خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 223 )
آجیل و تنقلات ( 104 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 190 )
نوشیدنی ها ( 40 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 38 )
دانستنی قنادی ( 34 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 108 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 87 )
سس/چاشنی ( 95 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 87 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 115 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 9 )
فوت وفن ها ( 37 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 20 )
دسر ( 49 )
پیش غذاها ( 12 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 87 )
مناسبت ها ( 11 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 17 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

اینم یکی دیگه ازفوت وفن هایی که خیلی ازخانم های کدبانو انجام میدن

بااین روش لااقل یک روغن صاف سلامت ترخونگی داریم برای پخت انواع شیرینی های خشک وخوشمزه خونگی


به این روش ساده تهیه میشود:


روغن جامد یا نیمه جامد رو بهتره روی حرارت خیلی ملایم آب کنیم -

به هیچ وجه داغ نباید بشه -

همینکه ذوب شد و یک دست بلافاصله می گذاریم داخل فریزر که دوباره به دمای انجماد برسه -

با این روش روغن صاف و بدون خلل و فرجی خواهیم داشت که تو کیفیت همه شیرینی های خشک تاثیر زیادی داره .





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/11/26 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 279
دیروز : 141
ماه : 1282
ماه قبل : 5750
سال : 12872
سال قبل : 116589
کل : 953192
اطلاعات سايت:
اخبار :2351
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 3
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::