خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 224 )
آجیل و تنقلات ( 106 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 191 )
نوشیدنی ها ( 40 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 38 )
دانستنی قنادی ( 36 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 109 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 87 )
سس/چاشنی ( 97 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 87 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 115 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 9 )
فوت وفن ها ( 37 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 22 )
دسر ( 53 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 87 )
مناسبت ها ( 11 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 17 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

سلام دوستای گلم انشالله که همیشه سلامت باشید

و عباداتتون دراین ماه عزیزقبول درگاه حق

بفرماییدحلوای خوشمزه (دستوردرقسمت حلواها)




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/02/16 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
ترحلوای خوشمزه بادستور ازمامی سایت


جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	ترحلواشیرازی.JPG
بازدید:	0
اندازه:	11.9 کیلوبایت
شناسه:	285373

آرد برنج ۱ پیمانه سرخالی
نشاسته ۱ پیمانه سرپر
شیر پرچرب ​ ۴ پیمانه
آب ۵ پیمانه
گلاب ۱ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
هل سائیده ۱ قاشق چایخوری
زعفران ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

گلاب رو با شکر مخلوط میکنیم
نشاسته و آرد برنج رو در آب سرد حل میکنیم(میتونین برای اطمینان اون رو از صافی رد کنین تا مطمئن شین گلوله ای نداشته باشه)

شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و روی حرارت میذاریم(مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد)
غلیظ که شد گلاب و شکر رو اضافه میکنیم
هل سائیده رو هم میریزیم
مایه حلوا که کاملا سفت شد (رد قاشق روی مایه باید بمونه)،نصف اونو توی یه سینی لبه دار (یه ظرف دیواره دار) که از قبل چرب کردیم میریزیم

دقت کنین این فرآیند چیزی در حد یک ساعت طول میکشه.

بقیه مواد رو با زعفران رنگی و معطر میکنیم و بلافاصله روی حلوای سفید میریزیم
به مدت حداقل ۵ ساعت توی یخچال میذاریم
بعد بصورت لوزی برش میدیم و یک درمیان سفید و زرد توی ظرف میذاریم



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/01/25 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

سلام به عزیزان وبسایتی خودم عباداتتون قبول حق

برای شادی روح تمومی اسیران خاک صلوات

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/02/28 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 23 | onetwothreefourfive

سلام به مهربونای همیشگی خودم روزهاتون قبول

اینم یه حلوای خوشمزه برای سرسفره افطارامشب ما



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/02/21 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 22 | onetwothreefourfive

خوب اینم حلوای مابرای اولین افطار پیش وازماه مبارک رمضان



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/02/16 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 23 | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 233
دیروز : 168
ماه : 11531
ماه قبل : 11218
سال : 36650
سال قبل : 116589
کل : 976970
اطلاعات سايت:
اخبار :2367
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 3
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::