خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر

سلام به گل دوستان خودم منون که به اینجاسرمیزنید.

باقالی پلوروبه چندروش سرومیکنند که من با گوشت گذاشتم



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/07/06 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 24 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گل خودم اینم شام شب قبل که تازه گذاشتم .



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/07/02 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 28 | onetwothreefourfive

بفرمایید غذاحاضره:




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/05/27 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 39 | onetwothreefourfive

اینم از شوید پلوبا تن ماهی 

فقط ازشوید خشک استفاده کردم

برنج رو با شوید خشک و روغن خونگی و خیلی کم ادویه پلویی کته درست کردم.




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/04/13 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گل خودم

استانبولی با دوغ و ترشی و ماست عالی میشه



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/04/07 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 43 | onetwothreefourfive

یک شام یاناهار خوشمزه بفرمایید



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/02/09 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 55 | onetwothreefourfive

بفرمایید رشته پلو با رشته ومخلفات کاملا خونگی:



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/01/29 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گل خودم

بفرمایید نخودفرنگی پلو با مرغ عالی میشه




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/01/27 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 47 | onetwothreefourfive

تهیه ماکارانی با گوشت :

گوشت چرخ شده+پیازریزشده +رب وادویه که تف دادم

ماکارانی روابکش کردم و مایع رومخلوط وگذاشتم دم بکشه .





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1396/01/08 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
اینم یه ماکارانی خوشمزه با مایه ماکارانی

مایه ماکارانی :(گوشت چرخ شده+پیاز+ رب وادویه )



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/12/15 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه ته چین مرغ :

تخم مرغ 1عدد

ماست 2 پیمانه

برنج آبکش   2و1/2 پیمانه

زعفران دم کرده  3قاشق غذاخوری

سینه مرغ ابپزخلالی  1عدد کوچک

پیاز خلالی   1عدد

برنج ابکش کرده را دوقسمت میکنیم و کنارمیزاریم

تخم مرغ راباکمی نمک زده تاازلختگی درآید .

ماست راهم باآن زده تا کمی باز شود .

زعفران ونیمی ازبرنج رابا آن مخلوط میکنیم .

ته قابلمه را روغن ریخته ومایه ته چین راته آن ریخته و یکدست پهن میکنیم

مرغ خلالی ابپزو زعفران و پیازروکه باهم سرخ کردیم روی برنج پهن میکنیم .

برنج ساده راهم کامل روی موادپهن کرده و میزاریم با حرارت متوسط دم بکشد.

نکته ) اینجا برنج کامل ته چین شده بالا دورنگ راگذاشتم هردومدل طعمی عالی دارند.






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/12/06 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
ته چین بادمجان با گوشت یامرغ

برنج ۳پیمانه

زرده تخم مرغ ۳ عدد

ماست یک پیمانه

بادمجان متوسط ۲ عدد

گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم

قارچ بستگی به ذائقه خودتون داره بنظر من ۵ عدد کافیه

و فلفل دلمه‌ای که میتونید از چند رنگش استفاده کنید

پیاز متوسط ۲ عدد

برنج را با نمک ۲ تا ۳ ساعت قبل از پخت خیس می‌کنیم و بعد هم مثل بقیه چلو‌ها آبکش کرده

و مواد میانی هم پیاز داغ را سرخ می‌کنیم گوشت را اضافه می‌کنیم و کمی‌ تفت میدهیم

نمک و ادویه زده با کمی‌ ابجوش که چند قول بزنه تا میکرب‌های گوشت از بین بره

ولی‌ باید کاملا بدون آب باشد میتونید کمی‌ هم رب بزنید

بادمجان‌ها را ورقه کرده سرخ می‌کنیم و روی دستمال آشپز خانه میگذاریم تا روغن زیادی آن گرفته شود.

قارچ و فلفل دلمه را هم کمی‌ تفت میدهیم


تخم مرغ و ماست و زعفران را با چنگال می‌زنیم من همه برنج را اضافه نمیکنم به این مواد, ۱/۳ آنرا ساده نگاه میدارم

روغن را در ظرفی‌ نچسب ریخته تا کمی‌ داغ شود و برنج مخلوط با مایه ته چین را می‌ریزیم.

و مواد میانی آنرا ریخته و بقیه برنج سفید را روی آن می‌ریزیم و دم میگذاریم

نکته اول من سفیده را هم میزنم به موادم و از ۲ تخم مرغ استفاده کردم و نکته بعدی در پلوپز ته چین خیلی‌ خوب میشه .

و میتونید رنگش را با سلیقه خودتون تعیین کنید از روی درجه پلو پزه

این ته چین را هم میتوانید با گوشت های تکه پخته شده هم درست کنید






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/10/27 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
مواد لازم

•    ۲ پیمانه برنج
•    1/5 پیمانه انار دانه شده
•    1/3 پیمانه خلال پسته
•    یک پیمانه گشنیز تازه خرد شده
•    یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
•    نصف پیمانه کشمش پلویی
•    زعفران

طرز تهیه

1. برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید. سپس آن را به روش معمول آبکش کنید.

2. در یک کاسه بزرگ، دانه های انار، خلال پسته، گشنیز تازه خرد شده، پودر تخم گشنیز و کشمش پلویی را با یکدیگر مخلوط کنید.

3. یک لایه برنج، یک لایه مخلوط انار را داخل قابلمه بریزید و این مراحل را ادامه دهید تا همه مواد تمام شوند. سپس برنج را دم کنید.





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/09/30 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه باقالی پلو:

باقالی های خشک را4ساعت داخل اب ولرم خیس کردم تانرم شن .

برنج روبرای ابکش گذاشتم وباقالی و شویدهای خشک راهم ریختم و ابکش کردم .

گذاشتم دم بکشه .

بفرماییدباقالی پلو حاضرشد .

من چون موادراچشمی میریزم مقدارنمیدم .




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/09/09 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

موادلازم :

هويج رو خرد ميكنم و تفت ميدم و توي گوشت چرخكرده يه دونه پياز رنده ميكنم

و ميذارم تا پخته بشه و بهش زعفران ميزنم و با هويج تفت داده شده مخلوطش ميكنم

و برنج رو كه ابكش كردم ته ديگ ميذارم و يه كفگير برنج ميريزم و روش دارچين ميپاشم

و از اون خورشته ميريزم دوباره برنج و اينبار پودر گل محمدي اضافه ميكنم و دوباره خورش و ..........

تا قابلمه پر بشه روش هم روغن ميدم و ميذارم دم بكشه





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/08/25 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 564
دیروز : 350
ماه : 7862
ماه قبل : 36210
سال : 27679
سال قبل : 180266
کل : 851406
اطلاعات سايت:
اخبار :2192
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 5
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::