خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 231 )
آجیل و تنقلات ( 108 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 194 )
نوشیدنی ها ( 43 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 40 )
دانستنی قنادی ( 39 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 114 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 84 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 88 )
سس/چاشنی ( 99 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 89 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 169 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 117 )
غذاهای فسفودی ( 40 )
خوراک ها/خورش ها ( 114 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 11 )
فوت وفن ها ( 45 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 25 )
دسر ( 54 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 88 )
مناسبت ها ( 12 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 2 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 18 )
طبع خوراکها ( 4 )
فرزندم
تغذیه ( 0 )
سرگرمی ( 1 )
تبدیل دمای فر

بفرمایید شام کاملاایرانی

کوفته برنجی,طرز تهیه کوفته برنجی



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/01/07 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 48 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای ناز خودم

دومین ماه تابستونم داره تموم میشه و این چندوقته من که مردم ازگرما




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/05/30 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 83 | onetwothreefourfive
اینم کوفته های امروزما با این (دستورکوفته تبریزی )

درقابلمه درحال داغ شدن




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/12/01 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
اول برگهاي كلم رو جدا كردم و ابپز كردم تا نرم بشن تا راحتربتونیم بپیچیمشون .

براي مواد ميانيش از گوشت چرخكرده و برنج و لپه و ادويه جات (دارچين-فلفل سياه-زردچوبه-نمك)استفاده كردم

که موادمیانی مثل لپه و برنج راپختم وباسایرموادمخلوز وداخل برگ های ابپزشده میپیچم

به دوروش قابل پخته :

اگه ملس دوس دارين سركه و شكر رو بجوشونين بريزين مزه دار شه

وگرنه با رب و زعفران و كمي اب گوشت بذارين خوب مزه دار شه





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/11/20 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive


گوشت چرخکرده نیم کیلو
برنج 100 گرم
آردنخودچی100گرم
سبزی کوفته(تره-جعفری-شوید-مرزه-ترخون-نعنا)نیم کیلو
تخم مرغ2 تا 3 عدد
لپه-100 گرم
نمک و فلفل و ادویه
پیاز 3تا 4 عدد برای اب کوفته
زردچوبه
گردو برای داخل کوفته
زرشک برای داخل کوفته
پیاز داغ برای داخل کوفته
کمی رب برای اب کوفته

برنج را با کمی نمک بپزید تا کمی نرم شود.لپه را هم جداگانه بپزید.سبزی را تمیز کرده بشوئید و ریز خرد کنید.

گوشت برنج تخم مرغ ارد نخودچی نمک و فلفل و ادویه را در کاسه ای ریخته و خوب ورز دهید تا بهم بچسبد.

سبزی را اضافه کنید وباز خوب مخلوط کنید.

3 تا 4 عدد پیاز را در مقداری روغن سرخ کنید .نمک و فلفل و رب را هم کمی تفت دهید زرد چوبه را هم تفت دهید

و 5 تا 6 لیوان اب بریزید و بگذارید به جوش بی اید.از مایه کوفته به اندازه یک پرتقال بردارید گرد کنید کمی داخل ان را گود کنید.

مقداری گردو زرشک و در صورت تمایل الوی خیس کرده بگذارید و انرا مجددا گرد کنید و داخل اب در حال جوش بی اندازید.

و بگذارید تا کوفته بپزد.میتوانید الوی بیشتری خیس کنید و در کنار کوفته ها بریزید تا اب ان هم ملس شود.

من این کار را میکنم ضمن اینکه مقداری هم گردو در اب کوفته میریزم.





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/04/18 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 55
دیروز : 512
ماه : 23501
ماه قبل : 24051
سال : 84640
سال قبل : 116589
کل : 1024961
اطلاعات سايت:
اخبار :2428
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 4
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::