خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر

بفرماییدنوش جان


این هم شیرینی خوشمزه نعلی ما



كره يا روغن جامد 200 گرم
زرده تخم‌مرغ دو عدد
پودر بادام چهار قاشق غذاخوري
پودرقند 60 گرم
وانيل 1/3 قاشق چايخوري
آرد 350 گرم
شكلات آب‌كرده به ميزان لازم

طرز تهيه:
كره نرم‌شده و پودر قند را با همزن بزنيد. بعد زرده و وانيل را اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهيد. آرد و پودر بادام را آرام‌آرام داخل آن ريخته و مخلوط كنيد تا خمير به دست آيد. خمير را نيم ساعت داخل يخچال استراحت داده، سپس گلوله‌هاي كوچكي برداشته گرد كنيد و در دست به صورت مداد در آورده و در سيني به شكل نعل در آوريد و به مدت 20 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد در فر گذاشته تا طلايي شود. بعد از خنك شدن در پودرقند غلتانده لبه‌هاي شيريني را داخل شكلات ذوب شده برده و روي آن پودر پسته ‌پاشيده و در ظرف بچينيد.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/15 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 13 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 569
دیروز : 350
ماه : 7867
ماه قبل : 36210
سال : 27684
سال قبل : 180266
کل : 851411
اطلاعات سايت:
اخبار :2192
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 5
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::