خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر

بفرمایید غذای خوشمزه ما نوش جان


این هم دستورمیگوسوخاری های خوشمزه :

چون میگو تازه داشتم سریع دست به کار شدم.اول همه که میدانید باید میگو را بعد از پوست گرفتن رگ سیاه پشت انرا خارج کنید.این کار را با یک چاقوی تیز باریک انجام دهید.سپس میگوها را شستم .یک قابلمه اب را برروی حرارت گذاشتم و کمی سرکه و نمک در ان ریختم. جوش که امد میگوها را در ان ریختم و 1 دقیقه انرا در ان باقی گذاشتم.و سریع در ابکش خالی کردم.میگو اگر زیاد بجوشد لاستیکی و سفت میشود.سپس میگوها را در کمی ابلیمو ,نمک,فلفل و روغن کنجدو سبزی ارگانو مزه دار کردم حدود 20 تا 30 دقیقه
سپس انها را یکی یکی در ارد ی که با ان کمی نمک مخلوط کرده بودم زدم.
سپس مقداری ارد سفید و ارد ذرت را مخلوط کردم نمک زدم 1 عدد تخم مرغ را کمی زدم و داخل اردها ریختم و کمی شیر هم اضافه کردم و انرا هم زدم تا یکدست شود غلظت ان تقریبا مانند ماست شل بود.میتوانید در این مایه زعفران هم اضافه کنید.میگوها را در این مایه زدم(میتوانید خمیر بنیه کمی رقیق هم درست کنید به شیوه خودتان)
سپس انرا در ارد سوخاری درشت(پانکو) که قبلا هم معرفی کرده بودم غلطاندم و در روغن فراوان داغ سرخ کردم.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/15 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 12 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 557
دیروز : 350
ماه : 7855
ماه قبل : 36210
سال : 27672
سال قبل : 180266
کل : 851399
اطلاعات سايت:
اخبار :2192
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 5
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::