خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 224 )
آجیل و تنقلات ( 106 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 191 )
نوشیدنی ها ( 40 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 38 )
دانستنی قنادی ( 36 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 110 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 87 )
سس/چاشنی ( 97 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 87 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 115 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 9 )
فوت وفن ها ( 38 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 22 )
دسر ( 53 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 87 )
مناسبت ها ( 11 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 17 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

سلام به دوستای مهربون وهمیشگی خودم طاعاتتون قبول

اینم یک شربت  بارساده وعالی وپرکاربرد

نکته )ازاین شربت برای :
انواع حلوا/گوشفیل/زولبیاوبامیه/لیقمات/باقلوا/کیک هایی مثل کیک شربتی/و............... استفاده میکنیم .


دستور مواد لازم برای شربت:
شکر 1 پیمانه
آب 300 میلی لیتر
گلاب یک دوم پیمانه
جوهر لیمو یک دوم قاشق چایخوری
زعفران به دلخواه

قبل از آماده کردن زولبیا و بامیه بایدشربت رو آماده کنیم... شربت باید چند ساعت قبل و حتی بهتره که از روز قبل آماده بشه.
شکر و آب رو اول با هم خوب مخلوط میکنیم تا شکر حل بشه و بعد روی حرارت ملایم میگذاریم... اصلا قاشق توی ظرف نمیزنیم. اطراف ظرف رو مرتب با قلموی آغشته به آب لیمو تمیز میکنیم تا شکرک نزنه.
آخر سر که شربت به غلظت مناسب رسید جوهر لیمو رو با یه مقدار آب حل میکنیم و اضافه میکنیم و بعد از چند جوش حرارت رو خاموش کرده و گلاب و زعفران حل شده رو اضافه می کنیم.
***
طریقه تهیه شربت خیلی مهمه و تا جاییکه میشه شربت رو حتی روز قبل یا چندین ساعت قبل تهیه کنید و بذارید تو دمای محیط و اینکه شکر رو توی آب کامل حل کنید و بعد بذارید روی حرارت که مجبور نباشید توش قاشق بزنید و همش بزنید، فقط با یه قلموی آغشته به آب لیموی تازه مرتب دیواره های ظرف رو تمیز کنید تا شکرک نزنه...




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/02/21 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 5 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 128
دیروز : 124
ماه : 764
ماه قبل : 11969
سال : 37852
سال قبل : 116589
کل : 978172
اطلاعات سايت:
اخبار :2369
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 1
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::