خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 217 )
آجیل و تنقلات ( 98 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 186 )
نوشیدنی ها ( 33 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 36 )
دانستنی قنادی ( 26 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 103 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 91 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 83 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 162 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 51 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 123 )
دلمه / کوفته ( 35 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 66 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 111 )
غذاهای فسفودی ( 37 )
خوراک ها/خورش ها ( 108 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 5 )
فوت وفن ها ( 29 )
غذای ملل ( 17 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 16 )
دسر ( 42 )
پیش غذاها ( 10 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 77 )
مناسبت ها ( 8 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 2 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 3 )
بخورونخورها ( 12 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 0 )
متتفرقه ها ( 1 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 9 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

تکنیک های کار با ماسوره:ماسوره گرد

این حاشیه با زاویه 45 درجه پایپ میشه و دقیقا با قانون صدف هایی که با ماسوره ستاره ای درست می کردیم. یه ماسوره گرد که بهتره اندازه اش متوسط یا بزرگ باشه رو انتخاب کنید و کمی بالاتر از سطح کار نگه دارید و شروع به پایپ کردن کنید. دستتون رو خیلی کم رو به جلو حرکت بدید تا سر صدف شکل بگیره. وقتی سر صدف به اندازه کافی بزرگ شد ماسوره رو بکشید عقب و فشار رو متوقف کنید و بعد ماسوره روبه سطح کار نزدیک کنید و بکشیدش تا دم صدف هم شکل بگیره.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/22 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 103
دیروز : 564
ماه : 6170
ماه قبل : 9076
سال : 35063
سال قبل : 180266
کل : 858791
اطلاعات سايت:
اخبار :2229
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::