خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 217 )
آجیل و تنقلات ( 98 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 186 )
نوشیدنی ها ( 33 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 36 )
دانستنی قنادی ( 26 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 103 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 91 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 83 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 162 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 51 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 123 )
دلمه / کوفته ( 35 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 66 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 111 )
غذاهای فسفودی ( 37 )
خوراک ها/خورش ها ( 108 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 5 )
فوت وفن ها ( 29 )
غذای ملل ( 17 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 16 )
دسر ( 42 )
پیش غذاها ( 10 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 77 )
مناسبت ها ( 8 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 2 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 3 )
بخورونخورها ( 12 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 0 )
متتفرقه ها ( 1 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 9 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

اینم ازقندپفکی های خوشمزه

طرز تهیه مرنگ سوئیسی؛ مخصوص پذیرایی عید نوروز


مواد لازم

  • سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
  • شکر: ۱۷۵ گرم
  • وانیل: یک دوم قاشق چایخوری


طرز تهیه مرنگ سوئیسی

۱. ابتدا سفیده‌های تخم مرغ را داخل یک کاسه نسبتا بزرگ بریزید و با همزن آن را به هم بزنید، تا زمانی که کاملا کف کند و سفید گردد.

۲. در ادامه باید با استفاده از یک قاشق در یک جهت سفیده را به آرامی هم بزنید و در همان حال کم کم شکر را به آن بیافزاید (بهتر است هر بار، یک قاشق شکر به سفیده اضافه کنید) و به خوبی به هم بزنید تا مخلوطی براق حاصل آید.

۳. در مرحله بعدی طرز تهیه مرنگ سوئیسی باید، وانیل را به آن اضافه نمایید و دوباره مواد را به طور کامل در یک جهت به هم بزنید.

۴. حال داخل سینی فر را با استفاده از کاغذ مخصوص شیرینی پزی بپوشانید، بعد برای باعث ثابت ماندن کاغذ درون سینی، در چهار گوشه آن با قاشق مقداری از مایع آماده شده را بریزید، سپس مابقی مایع را به ۶ قسمت (توده) تقسیم کنید و با فاصله داخل سینی فر بگذارید. (همچنین می‌توانید مایع را درون قیف قنادی بریزید و بعد مواد را به مقدار هم اندازه و با فاصله داخل سینی بریزید).

۵. در مرحله آخر، سینی را درون فر، که از ابتدای کار با حرارت ۱۴۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید، قرار دهید تا بپزد. مدت زمان لازم برای پخت مرنگ سوئیسی در صورتی که می‌خواهید مغز مرنگ نرم باشد ۷۵ دقیقه است، که بعد از خارج کردن آن از داخل فر، باید کاغذ مخصوص شیرینی پزی را از آن‌ها جدا نمایید و برای خنک شدن، مرنگ‌ها را روی قفسه توری بچینید. اما چنانچه تمایل به مغز پخت شدن آن دارید، باید برای پخت کامل آن ۹۰ دقیقه صبر کنید، تا بپزد. سپس فر را خاموش نمایید و اجازه دهید تا به مدت ۴ ساعت درون فر باقی بماند و نهایتا آن را روی قفسه توری بگذارید تا کاملا خنک شود.

نکته:

  • با استفاده از انواع ماسوره ها و اضافه کردن رنگ خوراکی به مواد خود زیبایی این شیرینی ها را دو چندان کنید.

طرز تهیه مرنگ سوئیسی؛ مخصوص پذیرایی عید نوروز



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/20 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 3 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 98
دیروز : 564
ماه : 6165
ماه قبل : 9076
سال : 35058
سال قبل : 180266
کل : 858786
اطلاعات سايت:
اخبار :2229
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::