خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر

اینم یه شیرینی کوچیک و خونگی که با قهوه و شیر و چایی که من عاشقشم عالی میشه



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/04/03 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 42 | onetwothreefourfive

اینم ازگوشفیل های خوشمزه خونگی که جون میده برای سفره افطار



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/03/04 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 79 | onetwothreefourfive

اینم هلیم خوشمزه افطاردیشب



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/03/01 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 42 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گلم طاعاتتون قبول

اینم شله زرد افطار ما بدون تزیین و ساده زیاددارچین خوشم نمیاد نزدم





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/02/27 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 40 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گلم حلول ماه پرفیض و برکت رمضان راتبریک میگم

انشالله طاعات وعباداتتون قبول درگاه حق

بااین بامیه های خوشمزه به پیشواز ماه پربرکت رمضان میریم






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/02/27 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 48 | onetwothreefourfive

بفرمایید اینم چوروس های خوشمزه که با شکرودارچین یاسس شکلات سرومیشه



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/02/13 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 64 | onetwothreefourfive

بفرماییدتوپک های آسون وخوشمزه باشیر و چایی عالیه:



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/02/03 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 71 | onetwothreefourfive
موادلازم :

2 لیوان شیر

2ق غ آرد برنج

4ق غ شکر

2-3 ق غ گلاب


همه مخلوط روی حرارت تا به غلظت برسدفقط گلاب رااخراضافه میکنیم






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/08/19 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

مواد لازم :
هویج متوسط 5 عدد متوسط

بیسکوئیت پتی بور 1/5 بسته

شکر کمتر از 1 پیمانه

شیر نصف پیمانه

گردو خرد شده نصف پیمانه

پودر نارگیل برای تزئین


طرز تهیه :
- هویج ها را ریز رنده میکنیم .

- همرا شیر و شکر داخل دیگ میگذاریم ، با حرارت متوسط تا زمانی که شیر کاملاً به خورد هویج بره .

- سپس در ظرفی میریزیم تا خنک شود.

- بیسکوئیت ها را پودر میکنیم و همراه گردو به هویج اضافه میکنیم تا حالت خمیری پیدا کند.

- اندازه گردو از مخلوط برداشته و با دست گرد میکنیم و داخل پودر نارگیل می غلتانیم و با یک خلال پسته تزئین میکنیم





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/04/11 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

نصف پیمانه نشاسته

5 پیمانه آب سرد

شکر 4/3 پیمانه

خلال بادام مقداری

 کمی گلاب

نشاسته رو در آب سرد حل کنید و رو شعله گاز قرار بدید تا جوش بیاد(مرتب هم بزنید).

بعد شعله رو کم کنید تا نشاسته بپزه و رنگش شفاف بشه(حدودا یک ساعت).

شکر را اضافه و سپس خلال بادام را در ماقوت بریزید.

در آخر هم کمی گلاب اضافه کنید.بعد از اینکه در ظرف ریختید

و کمی خنک شدبه مدت 2 ساعت در یخچال قرار بدید تا ببنده.





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/04/11 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

پودینگ وانیلی خوشمزه (دستوراون )





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/04/10 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

مواد لازم:
آرد یک لیوان
آب یک لیوان
کره چهار ق غ
نمک یک پنسه
شکر یک ق غ
تخم مرغ سه عدد
روغن برای سرخ کردن

برای روکش:
شکر و دارچین (شکر دارچینی شده!)

در یک قابلمه کوچک آب و کره و نمک و شکر را روی حرارت تقریبا زیاد میگذاریم تا به جوش بیاید

همه آرد رو یک دفعه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا هیچ گلوله نماند.

از روی حرارت بر میداریم و میگذاریم کمی سرد شود.

مواد را به یک کاسه منتقل میکنیم و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و با همزن برقی هم میزنیم

تا زمانی که خمیر به دست بیاید. خمیر نرمی خواهیم داشت.

خمیر را در قیف با ماسوره ستاره میریزیم و روغن را میگذاریم روی حرارت که داغ شود.

وقتی روغن کاملا داغ شد, از خمیر به طول دلخواه در روغن میریزیم و با قیچی میبریم و دوباره میریزیم.

حدودا سه تا چهار دقیقه (بسته به حرارت روغن) طول میکشه که حاضر شه.

