خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر

چاپ کتاب آشپزی

بسم الله

سلام به خوانندگان و دوستان گل و همراهان همیشگی سایت

من بعدازاین تصویری گذاشته خواهدشد که دستورات آن بزودی

در کتابی چاپ و دردسترس خواهد بود .


بفرماییدنوش جان


این هم شیرینی خوشمزه نعلی ما



كره يا روغن جامد 200 گرم
زرده تخم‌مرغ دو عدد
پودر بادام چهار قاشق غذاخوري
پودرقند 60 گرم
وانيل 1/3 قاشق چايخوري
آرد 350 گرم
شكلات آب‌كرده به ميزان لازم

طرز تهيه:
كره نرم‌شده و پودر قند را با همزن بزنيد. بعد زرده و وانيل را اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهيد. آرد و پودر بادام را آرام‌آرام داخل آن ريخته و مخلوط كنيد تا خمير به دست آيد. خمير را نيم ساعت داخل يخچال استراحت داده، سپس گلوله‌هاي كوچكي برداشته گرد كنيد و در دست به صورت مداد در آورده و در سيني به شكل نعل در آوريد و به مدت 20 دقيقه با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد در فر گذاشته تا طلايي شود. بعد از خنك شدن در پودرقند غلتانده لبه‌هاي شيريني را داخل شكلات ذوب شده برده و روي آن پودر پسته ‌پاشيده و در ظرف بچينيد.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/15 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 5 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 234
دیروز : 484
ماه : 8415
ماه قبل : 28909
سال : 172288
سال قبل : 75097
کل : 815749
اطلاعات سايت:
اخبار :2142
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 4
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::