خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 217 )
آجیل و تنقلات ( 99 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 186 )
نوشیدنی ها ( 35 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 37 )
دانستنی قنادی ( 28 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 106 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 92 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 84 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 164 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 51 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 125 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 112 )
غذاهای فسفودی ( 38 )
خوراک ها/خورش ها ( 111 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 7 )
فوت وفن ها ( 33 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 20 )
دسر ( 48 )
پیش غذاها ( 12 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 78 )
مناسبت ها ( 10 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 13 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

بفرمایید غذای خوشمزه ما نوش جان


این هم دستورمیگوسوخاری های خوشمزه :

چون میگو تازه داشتم سریع دست به کار شدم.اول همه که میدانید باید میگو را بعد از پوست گرفتن رگ سیاه پشت انرا خارج کنید.این کار را با یک چاقوی تیز باریک انجام دهید.سپس میگوها را شستم .یک قابلمه اب را برروی حرارت گذاشتم و کمی سرکه و نمک در ان ریختم. جوش که امد میگوها را در ان ریختم و 1 دقیقه انرا در ان باقی گذاشتم.و سریع در ابکش خالی کردم.میگو اگر زیاد بجوشد لاستیکی و سفت میشود.سپس میگوها را در کمی ابلیمو ,نمک,فلفل و روغن کنجدو سبزی ارگانو مزه دار کردم حدود 20 تا 30 دقیقه
سپس انها را یکی یکی در ارد ی که با ان کمی نمک مخلوط کرده بودم زدم.
سپس مقداری ارد سفید و ارد ذرت را مخلوط کردم نمک زدم 1 عدد تخم مرغ را کمی زدم و داخل اردها ریختم و کمی شیر هم اضافه کردم و انرا هم زدم تا یکدست شود غلظت ان تقریبا مانند ماست شل بود.میتوانید در این مایه زعفران هم اضافه کنید.میگوها را در این مایه زدم(میتوانید خمیر بنیه کمی رقیق هم درست کنید به شیوه خودتان)
سپس انرا در ارد سوخاری درشت(پانکو) که قبلا هم معرفی کرده بودم غلطاندم و در روغن فراوان داغ سرخ کردم.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/15 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 28 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 54
دیروز : 214
ماه : 10365
ماه قبل : 13155
سال : 63798
سال قبل : 180266
کل : 887526
اطلاعات سايت:
اخبار :2284
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::