خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 223 )
آجیل و تنقلات ( 104 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 190 )
نوشیدنی ها ( 40 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 38 )
دانستنی قنادی ( 34 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 108 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 87 )
سس/چاشنی ( 95 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 87 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 115 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 9 )
فوت وفن ها ( 37 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 20 )
دسر ( 49 )
پیش غذاها ( 12 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 87 )
مناسبت ها ( 11 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 17 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر


خشک کردن آلو بخارا :

آلوها را شسته و چنددقیقه در آب در حال جوش انداخته

تا پوست آن راجداکنید و بعد آن را روی پارچه ایی در سایه پهن کنید

تا کاملا خشک شود

آبی را که در آن آلو را جوشانده اید برای غذاها استفاده کنید

نکته )آلو بخارا از آلو ی قطره طلا که گوشت آن به نارنجی میزنه تهیه میشود



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1393/07/29 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 292
دیروز : 141
ماه : 1295
ماه قبل : 5750
سال : 12885
سال قبل : 116589
کل : 953205
اطلاعات سايت:
اخبار :2351
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 1
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::