خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 217 )
آجیل و تنقلات ( 98 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 186 )
نوشیدنی ها ( 34 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 37 )
دانستنی قنادی ( 26 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 104 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 92 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 84 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 164 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 51 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 123 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 112 )
غذاهای فسفودی ( 37 )
خوراک ها/خورش ها ( 110 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 5 )
فوت وفن ها ( 31 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 16 )
دسر ( 42 )
پیش غذاها ( 10 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 78 )
مناسبت ها ( 8 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 12 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 10 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

بفرمایید شام کاملاایرانی

کوفته برنجی,طرز تهیه کوفته برنجی



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/01/07 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 10 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای ناز خودم

دومین ماه تابستونم داره تموم میشه و این چندوقته من که مردم ازگرما




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/05/30 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 43 | onetwothreefourfive
اینم کوفته های امروزما با این (دستورکوفته تبریزی )

درقابلمه درحال داغ شدن




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/12/01 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
اول برگهاي كلم رو جدا كردم و ابپز كردم تا نرم بشن تا راحتربتونیم بپیچیمشون .

براي مواد ميانيش از گوشت چرخكرده و برنج و لپه و ادويه جات (دارچين-فلفل سياه-زردچوبه-نمك)استفاده كردم

که موادمیانی مثل لپه و برنج راپختم وباسایرموادمخلوز وداخل برگ های ابپزشده میپیچم

به دوروش قابل پخته :

اگه ملس دوس دارين سركه و شكر رو بجوشونين بريزين مزه دار شه

وگرنه با رب و زعفران و كمي اب گوشت بذارين خوب مزه دار شه





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/11/20 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive


گوشت چرخکرده نیم کیلو
برنج 100 گرم
آردنخودچی100گرم
سبزی کوفته(تره-جعفری-شوید-مرزه-ترخون-نعنا)نیم کیلو
تخم مرغ2 تا 3 عدد
لپه-100 گرم
نمک و فلفل و ادویه
پیاز 3تا 4 عدد برای اب کوفته
زردچوبه
گردو برای داخل کوفته
زرشک برای داخل کوفته
پیاز داغ برای داخل کوفته
کمی رب برای اب کوفته

برنج را با کمی نمک بپزید تا کمی نرم شود.لپه را هم جداگانه بپزید.سبزی را تمیز کرده بشوئید و ریز خرد کنید.

گوشت برنج تخم مرغ ارد نخودچی نمک و فلفل و ادویه را در کاسه ای ریخته و خوب ورز دهید تا بهم بچسبد.

سبزی را اضافه کنید وباز خوب مخلوط کنید.

3 تا 4 عدد پیاز را در مقداری روغن سرخ کنید .نمک و فلفل و رب را هم کمی تفت دهید زرد چوبه را هم تفت دهید

و 5 تا 6 لیوان اب بریزید و بگذارید به جوش بی اید.از مایه کوفته به اندازه یک پرتقال بردارید گرد کنید کمی داخل ان را گود کنید.

مقداری گردو زرشک و در صورت تمایل الوی خیس کرده بگذارید و انرا مجددا گرد کنید و داخل اب در حال جوش بی اندازید.

و بگذارید تا کوفته بپزد.میتوانید الوی بیشتری خیس کنید و در کنار کوفته ها بریزید تا اب ان هم ملس شود.

من این کار را میکنم ضمن اینکه مقداری هم گردو در اب کوفته میریزم.





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/04/18 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

گوشت چرخ کرده 1 کیلو  .  لپه 1 پیمانه  .  برنج 1 پیمانه  .  پیاز  1 عدد

رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری  .  تخم مرغ 2 عدد  .  سبزی کوفته 5 قاشق غذاخوری

آرد نخود چی 2  قاشق غذاخوری  .  زعفران.نمک.فلفل.ادویه.دارچین.گل سرخ به مقدار لازم

تره.مرزه به مقدار لازم  .  پیازداغ 3 قاشق .  زرشک.آلو.تخم مرغ پخته.مغز گردو به مقدار لازم

طرز تهیه :

 ابتدا برای تهیه سس کوفته درون قابلمه آب ، پیاز داغ ، رب گوجه فرنگی ، کمی ادویه ، دارچین ،

گل سرخ ، کمی مرزه و تره خرد شده بریزید و بگذارید جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید.


