خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر

چاپ کتاب آشپزی

بسم الله

سلام به خوانندگان و دوستان گل و همراهان همیشگی سایت

من بعدازاین تصویری گذاشته خواهدشد که دستورات آن بزودی

در کتابی چاپ و دردسترس خواهد بود .


بفرمایید غذای خوشمزه ما نوش جان


این هم دستورمیگوسوخاری های خوشمزه :

چون میگو تازه داشتم سریع دست به کار شدم.اول همه که میدانید باید میگو را بعد از پوست گرفتن رگ سیاه پشت انرا خارج کنید.این کار را با یک چاقوی تیز باریک انجام دهید.سپس میگوها را شستم .یک قابلمه اب را برروی حرارت گذاشتم و کمی سرکه و نمک در ان ریختم. جوش که امد میگوها را در ان ریختم و 1 دقیقه انرا در ان باقی گذاشتم.و سریع در ابکش خالی کردم.میگو اگر زیاد بجوشد لاستیکی و سفت میشود.سپس میگوها را در کمی ابلیمو ,نمک,فلفل و روغن کنجدو سبزی ارگانو مزه دار کردم حدود 20 تا 30 دقیقه
سپس انها را یکی یکی در ارد ی که با ان کمی نمک مخلوط کرده بودم زدم.
سپس مقداری ارد سفید و ارد ذرت را مخلوط کردم نمک زدم 1 عدد تخم مرغ را کمی زدم و داخل اردها ریختم و کمی شیر هم اضافه کردم و انرا هم زدم تا یکدست شود غلظت ان تقریبا مانند ماست شل بود.میتوانید در این مایه زعفران هم اضافه کنید.میگوها را در این مایه زدم(میتوانید خمیر بنیه کمی رقیق هم درست کنید به شیوه خودتان)
سپس انرا در ارد سوخاری درشت(پانکو) که قبلا هم معرفی کرده بودم غلطاندم و در روغن فراوان داغ سرخ کردم.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/15 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 3 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 213
دیروز : 484
ماه : 8394
ماه قبل : 28909
سال : 172267
سال قبل : 75097
کل : 815728
اطلاعات سايت:
اخبار :2142
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 4
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::