاشنی ( 99 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 89 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 169 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 117 )
غذاهای فسفودی ( 40 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 11 )
فوت وفن ها ( 45 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 25 )
دسر ( 54 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 88 )
مناسبت ها ( 12 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 2 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 18 )
طبع خوراکها ( 4 )
فرزندم
تغذیه ( 0 )
سرگرمی ( 1 )
تبدیل دمای فر

بازاومدم بایکی دیگه ازعمده مشکلاتی که خانمای گل ممکنه باهاش برخوردداشته باشند.

گاهاازخو.دمون میپرسیم چراحلواهای ماخوب ازآب درنمیاد




بارعایت چندنکته کوچک بهترین حلواهاروارایه کنیم


 1-   بهترین آرد مورد استفاده در تهیه حلوا:

آرد گندم، آرد سنگک، آرد‌های غنی شده و آرد سبوس‌دار می‌باشند و در صورت استفاده از این آردها

، حلوای مغذی‌تری بدست خواهد آمد. نکته قابل توجه این است که

این آرد‌ها نسبت به آرد سفید زمان بیشتری برای تفت‌دادن احتیاج دارند.

 2-   برای تهیه حلوای روشن‌تر می‌توانید زمان تفت‌دادن آرد را کمتر کنید

و از مقدار زعفران بیشتری در تهیه حلوا استفاده کنید.

   3-برای اطمینان از گلوله نشدن حلوا:

، آرد را یک مرتبه قبل از تفت دادن آرد و یک مرتبه بعد از تفت دادن، الک کنید.

   4- بهتر آن است که آرد را به تنهایی تفت دهید و سپس به آن روغن را اضافه کنید،

در این صورت تغییر رنگ آرد محسوس‌تر است. همچنین به این نکته توجه داشته باشید

که پس از افزودن روغن، آرد همچنان تفت داده می‌شود و زیاد تفت دادن آرد باعث تیره شدن رنگ حلوا می‌شود.

برای جلوگیری از تیره شدن رنگ حلوا می‌بایست:

ابتدا یک قاشق از آرد را با کمی روغن مخلوط کنید. با این روش تشخیص رنگ حلوا آسان‌تر می‌شود.

توصیه به شما این است که مدت زمان تفت دادن آرد را کاهش دهید

و اگر تمایل به تیره‌تر شدن حلوا داشتید بعد از افزودن روعن حلوا را با روغن بیشتری تفت دهید.

    نکته دیگر در مورد میزان شیرینی این دسر محبوب است. ز

مانی که حلوا هنوز داغ است شیرینی آن بیشتر به نظر می‌رسد.

همچنین بهترین روش برای افزودن شیرینی به حلوا، درست کردن شهد است

و بهتر است از اضافه کردن شکر به تنهایی بپرهیزید.

    بهترین راه برای اضافه‌کردن زعفران و گلاب به حلوا این است که به شهد اضافه شوند.

اگر میزان شهد کم باشد، حلوا بافت منسجمی پیدا نخواهد کرد.

نکته مهم در مورد شهد این است که شهد باید با دمای گرم به حلوا اضافه شود.

اگر شهد سرد باشد مخلوط‌کردن حلوا سخت می‌شود و انسجام کافی میسر نمی‌گردد.

    برای تهیه شهد نیازی به قوام آمدن شهد نیست، حل شدن شکر در آب به تنهایی کفایت می‌کند.

    زعفران حلوا را باید کاملاً سایید و درشت‌ نباشد چون در حلوا دیده می‌شود.

    اگر شهد را بیش از اندازه به حلوا اضافه کردید و حلوا شل شد،

بهتر است حلوا را مجددا روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب اضافی آن تبخیر شود.

    اگر شل بودن حلوا به دلیل اضافه‌کردن بیش از اندازه روغن بود،

توصیه به شما این است که مقدار دیگری آرد اضافه کرده و  آن را با حلوا تفت دهید.

    بهتر است از قاشق چوبی برای هم زدن آرد و شربت استفاده کنید.

    استفاده مناسب از میزان روغن و کره ارتباط مستقیمی با کیفیت حلوا دارد.

اگر بیش از اندازه از روغن استفاده کنید، روغن می‌بندد

و کم‌تر از معمول استفاده کردن از روغن موجب ترک خوردن حلوا می‌شود.

    روغن جامد به خوب سرخ شدن آرد و پوک شدن آن کمک می‌کند.

کره طعم مطلوبی به حلوا می‌دهد و روغن مایع برای براق شدن حلوا استفاده می‌شود.

    برای تهیه حلوا به خصوص در فصل سرد روغن جامد به تنهایی گزینه مناسبی نمی‌باشد،

چون استفاده از روغن جامد باعث سفت شدن حلوا و ظاهر و مزه‌ی بد آن خواهد شد.

    برای تهیه حلوا برای صد نفر، از ۱۰ پیمانه آرد استفاده نمایید.

    مقدار داده شده برای شربت حلوا باید دقیقاً رعایت شود.

شربت حلوا مانند شربت مربا، نیازی به قوام آمدن ندارد و هنگامی که شکر کاملاً ذوب شد،

باید آن را از روی حرارت بردارید. نکته اساسی در افزودن شربت حلوا، زمان و چگونگی افزودن آن به آرد است.

هنگامیکه رنگ آرد تفت داده شده به رنگ موردنظر تغییر کرد، تابه را از روی حرارت برداشته

و شربت ولرم را طی دو تا سه مرحله به آن اضافه کرده و مرتباً هم بزنید تا کاملاً به خورد آرد برود.

سرعت و کیفیت همزدن حلوا بسیار مهم است، زیرا درغیراین صورت، شربت جذبِ آرد نشده

و حلوای رقیقی به دست خواهد آمد، بنابراین ناچار به حرارت‌دادن مجدد حلوا خواهید شد

که این کار، احتمالِ سوختن حلوا و شکرک زدن آن را بیشتر میکند.

    نکته آخر این که، برای تزیین حلوا، اجازه دهید حلوا کمی خنک شود چراکه حلوای گرم به خوبی فرم نخواهد گرفت.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/06/23 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 2 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 3720
دیروز : 628
ماه : 22111
ماه قبل : 24051
سال : 83250
سال قبل : 116589
کل : 1023571
اطلاعات سايت:
اخبار :2426
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::