خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر

اینم ازناهارخوشمزه ما البته ازتوی آشپزخونه بدون تزیین


این هم دستور خوشمزه غذای ما:

مواد لازم برا دو تا سه نفر:نصف سینه مرغ...............نصف یک پیاز متوسط رو به کوچیک..............پودر سیر و پودر جوز و نمک و فلفل..........حدود یک قاشق ارد..............و نصف یک تخم مرغ....................سینه مرغ رو با پیاز چرخ کردم و باقی مواد رو بهش اضافه کردم و خوب مخلوط کردم(من یه دونه تخم مرغ رو کاملا مخلوط کردم و نصفشو رو مواد ریخم).............قالبمو چرب کردم و مواد رو قالب زدم.برا رویه ناگت( اون نصف تخم مرغ رو با دو قاشق زعفران اب شده مخلوط کردم................ ارد گندم رو با نشاسته ذرت مخلوط کردم...................مقداری هم پاپریکا و پودر سیر با ارد سو خاری مخلوط کردم.)............خمیر قالب زده رو اول با مخلوط ارد و نشاسته اغشته کردم بعد تو مخلوط زعفران و تخم مرغ بعد هم ارد سوخاری................. ناگت های اماده رو یک ساعتی تو یخچال استراحت دادم و سرخ کردم......................





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/09 | rss | نظرات (0) |مشاهده : 15 | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 526
دیروز : 350
ماه : 7824
ماه قبل : 36210
سال : 27641
سال قبل : 180266
کل : 851368
اطلاعات سايت:
اخبار :2192
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 5
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::