لپه ها را از شب قبل خیس دهید ، لپه ها را بپزید و با آب سرد ابکشی کنید ، برنج را نیز بپزید و ابکشی نمائید.

لپه ها و برنج را به همراه 1 پیاز کوچک و نصف گوشت چرخ کنید سپس تخم مرغ ها و نصف دیگر گوشت

را به همراه سبزی کوفته ، ارد نخودچی ، نمک ، فلفل و دارچین به مواد اضافه کنید

و خوب مخلوط کنید یا ورز دهید ( مانند مایه کباب کوبیده ).

درون کاسه ای یک توری بیندازید سپس مقداری از مایه کوفته بردارید ، کمی ورز دهید و داخل کاسه روی توری بریزید

و داخل آن یک عدد تخم مرغ پخته ، کمی پیازداغ ، چند عدد الو و کمی مغز گردو ، زرشک بریزید ،

روی آن مقداری دیگر از مواد کوفته بریزید سپس با جمع کردن توری خوب گردش کنید تا بصورت یک توپ در اید.

به هر تعداد که میخواهید کوفته درست کنید ( اندازه کوفته ها بستگی به سلیقه خودتان دارد ) ،

پس از اتمام کار ارام ارام کوفته ها را در سسی که از قبل اماده کرده اید قرار دهید

( دقت کنید که در زمان قرار دادن کوفته ها سس نباید بجوشد ، میتوانید کوفته ها را با توری داخل سس قرار دهید ).

پس از قرار دادن کوفته ها اجازه دهید تا کمی خودشان را بگیرند و سفت شوند

سپس میتوانید کمی کوفته ها را بچرخانید تا اب و روغن به تمام نقاط کوفته برسد.

1 تا 2 ساعت برای پخت کوفته ها زمان لازم است و پس از این زمان کمی شعله را بیشتر کنید

تا اب کوفته ها غلیظ تر شود ، میتوانید داخل اب کوفته حدود 2 قاشق ارد نخودچی که با کمی روغن تفت داده شده است

بریزید تا غلظت بیشتری داشته باشد ، پس از اماده شده کوفته ها اجازه دهید

کمی سرد شوند سپس اب کوفته را به ظرف سرو اضافه کنید.

 نکته : سبزی کوفته مخلوطی از جعفری + گشنیز + مرزه + ترخون + نعناع است ؛

بهتر است برای کوفته از گوشت مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید.

 اب کوفته نباید در زمان ریختن کوفته ها در حال جوش باشد چون کوفته ها از هم میپاشد ، 

تا زمانی که کوفته ها سفت نشدند نباید اب بجوشد بلکه باید ریزجوش بزند ،

باید برای جلوگیری از ترک خوردن کوفته تمام مواد خوب ورز داده شوند.

 



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/01/14 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده :250 گرم

پیاز رنده شده: 1 عدد

سیر له شده: 1 حبه

جعفری و ریحان خرد شده : از هر کدام 2 ق

آرد برنج: 2 ق

ادویه مخلوط، نمک و فلفل و پاپریکا

سس :
1عدد پیاز

رب گوجه : 2 ق

ادویه :مقداری

آب: 1 لیوان

آبلیمو: 1 ق چ

همه مواد را با هم مخلوط کردم، ورز دادم و کوفته ها رو به شکل بیضی در آوردم و سرخ کردم....

بعد در سس (رب و ادویه و پیاز داغ ، 1 لیوان آب و آبلیمو) 40دقیقه پختم.






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/05/31 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
کوفته روسی

مواد لازم


برای 4 نفر:

گوشت چرخ کرده                                     300 گرم

سیب زمینی پخته                                    300 گرم

سبزی خرد شده (گشنیز و جعفری)         150 گرم

پیاز داغ                                                      1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ آب پز                                           3 عدد

زرشک                                                       1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی                                         1 قاشق غذاخوری

تخم مرغ خام                                                 1 عدد

آرد سوخاری، گردو، زعفران آب گرفته              به میزان لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه                             به میزان لازم

روغن                                                            به میزان لازم

 

طرز تهیه:

پیاز سرخ شده را با گوشت و کمی روغن تفت می دهیم تا آب گوشت کشیده شود.

سپس سبزی خرد شده و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

بعد نمک، فلفل، زردچوبه و آب زعفران را اضافه و کمی مخلوط می کنیم.

