خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 217 )
آجیل و تنقلات ( 98 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 186 )
نوشیدنی ها ( 34 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 37 )
دانستنی قنادی ( 26 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 104 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 92 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 84 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 164 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 51 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 123 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 112 )
غذاهای فسفودی ( 37 )
خوراک ها/خورش ها ( 110 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 5 )
فوت وفن ها ( 31 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 16 )
دسر ( 42 )
پیش غذاها ( 10 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 78 )
مناسبت ها ( 8 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 12 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 10 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

بفرمایید خوشمزه خونگی

مثلث های فندقی



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/11/07 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 19 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گل وبلاگیم

امروز 5شنبه و چشم براهی اسیران خاک برای فاتحه و صلوات

اینم یه صلوات برای شادی روح تموم رفتگان :

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/07/05 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 26 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گلم اینم حلوای نسکافه ما برای افطار



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/03/24 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 44 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گل خودم عباداتتون قبول درگاه حضرت حق

اینم ازحلوای شیره خوشمزه ما



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/03/01 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 37 |

اینم پختم به یادتموم اسیران خاک



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/01/30 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 114 | onetwothreefourfive

اینم سمنوی خوشمزه خونگی




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1396/01/08 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

نیم کیلو هویج رو پوست می گیرید و می ذارید بپزه.خیلی آب نریزید تا بعد از پخت آب نداشته باشه

و خاصیتش حفظ شه.بعد از پختن رنده ریز می کنیم.یا پوره می کنیم .

بعد 1.5 پیمانه(یا لیوان معمولی)آرد سفید رو می ذاریم روی حرارت و هم می زنیم.

لازم نیست رنگش تغییر کنه.در حدی بو می دیم که بوی خامیش گرفته بشه.

بعد به ترتیب:1 پیمانه روغن مایع.1 پیمانه گلاب.3 پیمانه شکر .هویج له شده

و کمی زعفران را اضافه کرده هم می زنیم تا وقتی که حلوا از ظرف جدا شود.






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/12/09 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

اینم حلوای خرمادارچینی :

خرما 1 لیوان
آرد 2 لیوان
کره یا روغن 2/3 لیوان
گلاب 3 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
گردو خرد شده 4 قاشق غذاخوری
خلال بادام برای تزیین

طرز تهیه :

آرد را الک کنید و همراه با روغن داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید

تا رنگ آرد طلایی شود ( دقت کنید که آرد نسوزد ).


پوست و هسته خرماها را بگیرید و له کنید. سپس همراه با گلاب و پودر دارچین به آرد اضافه نمایید ،

مواد را خوب هم بزنید تا خرماها نرم شوند. سپس شعله را ملایم کنید و همچنان حلوا را هم بزنید تا یکدست شود.


گردوی خرد شده را به حلوا اضافه کنید. سپس حلوای داغ را در ظرف بریزید و روی آن را صاف نمایید

و با خلال بادام ، پسته و … تزیین کنید.




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/09/09 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

هویج نیم کیلو

ارد 125 گرم

شکر 350 گرم

گلاب 2/3 پیمانه

روغن مایع 180 گرم

هل ساییده 1 ق م

شیر به مقدار لازم



هویج را خرد کرده داخل قابلمه ایی ریخته شیر را در حدی اضافه میکنیم

که روی هویجهارو بگیره.اجازه میدیم تا با حرارت ملایم هویج پخته شه

بعد با هر وسیله ایی که دارید هویج رو پوره کنید

دوباره روی حرارت ملایم گذاشته((بدون روغن)) آنقدر تفت میدیم

تا رطوبت کشیده شه

در ظرف دیگری ارد را در حدی که فقط بوی خامیش گرفته شه تفت داده


روغن وشکر و هل و گلاب رو اضافه دست آخر پوره هویج را هم اضافه میکنیم 

انقدر هم میزنیم تا حلوا خودشو بگیره و به ظرف نچسبه...حلوا اماده است





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/04/11 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

پودر شکر 150گرم(1پیمانه)

آرد 250گرم(4/3و1پیمانه)

آرد نخودچی 135گرم(4/1و1پیمانه)

روغن جامد 75گرم(3/1پیمانه)

کره 45گرم(3ق س)

پودر هل 6گرم(1ق س)

پودر دارچین 6گرم(1ق س)

شکلات 200گرم

بادام خرد شده 90گرم (1پیمانه)

مواد لازم برای تزیین

شکلات 100گرم

بادام خرد شده 45گرم(2/1پیمانه)

پسته خرد شده 60گرم (2/1پیمانه)

پودر شکر را الک کنید

آرد را در تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود

آرد نخوچی را الک کرده جداگانه تفت دهیدتاخامی آن نیز گرفته شود

هر دو آرد رو مخلوط کردهروغن رو اضافه کنیدو پس از آب شدن روغن و مخلوط

آن با آرد تابه را از روی حرارت برداشته و کره را به مواد اضافه کنید

پس از نیم گرم شدن مواد پودر شکر هل و دارچین را اضافه کنید

شکلات را به صورت بن ماری آب کنید پس از نیم گرم شدن به همراه بادام خرد شده به مواد اضافه و مخلوط کنید

حلوا رو بین دو کاغذ روغنی با وردنه به ضخامت دوسانت باز کنید به شکل دلخواه قالب بزنید

اگر نرم بود بعد از 4تا5ساعت قالب بزنید

برای تزیین حلوا شکلات را روی بخار آب قرار دهید تا آب شود

یک طرف حلوای قالب زده را در شکلات فرو کنید

روی شکلات بادام یا پسته خرد شده بپاشید




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/04/08 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 1046
دیروز : 567
ماه : 8535
ماه قبل : 11385
سال : 48813
سال قبل : 180266
کل : 872541
اطلاعات سايت:
اخبار :2251
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::