خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 217 )
آجیل و تنقلات ( 99 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 186 )
نوشیدنی ها ( 35 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 37 )
دانستنی قنادی ( 28 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 106 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 92 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 84 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 164 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 51 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 125 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 112 )
غذاهای فسفودی ( 38 )
خوراک ها/خورش ها ( 111 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 7 )
فوت وفن ها ( 33 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 20 )
دسر ( 48 )
پیش غذاها ( 12 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 78 )
مناسبت ها ( 10 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 13 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

سلام به گلای مهربون عباداتتون قبول حق


دستور از خانم مرضیه جمشیدیان...

مواد لازم برای شربت:

شکر 1 کیلو

آب 300 میلی لیتر

گلاب یک دوم پیمانه

جوهر لیمو یک دوم ق چ

زعفران به دلخواه

قبل از آماده کردن زولبیا و بامیه بایدشربت رو آماده کنیم... شربت باید چند ساعت قبل و حتی بهتره که از روز قبل آماده بشه.

شکر و آب رو اول با هم خوب مخلوط میکنیم تا شکر حل بشه و بعد روی حرارت ملایم میگذاریم... اصلا قاشق توی ظرف نمیزنیم. اطراف ظرف رو مرتب با قلموی آغشته به آب لیمو تمیز میکنیم تا شکرک نزنه.

آخر سر که شربت به غلظت مناسب رسید جوهر لیمو رو با یه مقدار آب حل میکنیم و اضافه میکنیم و بعد از چند جوش حرارت رو خاموش کرده و گلاب و زعفران حل شده رو اضافه می کنیم.

اگه روغن داغ داغ نباشه زولبيا ها خراب و سفت ميشه... وقتی که خمیر را ریختی زود بالا اومد یعنی دمای روغنت مناسبه .


ماست سنتی 100 گرم...يك پيمانه نشاسته گل 150 گرم...يك پيمانه آرد 1 تا 2 ق س آب یا گلاب 21 تا ق س

شربت قوام آمده 1 ق س (اگر بخواهیم زولبیا قهوه ای رنگ شود) جوش شیرین 2/1 ق چ روغن مایع برای سرخ کردن

شربت قوام آمده برای شیرین کردن...خنك باشد



ماست و نشاسته رو مخلوط میکنیم تا خمیری بشه.

حدود یک قاشق آرد اضافه می کنیم و درش رو با نایلون میپوشونیم و اجازه میدیم 5-6 ساعت در دمای محیط بمونه. (میتونیم کمی هم زعفران حل شده بهش اضافه کنیم(

بعد از این مدت غلظت مایه باید طوری باشه که بدون فشار از قیف مخصوص بیرون بیاد؛ اگر سفت بود 1 تا 2 قاشق آب یا گلاب بهش اضافه کنیم... اگر زیادی شل باشه باید 1 تا 2 قاشق آرد اضافه کنیم.

بعد مواد را داخل قیف ریخته و آنرا در روغن داغ شده می ریزیم و بعد از درآوردن از روغن به داخل شربت قوام آمده می اندازیم و تا ته ظرف می بریم و بعد داخل ظرف مورد نظر می چینیم اگر بخواهیم زولبیاها یکدست و یک اندازه شود حلقه ای را داخل روغن گذاشته و مواد را در داخل حلقه ریخته تا زولبیاها یکدست شود.

یه دونه رو امتحان میکنیم و درست میکنیم اگر پف نکرد، یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه میکنیم... اگر بیش از حد ترد و شکننده شد 1 قاشق آرد اضافه میکنیم.




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/02/24 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 2 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 63
دیروز : 214
ماه : 10374
ماه قبل : 13155
سال : 63807
سال قبل : 180266
کل : 887535
اطلاعات سايت:
اخبار :2284
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::