سیب زمینی و تخم مرغ پخته را رنده می کنیم و با مواد بالا ترکیب می نماییم.

از مواد به اندازه یک پرتقال کوچک بر می داریم و وسط آن را گود کرده، کمی زرشک و گردو می ریزیم و کوفته را به شکل گرد درست می کنیم.

کوفته را داخل تخم مرغ خام زده و در آرد سوخاری می غلتانیم.

کوفته ها را مدت دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودشان را بگیرند و وا نروند.

بعد آنها را در روغن داغ، سرخ کرده و با سس قرمز و گوجه سرو می نماییم.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/03/16 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

مواد لازم

پیاز بزرگ ۴ یا ۵ عدد

برنج نیم کیلو

گوشت چرخ کرده نیم کیلو 

روغن مایع 

پیاز ریز خورد شده ۲ عدد

گوجه فرنگی رنده شده ۲ عدد

رب گوجه فرنگی ۵ قاشق غذا خوری یا بیشتر

باقالی پوست گرفته شده 

سبزیجاتش هم فقط جعفری یه ذره

رب انار ۴ قاشق غذاخوری

شیره خرما ۱ قاشق غذا خوری

جوهر نمک یه قاشق 

زرد چوبه نمک فلفل ادویه جات هرچی تو خونه دارین بریزین حتی پودر هل و دارچین

برنجمون رو می ذاریم چهار پنج ساعت خیس بخوره و بعد همه مواد بالا رو همینجوری خام بدون اینکه هیچکدومشون رو بپزیم باهم مخلوط می کنیم و می ذاریم کنار

پیاز هارو بر می داریم و پوست می کنیم و سرو تهشون رو با چاقو برمی داریم ولی اون سرشو اگه می تونین وقتی می خواید در بیارید یه ذره گوی کنین که پیازا راحت تر در بیاد

وسط پیاز رو یه قاچ می زنیم در حدی که فقط وسطش قاچ بخوره نه بیشتر می شوریمشون می ذاریم تو قابلمه و می ذاریم رو گاز تا یه ده پونزده دقیقه جوش بخوره بعد می ذاریم تو صافی تا سرد بشن

حالا پیازا رو اروم اروم لایه لایه جدا می کنیم یعنی به طور متویط هر یه دونه پیاز ۵ تا لایه داره اونایی که دیگه خیلی خیلی کوچیکن رو بریزید دور

جالا پیازا رو بااین موادمون پر می کنیمو می بندیم یعنی به صورت گرد می چوخرنیمشون تا قشنگ بسته بشه و مواد بیرون نریزه

وقتی که کارتون تموم شد قابلمه رو بذارید روی گاز و روی دلمه پیازا رو با اب تمر هندی بپوشونید 

بذارید یه سه ساعتی روی گاز بمونه تا قشنگ پخته بشه





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/02/10 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

موادلازم :

گوشت گوسفندی   1 کیلو 

لپه پخته   250 گرم 

برنج کته شده  1/2 پیمانه

آردنخودچی  2ق غ خ پر 

نخودابگوشتی پخته   500 گرم 

تخم مرغ  1 عدد 

پیاز رنده وابگرفته  1 عدد درشت 

نمک وفلفل و زردچوبه مقداری 

موادمیانی کوفته :

آلوی خیس خورده 

پیازسرخ شده

گردو وخلال پسته یا بادام 

تخم مرغ آبپز شده 

طرز تهیه کوفته :

لپه و برنج و گوشت را2بارباهم چرخ میکنیم با پیاز و تخم مرغ و اردنخودچی و ادویه هامخلوط کنید 

موادراکامل ورزداده 30 دقیقه دریخچال استراحت میدیم مواد بخوردهم برود .

ازمواداندازه پرتقال برداشته موادمیانی رالای آن میگذاریم وآن راگرد میکنیم .

در قابلمه ایی پیاز و ادویه و روب را تف میدهیم و کوفته هارادرون آن چیده وروی آن اب میریزیم .

30دقیقه میگذاریم کاملا با حرارت کم بپزد 




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/02/07 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 1022
دیروز : 567
ماه : 8511
ماه قبل : 11385
سال : 48789
سال قبل : 180266
کل : 872517
اطلاعات سايت:
اخبار :2251
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::