وقتی طلایی مایل به قهوه ای شد از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه میگذاریم که روغن اضافه آن برود.

چوروس ها را در مخلوط شکر دارچین میغلتانیم 





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/03/29 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

نصف پیمانه نشاسته

5 پیمانه آب سرد

شکر 4/3 پیمانه

خلال بادام مقداری

زعفران آب شده و کمی گلاب

نشاسته رو در آب سرد حل کنید و رو شعله گاز قرار بدید تا جوش بیاد(مرتب هم بزنید).

بعد شعله رو کم کنید تا نشاسته بپزه و رنگش شفاف بشه(حدودا یک ساعت).

زعفران و شکر را اضافه و سپس خلال بادام را در ماقوت بریزید.

در آخر هم کمی گلاب اضافه کنید.بعد از اینکه در ظرف ریختید

و کمی خنک شدبه مدت 2 ساعت در یخچال قرار بدید تا ببنده.






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/03/29 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تخم مرغ ۱ عدد

ماست نصف فنجان

روغن جامد ۱ قاشق سوپ خوری

بکینگ پودر یک قاشق چای خوری

۱ قاشق از شربت آماده برای رنگ گوش فیل‌ها که خوشرنگ تر بشه موقعه سرخ کردن

ماست و تخم مرغ را باهم می‌زنیم و بکینگ پودر را با روغن و ۱ قاشق شربت اضافه می‌کنیم

با هم می‌زنیم آرد را اضافه می‌کنیم حدودا ۱و نیم لیوان بود باید خمیر به دست نچسبد

ولی‌ زیاد هم آرد نریزیم که سفت بشه موقعه باز کردن


بعد به خمیر ۲ ساعت استراحت میدیم بعد مثل خمیر لواش باز می‌کنیم و در روغن سرخ می‌کنیم

روغن را اول داغ می‌کنیم ولی‌ بعد روی درجه متوسط می‌گذریم که زیاد داغ نشه و روغن بسوزه


شربت هم برای این مقدار من یک لیوان شکر با نصف لیوان آب و کمی‌ زعفران دم کرده باهم هم زدم

و بعد روی گاز گذشتم چون موقعه جوشیدن نباید شربت را هم زد وقتی‌ سوزن سوزن جوشید

چند قطره آبلیمو اضافه می‌کنیم با ۲ قاشق گلاب و خاموش می‌کنیم شربت باید ولرم باشد

و گوش فیلها را از روغن که در میاریم بلافاصله یک تکان بهش میدیم که روغنش گرفته و در شربت میندزیم





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/03/25 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

لقیمات (لگیمات)
لقیمات یک شیرینی عربی است که برای ماه مبارک رمضان طرفدارزیادی داره.

آرد 2 لیوان

ماست 1کاسه کوچک

نشاسته 2قاشق

پودرهل 1 قاشق مربا خوری

زعفران

مایه خمیر 1قاشق مرباخوری

شکر 1قاشق

آب یک لیوان

دستور:
خمیرمایه وشکر وآب رو مخلوط میکنیم و کمی گلاب میزنیم وبقیه مواد رو ریخته وهم میزنیم.

یک مایه مثل حلیم شل بدست می آید.میذاریم یک ساعت عمل بیاد.

بعد تو روغن زیاد سرخشون میکنیم وقتی خوب برشته شد درمیاریم و توصافی یا روی دستمال جذب روغن میذاریم

تا روغن اضافش بره و بعد داخل شیره حدود 4-3 دقیقه میذاریمشون وبعد درآورده و روی صافی میذاریم تا شیره اضافه بره.


دستور شیره :

هر 2لیوان شکر،1 لیوان آب ، بعلاوه زعفران ،گلاب ، هل و یک قاشق چایخوری آبلیمومخلوط کرده ومیذاریم

یک ربع جوش بخوره و بعد از سرد شدن آماده استفاده هست.

لقیماتهای سرخ شده رو توی شیره خنک باید بندازیم که خمیر نشه.






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/03/21 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 452
دیروز : 350
ماه : 7750
ماه قبل : 36210
سال : 27567
سال قبل : 180266
کل : 851294
اطلاعات سايت:
اخبار :2192
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 4
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::