خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر

سلام به دوستای گلم

اینم یکی دیگه ازشیرینی های خوشمزه مناسب عیدباستانی نوروز


دستورخوشمزه شیرینی ما

اين شيريني دستور خانم جمشيديان هست.

مواد لازم :

**********************************

كره......................................... 200گرم
پوست ليمو رنده شده................1قاشق چايخوري
پودر قند................................... 100گرم
پودر كاسترد............................. 4قاشق سوپخوري
آرد......................................... 250تا300گرم
وانيل...................................... يك چهارم قاشق چايخوري
نشاسته ذرت.......................... 1قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ........................... يك عدد
بيكينگ پودر.............................. يك دوم قاشق چايخوري

مواد لازم براي 2/1 دستور :

***************************************
كره ...................................... 100گرم
پوست ليمو رنده شده .............نصف قاشق چايخوري
پودر قند ................................50گرم
پودر كاسترد ..........................2قاشق سوپخوري
آرد ...................................... 125 تا150 گرم
وانيل ...................................يك هشتم قاشق چايخوري
نشاسته ذرت ........................1قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ ....................... نصف تخم مرغ
بيكينگ پودر ..........................يك چهارم قاشق چايخوري

مواد لازم براي 2 برابر دستور

********************
كره................................... 400گرم
پوست ليمو رنده شده.......... 2قاشق چايخوري
پودر قند............................ 200 گرم
پودر كاسترد....................... 8قاشق سوپخوري
آرد................................... 500تا600گرم
وانيل................................ 2/1 قاشق چايخوري
نشاسته ذرت.................... 2قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ .....................2 عدد
بيكينگ پودر .......................يك قاشق چايخوري

كره و پودر قند را بارنده پوست ليمو و وانيل بزنيدتا حجم دار و پوك شود .

زرده تخم مرغ را اضافه كرده پودر كاسترد+نشاسته ذرت ( سفيد رنگ ) +آرد+بيكينگ پودر را با و با ليستك و يا قاشق مخلوط كنيد .

خمير را در نايلون قرار داده حدود نيم ساعت در يخچال استراحت دهيد .

خمير رو به صورت دلخواه مثلا قالب نيلوفر قالب زده وسط آن پسته يا مرواريد خوراكي يا شكلات رنگي نسوز بگذاريد و به مدت 10 تا 15 دقيقه در طبقه وسط فر با درجه 175بپزيد .

براي قسمت رنگي اندازه يك نارنگي كوچك از خمير سفيد جدا كرده و به تعداد رنگها باز خمير كوچ را تقسيم كنيد رنگر ا كم كم با خلال دندان اضافه و در حين اضافه كردن رنگ با ته قاشق خمير را مخلوط كنيد.

اين خمير چون پودر كاسترد دارد زود سفت ميشود براي همين نبايد آرد زيادي اضافه كنيد در صورتي كه چسبنده بود در يخچال بگذاريد تا سفت شود




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/11/22 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 7 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 361
دیروز : 350
ماه : 7659
ماه قبل : 36210
سال : 27476
سال قبل : 180266
کل : 851203
اطلاعات سايت:
اخبار :2192
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::