|
||
خبرنامه
لينكستان
صفحات اضافي
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() موضوعات
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تبدیل دمای فر
|
اینم یکی دیگه از کارهای کوچیک اشپزخونه من سیب هارو خردکردم و گذاشتم خشک بشه برای سویق ودمنوش عالین نکته)اگرمیخواهیدرنگش تیره نشه بهش کمی ابلیموبزنیدیا توشربت ساده بزنید چون من برای دمنوش میخواستم رنگش برام مهم نبود ![]() نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/08/19 | rss | نظرات (0) | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
امروزه در آشپزخانه های صنعتی برای حفظ کردن ارزش های غذایی
و حفظ شکل ظاهری سس ها وغذاها از تغلیظ کننده های متفاوتی استفاده میشود
که هر کدام کاربرد متفاوتی دارند که
در این قسمت شما را بامصارف مختلف آردها آشنا میکنیم.
آردگندم شامل :
آرد ذرت در غلظت دادن و ایجاد لعاب به سوپ ها ، خورشت ها
، برای درست کردن نان ترتیلا و اسنک ها استفاده میشود و مزیت آرد ذرت نسبت
به آردهای دیگر این است که شفافیت غذا را حفظ میکند و در زمان کوتاهی اثر
میگذارد.
آرد برنج در تهیه شیرینی,دسر های مختلف مثل فرنی , حلوا ,
پخت کیک برنج معروف آسیایی یا در
غذاهایی که به صورت سوخاری مثل انواع ماهی و میگو سوخاری که حالتترد و کریسپی داشته باشد استفاده میشود.
آرد سیب زمینی بیشتر در محصولات غذایی آماده مثل سوپ
های آماده , انواع کتلت ,کوکوها استفاده میشود.
آرد جو اگر با آرد گندم مخلوط شود برای پخت نان ,کیک
,کلوچه ,بیسکوییت استفاده میشود
آرد سویا مستقیما در تهیه سس یا غذا استفاده نمیشود,بلکه
برای مغذی تر کردن و در حقیقت برای بالا بردن ارزش غذایی مواد اولیه مثل
انواع ماکارانی , ورقه های لازانیا ,نان های رژیمی به کار میرود.
نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/12/27 | rss | نظرات (0) | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تهیه سوخاری: خمیروسط نان باگت رو ازهم بازکردم و گذاشتم خشک شه بجای اردسوخاری استفاده میکنم همراه باادویه های دلخواه اسیاب میکنم نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/12/11 | rss | نظرات (0) | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
✔..رنگ های طبیعی برای تزییـن غذا..✔
بااین رنگامیتونیدانواع غذاهاودسرهاروتزیین کنید نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/11/24 | rss | نظرات (0) | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نويسندگان
اعضا
![]() شمارنده
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آشنایی باماکروفرها
|