خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 217 )
آجیل و تنقلات ( 98 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 186 )
نوشیدنی ها ( 34 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 37 )
دانستنی قنادی ( 26 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 104 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 92 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 84 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 164 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 51 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 123 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 112 )
غذاهای فسفودی ( 37 )
خوراک ها/خورش ها ( 110 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 5 )
فوت وفن ها ( 31 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 16 )
دسر ( 42 )
پیش غذاها ( 10 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 78 )
مناسبت ها ( 8 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 12 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 10 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

بفرماییدسرسفره

نحوه طعم دار کردن مرغ,طعم دار کردن مرغ با سس کاری



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/01/11 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 8 | onetwothreefourfive

بفرماییدیک شام ساده وخوشمزه




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/01/07 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 8 | onetwothreefourfive

بفرماییدیک شام خوشمزه

طرز تهیه بال ترش مرغ با رب انار



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/18 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 15 | onetwothreefourfive

بفرماییدنوش جان

Սալորի շոգեխաշած սոուս.JPG



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/17 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 27 | onetwothreefourfive

شماهم بفرماییدشام نوش جان



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/08/26 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 28 | onetwothreefourfive

همراهان همیشگی بفرماییدشام



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/08/16 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 27 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گل خودم:

اینم اکبروجه خوشمزه ما ساده وبدون هیچ گونه مخلفات وتزیینی




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/08/03 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 23 | onetwothreefourfive

بفرماییددوستان گلم غذاحاضراست نوش جان





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/06/06 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 30 | onetwothreefourfive

بفرمایید غذا حاضراست :




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/05/30 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 57 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گل خودم

برای ناهارامروز یه خوروشت ساده و خوشمزه تهیه کردم شماهم بفرمایید





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/04/01 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 58 | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 1020
دیروز : 567
ماه : 8509
ماه قبل : 11385
سال : 48787
سال قبل : 180266
کل : 872515
اطلاعات سايت:
اخبار :2251
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::