خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 219 )
آجیل و تنقلات ( 101 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 188 )
نوشیدنی ها ( 36 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 37 )
دانستنی قنادی ( 29 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 106 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 93 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 85 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 114 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 8 )
فوت وفن ها ( 34 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 20 )
دسر ( 49 )
پیش غذاها ( 12 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 78 )
مناسبت ها ( 10 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 15 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

سلام دوستای مهربونم بفرماییدنون تازه

 

 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_3270.jpg
بازدید:	0
اندازه:	31.5 کیلوبایت
شناسه:	146906



ارد 1 پیمانه
تخم کتان یا کنجد 1/4 پیمانه
تخم افتاب گردان1/2 پیمانه
تخم کدو 1/4 پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه
ابجوش 1 پیمانه

مواد را با هم مخلوط کرده و ورز دهید وداخل سینی فر 1 ورق کاغذ رو غنی بیاندازید و کمی چرب کنید خمیر خود را روی خمیر بگذارید کمی با دست انرا پهن کنید سپس یک کاغذ روغنی چرب شده ( میتوانید کمی ارد هم روی ان بپاشید)دیگر روی خمیر بگذارید و با وردنه نازک نازک پهن کنید . سپس کاغذ رویی را برداشته و مقدار بسیار کم نمک درشت روی ان بپاشید. فر را از قبل روی 150 درجه روشن کنید و نان پهن شده را به مدت 50 تا 60 دقیقه درون فر بگذارید تا خشک شود. در کشور سوئد نانهای خشک بسیار مرسوم است از سبوس دار تا معمولی . بعضی از انها بسیار بسیار خوشمزه است و بعضی از انها از فرط داشتن سبوس انقدر خشک است که به زور میتوان ان را قورت داد خمیر کمی شل است و حتما باید به همین طریق پهن شود .



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/01/16 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 22 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 148
دیروز : 174
ماه : 2140
ماه قبل : 11934
سال : 85049
سال قبل : 180266
کل : 908777
اطلاعات سايت:
اخبار :2307
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::