خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 217 )
آجیل و تنقلات ( 98 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 186 )
نوشیدنی ها ( 34 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 37 )
دانستنی قنادی ( 26 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 104 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 92 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 84 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 164 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 51 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 123 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 112 )
غذاهای فسفودی ( 37 )
خوراک ها/خورش ها ( 110 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 5 )
فوت وفن ها ( 31 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 16 )
دسر ( 42 )
پیش غذاها ( 10 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 78 )
مناسبت ها ( 8 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 12 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 10 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

بفرماییدشام

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_۲۰۱۵۰۸۱۸_۰۴۳۹۱۰.jpg
بازدید:	5
اندازه:	42.9 کیلوبایت
شناسه:	276199


مواد لازم:

مرغ درسته :1 عدد

زعفران دم کرده:به میزان دلخواه

آبلیمو:به میزان دلخواه

گوجه فرنگی: 1 عدد متوسط

فلفل دلمه ای: 1 عدد متوسط

فلفل سیاه: کمی

نمک: به مقدار لازم

پیاز :2 عدد کوچیک

فلفل سبز تند:2 کامل


روش پخت:


ابتدا فر را با حداکثر دما روشن کنید تا کاملا داغ شود.


مرغ را بشوئید، شکمشو خالی و تمیز کنید، 15 دقیقه تو آب نسبتا گرم قرار بدید تا خونابه ها کاملا خارج شود، بعد گردن و قسمتهای اضافی سر بال مرغ را با قیچی بچینید.

1 استکان زعفران، ادویه و آبلیمو را با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شو .

مرغ را از آب در بیاورید و داخل سبد بگذارید تا کاملا خشک شود.

تمام سطح مرغ و داخل شکمو با نمک آغشته کنید، بعد با قلمو سطح و شکم مرغ را با سس آبلیمو و زعفرون بپوشانید. این کار را چند بار تکرار کنید تا رنگ و بوی مرغ کاملا عوض شود.

حالا 10 دقیقه داخل یخچال بگذارید و در این مدت چندینبار از سس آبلیمو روی تمام سطح مرغ و داخل شکمس بریزید.

گوجه را به دو نیم تقسیم کنید و فلفل دلمه ای و سیر را به قطعات درشت خرد کنید .

وقتی مرغ کاملا مزه دار شد و رنگش تغییر کرد از یخچال خارج کنید، سرو ته کنید تا چیزی از سس داخل شکم آن باقی نماند و موجب تلخی آن نشود .

داخل شکم مرغ را با گوجه و مقداری از سیر و فلفل دلمهه ای ل.پیاز تیکه ای.فلفل سبز کامل پر کنید.

دوباره مقداری سس آبلیمو روی تمام سطح مرغ بریزید و مرغ را به سیخ جوجه گردان دستگاه فر بکشید و داخل محل مخصوص قرار دهید .من پاهاش بستم با نخ.

سیخ را در حالت گردان تنظیم کنید .

1.40 دقیقه زمان برد... که این زمان بسته به نوع مرغ میتواند کمتر یا بیشتر باشد. میتوانید با فرو کردن چنگال یا نوک کارد داخل گوشت مرغ از پختن آن مطمئن شوید.

بعد به آرامی مرغ را از داخل سیخ خارج کنید، نخ دور آن را جدا کنید و در ظرف مناسب سرو کنید.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/01/16 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 11 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 103
دیروز : 207
ماه : 11632
ماه قبل : 11385
سال : 51910
سال قبل : 180266
کل : 875638
اطلاعات سايت:
اخبار :2251
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 1
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::