خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 223 )
آجیل و تنقلات ( 104 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 190 )
نوشیدنی ها ( 40 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 38 )
دانستنی قنادی ( 34 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 108 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 87 )
سس/چاشنی ( 95 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 87 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 115 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 9 )
فوت وفن ها ( 37 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 20 )
دسر ( 49 )
پیش غذاها ( 12 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 87 )
مناسبت ها ( 11 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 17 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

بفرمایید شیرینی های خوشمزه خونگی داریمممممممممممممم


شیرینی نارگیلی (با دستور خانم قاجار)
پودر نارگیل125گ
روغن مایع75گ
سفیده125گ(3عدد بزرگ)
شکر 250گ
وانیلین1/8ق چ
آبلیمو1/2ق چ
شکر و نارگیل رو مخلوط کرده روغن و سفیده رو میریزیم 2بار از چرخ گوشت رد میکنیم یا2دقیقه در غذاساز میکس میکنیم
مایه رو میذاریم رو حرارت ملایم10-15دقیقه داغ میزنیم .
مایه اصلا نباید بجوشه.
تو دمای محیط میذاریم چند ساعتی بمونه تو قیف با سر ماسوره ساده ریخته روی سینی دارای کاغذ روغنی دایره هایی میزنیم در فر180درجه تا وقتی که کناره هاش رنگ بگیره ونوکش ترک بخوره و طلایی شه(واسه من20دقیقه طول میکشه) اگه مرحله داغ زدن درست انجام بشه شیرینی بعد از پخت کاملا براق و ترک خورده میشه.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/11/29 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 2 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 289
دیروز : 141
ماه : 1292
ماه قبل : 5750
سال : 12882
سال قبل : 116589
کل : 953202
اطلاعات سايت:
اخبار :2351
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::