خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 219 )
آجیل و تنقلات ( 101 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 188 )
نوشیدنی ها ( 36 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 37 )
دانستنی قنادی ( 29 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 106 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 93 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 85 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 114 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 8 )
فوت وفن ها ( 34 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 20 )
دسر ( 49 )
پیش غذاها ( 12 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 78 )
مناسبت ها ( 10 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 15 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

سلام به مهربونای همیشگی خودم روزهاتون قبول

اینم یه حلوای خوشمزه برای سرسفره افطارامشب ما


طرز تهیه حلوای آردگندم :

ارد ۲ پیمانه

روغن ۱ پیمانه

برای تهیه شربت ۱ لیوان شکر و ۲ لیوان آب و ۱/۴ لیوان گلاب و یک قاشق چایی خوری پودر هل و ۱ قاشق چایی خوری دارچین و۱ قاشق چایی خوری زعفران سائیده

ارد را در ظرف نچسبی ریخته با حرارت کم حدود نیم ساعت تفت میدهم تا رنگ ارد به رنگ پوست گردو در بیاید (قهوه ای روشن) ولی از هم زدن غافل نشوید که ارد نسوزد سپس ارد را الک کنید که اگر ناخالصی یا سوختگی ارد در ان هست جدا شود حالا روغن را اضافه کنید و کمی با روغن تفت دهید من از روغن مایه استفاده میکنم( و برای خوش عطر شدن ان ۲ قاشق روغن حیوانی یا روغن کره هم اضافه میکنم) چون لطیفتر میشود اگر از کره یا روغن جامد استفاده کنید پس از سرد شدن حلوا حالت ماسیدگی پیدا میکنه در ظرف دیگه شکر و آب را جوشانده وقتی شکر حل شد گلاب و هل و دارچین را اضافه میکنیم و این شربت را در ۲ یا ۳ مرحله به ارد سرخ شده اضافه میکنیم و مرتب روی حرارت خیلی کم هم میزنیم تا به خورد ارد رفته و حلوا از ظرف جدا شده و دسته قابلمه را گرفته و حلوا را در ان تکان میدهم با این کار روغن حلوا در آمده و براق و یک دست شده و نشان میده که آب زیادی شربت بخار شده و این حلوا آماده هست



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/02/21 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 11 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 141
دیروز : 174
ماه : 2133
ماه قبل : 11934
سال : 85042
سال قبل : 180266
کل : 908770
اطلاعات سايت:
اخبار :2307
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::