|
||
خبرنامه
لينكستان
صفحات اضافي
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() موضوعات
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تبدیل دمای فر
|
سلام به دوستای عزیزم اینم هوسونه پدری گرام بسیارخوشمزه وعالی چندنکته کلیدی درتهیه انواع حلواها نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/06/31 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 21 | بازاومدم بایکی دیگه ازعمده مشکلاتی که خانمای گل ممکنه باهاش برخوردداشته باشند. گاهاازخو.دمون میپرسیم چراحلواهای ماخوب ازآب درنمیاد ![]() بارعایت چندنکته کوچک بهترین حلواهاروارایه کنیم نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/06/23 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 16 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سلام به دوستای مهربونم اینم برای شادی روح تموم اسران خاک
نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/05/25 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 31 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() سلام دوستای گلم انشالله که همیشه سلامت باشید
و عباداتتون دراین ماه عزیزقبول درگاه حق بفرماییدحلوای خوشمزه (دستوردرقسمت حلواها)
نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/02/16 | rss | نظرات (0) | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ترحلوای خوشمزه بادستور ازمامی سایت
آرد برنج ۱ پیمانه سرخالی نشاسته ۱ پیمانه سرپر شیر پرچرب ۴ پیمانه آب ۵ پیمانه گلاب ۱ پیمانه شکر ۲ پیمانه هل سائیده ۱ قاشق چایخوری زعفران ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه: گلاب رو با شکر مخلوط میکنیم نشاسته و آرد برنج رو در آب سرد حل میکنیم(میتونین برای اطمینان اون رو از صافی رد کنین تا مطمئن شین گلوله ای نداشته باشه) شیر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و روی حرارت میذاریم(مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد) غلیظ که شد گلاب و شکر رو اضافه میکنیم هل سائیده رو هم میریزیم مایه حلوا که کاملا سفت شد (رد قاشق روی مایه باید بمونه)،نصف اونو توی یه سینی لبه دار (یه ظرف دیواره دار) که از قبل چرب کردیم میریزیم دقت کنین این فرآیند چیزی در حد یک ساعت طول میکشه. بقیه مواد رو با زعفران رنگی و معطر میکنیم و بلافاصله روی حلوای سفید میریزیم به مدت حداقل ۵ ساعت توی یخچال میذاریم بعد بصورت لوزی برش میدیم و یک درمیان سفید و زرد توی ظرف میذاریم
نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/01/25 | rss | نظرات (0) | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نويسندگان
اعضا
![]() شمارنده
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آشنایی باماکروفرها
|