خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 224 )
آجیل و تنقلات ( 106 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 191 )
نوشیدنی ها ( 40 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 38 )
دانستنی قنادی ( 36 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 109 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 87 )
سس/چاشنی ( 97 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 87 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 115 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 9 )
فوت وفن ها ( 37 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 22 )
دسر ( 53 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 87 )
مناسبت ها ( 11 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 17 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

بفرماییداینم 4روزپیش درست کردم امروز افتتاح شده

P9303160005.jpg  


اینم دستورماست خونگی وخوشمزه من

2 تاپاکت شیرپرچربی

2 ق غ پرخامه

3 ق غ پرمایه ماست


شیروکه گذاشتم روگازباحرارت کم 10 دقیقه بجوشد وبعدمیزارم خنک شه درحدی که انگشتم رونسوزونه


خامه ومایه ماستم روکمی هم میزنم و باشیرمخلوط میکنم

درشیرمو میزارم فقط یکم بازبمونه تابخاراش خارج شه وقتی کامل خنک شدبایه زیرسفره تمیز روش رو

میپیچم 1 روزبمونه بدون حرکت دادن بعد2 روزم تویخچال میزارم وبعدمصرفش میکنم



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/03/31 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 24 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 226
دیروز : 168
ماه : 11524
ماه قبل : 11218
سال : 36643
سال قبل : 116589
کل : 976963
اطلاعات سايت:
اخبار :2367
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 3
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::