خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 224 )
آجیل و تنقلات ( 106 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 191 )
نوشیدنی ها ( 40 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 38 )
دانستنی قنادی ( 36 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 109 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 87 )
سس/چاشنی ( 97 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 87 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 115 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 9 )
فوت وفن ها ( 37 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 22 )
دسر ( 53 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 87 )
مناسبت ها ( 11 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 17 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

سلام به دوستای نازم

امروزیکی دیگه ازفنون مطبخ رابازگومیکنم که این روزاخیلی کاربرددارد


اینم روش کار:

پیاز رو خلالی باریک کنید. ریشه پیاز رو کامل بگیرید.
آب رو در یه قابلمه جوش بیارید. پیاز رو تو آب جوش بریزید.کمی نمک اضافه کنید.
از زمانی که تو آب میریزید باید ۵ دقیقه بعد پیاز ها رو آبکش کنید.
تو این مرحله میتونید روی پیازها کمی زعفران بریزید.
پیازها رو روی یه پارچه تمیز یا کاغذ روغنی پهن کنید تا آبش کمی گرفته بشه.
پیاز داغ مجلسی حجم کم پیاز رو باید در روغن زیاد سرخ کنید تا حالت چیپسی پیدا کنه.

نکته )پیازهارایک اندازه خردکنیدکه همزمان سرخ شه ونسوزد



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/02/21 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 21 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 178
دیروز : 168
ماه : 11476
ماه قبل : 11218
سال : 36595
سال قبل : 116589
کل : 976915
اطلاعات سايت:
اخبار :2367
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 5
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::