خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 234 )
آجیل و تنقلات ( 110 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 196 )
نوشیدنی ها ( 44 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 40 )
دانستنی قنادی ( 39 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 114 )
اسنک و سمبوسه ها ( 33 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 85 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 88 )
سس/چاشنی ( 100 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 92 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 172 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 70 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 117 )
غذاهای فسفودی ( 40 )
خوراک ها/خورش ها ( 116 )
موادالیه خانگی ( 66 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 11 )
فوت وفن ها ( 46 )
غذای ملل ( 19 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 25 )
دسر ( 54 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 90 )
مناسبت ها ( 12 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 2 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 18 )
طبع خوراکها ( 4 )
فرزندم
تغذیه ( 0 )
سرگرمی ( 1 )
تبدیل دمای فر

اینم یکی دیگه از کارهای کوچیک اشپزخونه من

سیب هارو خردکردم و گذاشتم خشک بشه برای سویق ودمنوش عالین

نکته)اگرمیخواهیدرنگش تیره نشه بهش کمی ابلیموبزنیدیا توشربت ساده بزنید

چون من برای دمنوش میخواستم رنگش برام مهم نبود




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/08/19 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

امروزه در آشپزخانه های صنعتی برای حفظ کردن ارزش های غذایی و حفظ شکل ظاهری سس ها وغذاها از تغلیظ کننده های متفاوتی استفاده میشود که هر کدام کاربرد متفاوتی دارند که در این قسمت شما را بامصارف مختلف آردها آشنا میکنیم.



آردگندم شامل :

  • آرد سفید(بخش درونی گندم)
  • آرد کامل گندم (بر گرفته از تمام بخش های گندم)
  • آرد جوانه گندم (آردی از بخش نشاسته ای و جوانه بدون سبوس)
  • آرد سفید در انواع کیک - کلوچه - شیرینی - خمیر پیتزا - درست کردن روی برای غلیظ کردن سس و سوپ استفاده میشود


آرد ذرت در غلظت دادن و ایجاد لعاب به سوپ ها ، خورشت ها ، برای درست کردن نان ترتیلا و اسنک ها استفاده میشود و مزیت آرد ذرت نسبت به آردهای دیگر این است که شفافیت غذا را حفظ میکند و در زمان کوتاهی اثر میگذارد.


آرد برنج در تهیه شیرینی,دسر های مختلف مثل فرنی , حلوا , پخت کیک برنج معروف آسیایی یا در غذاهایی که به صورت سوخاری مثل انواع ماهی و میگو سوخاری که حالتترد و کریسپی داشته باشد استفاده میشود.


آرد سیب زمینی بیشتر در محصولات غذایی آماده مثل سوپ های آماده , انواع کتلت ,کوکوها استفاده میشود.


آرد جو اگر با آرد گندم مخلوط شود برای پخت نان ,کیک ,کلوچه ,بیسکوییت استفاده میشود

آرد سویا مستقیما در تهیه سس یا غذا استفاده نمیشود,بلکه برای مغذی تر کردن و در حقیقت برای بالا بردن ارزش غذایی مواد اولیه مثل انواع ماکارانی , ورقه های لازانیا ,نان های رژیمی به کار میرود.




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/12/27 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه سوخاری:

خمیروسط نان باگت رو ازهم بازکردم و گذاشتم خشک شه

بجای اردسوخاری استفاده میکنم همراه باادویه های دلخواه اسیاب میکنم





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/12/11 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
رنگ های طبیعی برای تزییـن غذا


✔..رنگ های طبیعی برای تزییـن غذا..✔



_ مواد لازم برای رنگ صورتی :
1/4 پیمانه (62 گرم) چغندر پخته بدون آب (لبو)
1 قاشق چای‌خوری آب چغندر غلیظ

روش تهیه رنگ صورتی :
مواد را در مخلوط‌کن یا غذاساز با سرعت بالا مخلوط کنید تا یک‌دست شود و بعد از صافی ریز رد کنید. این رنگ را می‌توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.


_ مواد لازم برای رنگ زرد :
1/4 پیمانه آب
1/2 قاشق چای‌خوری زردچوبه

روش تهیه رنگ زرد :
در یک شیرجوش کوچک، آب و زردچوبه را به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشانید و اجازه دهید کاملاً سرد شود و بعد آن را صاف کنید. در ظرف در بسته، تا 2 هفته در یخچال قابل نگهداری است. فقط در ظرفی نگهدارید که در صورت رنگی شدن، مشکلی ایجاد نشود، چون رنگ زردچوبه، پاک نمی‌شود.


_ مواد لازم برای رنگ بنفش ارغوانی :
1/4 پیمانه (35 گرم) زغال‌اخته تازه یا یخ‌زده
2 قاشق چای‌خوری آب

روش تهیه رنگ ارغوانی :
مواد را در مخلوط‌کن یا غذاساز با سرعت بالا مخلوط کنید تا یک‌دست شود و بعد از صافی ریز رد کنید. این رنگ را می‌توانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.


_ مواد لازم برای رنگ سبز :
1 پیمانه (30 گرم) اسفناج تازه یا یخ‌زده
3 قاشق غذاخوری آب

روش تهیه رنگ سبز :

اگر از اسفناج تازه استفاده می‌کنید، بعد از شستن در یک ماهی‌تابه کوچک، اسفناج را در آب به مدت 5 دقیقه با در بسته بپزید و بعد آب اضافی‌اش را بریزید و در مخلوط‌کن پوره کنید (اگر دیدید مواد سفت است، یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنید) و صاف کنید و در یخچال قرار بدهید. اگر اسفناجتان فریزری است، اول اجازه بدهید کاملاً یخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام بدهید.


نکته پایانی :

برای هر بار مصرف، اول 1 قاشق چای‌خوری از رنگ مورد نظرتان را به مواد اضافه و درصورتی‌که رنگ مورد نظرتان به دست نیامد، رنگ بیشتری اضافه کنید.


بااین رنگامیتونیدانواع غذاهاودسرهاروتزیین کنید


نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/11/24 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

اینم شیره انگورامساله ما:

از70کیلو انگور حدودا 22 کیلو شیره تهیه کردیم





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/11/23 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 937
دیروز : 2247
ماه : 40364
ماه قبل : 13141
سال : 14181
سال قبل : 148917
کل : 1103419
اطلاعات سايت:
اخبار :2454
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 5
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::