خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 217 )
آجیل و تنقلات ( 98 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 186 )
نوشیدنی ها ( 34 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 37 )
دانستنی قنادی ( 26 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 104 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 92 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 84 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 164 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 51 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 123 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 112 )
غذاهای فسفودی ( 37 )
خوراک ها/خورش ها ( 110 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 5 )
فوت وفن ها ( 31 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 16 )
دسر ( 42 )
پیش غذاها ( 10 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 78 )
مناسبت ها ( 8 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 12 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 10 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

بفرماییدعصرونه


طرز تهیه آش اوماج؛ غذای محلی آذربایجان شرقی



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/28 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 7 | onetwothreefourfive

بفرماییدشام



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/08/19 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 40 | onetwothreefourfive

تهیه آش ترش :

قیصی

آلوخشک

لبو

به

هویج

سبزی آش ساطوری

رشته

سرکه

نخود

لوبیا قرمزوچیتی

پیاز

لواشک

آلوچه

شیره یاشکر

اول حبوبات رو خیس میکنیم و میزاریم بپزه

هویج و به و لبو وپیاز روهم خردکرده باموادمیپزیم .

تموم ترشیجات روهم بعدازپخت به اش افزوده .

سبزی ساطوری روهم ریخته دراخرکار سرکه راهم با شیره مخلوط ومیپزیم




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/11/12 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه سوپ برای 2نفر:

گردن مرغ 3تکه

پیازخلالی 1عدد متوسط

سیب زمینی نگینی   1عدد درشت

فلفل دلمه نگینی   1عدد کوچک

هویج نگینی کوچک  1عدد

رشته ورمیشل (سوپی )  1بسته

رب وادویه      به مقدارلازم

جعفری ساطوری 150 گرم

موادراباهم میزارم میپزن واخرکار رشته و جعفری ساطوری رواضافه میکنم

باابغوره عالیه



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/10/27 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه سوپ برای 2 نفر:

جوبرک  1مشت پر+هویج کوچک 1عدد نگینی+سیب زمینی نگینی متوسط 1عدد +

پیازنگینی متوسط 1عدد+ نخودفرنگی  2ق غ خ + رب وادویه +سینه مرغ نگینی

موادراهمزان پختم تانرم شوند با ابغوره سروشد.






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/10/03 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

برنج + سبزی اش +پیازداغ و نعنا + ادویه+ عدس و لوبیا قرمز

حبوبات رو ازقبل خیس کردم و وقتی پخت برنج و پیازو سبزی را میریزم .





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/08/08 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه آش :

ماش خیس خورده 1پ

برنج 1پ

نعنا داغ

پیازداغ

سیرداغ

نمک وفلفل و زردچوبه

همه راباهم میگذارم بپزه جابیافتد.





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/06/29 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

مواد لازم:

رشته آش 200گرم

نخود و عدس و لوبیا چیتی 450 گرم(هر کدام 150 گرم)
سبزی آش( تره ،جعفری،اسفناج،شیوید، گشنیز) نیم کیلو

نعناع خشک 2قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 2 عدد

کشک غلیظ 1 لیوان
نمک و فلفل و روغن بمیزان لازم

طرز تهیه:
حبوبات را از شب قبل خیس کنید . پیاز را خلالی ریز و با زردچوبه تفت دهید

حبوبات را اضافه کرده و با یک لیتر آب(یک پارچ متوسط) بگذارید بپزد.

سبزی را تمیز و خرد کرده و داخل حبوبات پخته شده بریزید تا سبزی هم بپزد.

رشته را در آش ریخته و بگذارید آهسته بپزد. ولی رشته نباید خرد شود.

نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید. سعی کنید نمک را با احتیاط بریزید

چون کشک اصولا شور است . آش را از روی حرارت برداشته و با کشک مخلوط کنید.

(کشک را بمدت 20دقیقه با 1 لیوان آب بجوشانید)





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/03/27 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
تهیه اشکنه بادمجون

يك عدد پياز بزرگ رنده درشت و سرخ كنيد ...

سپس كمي سير ريز شده را اضافه و تفت بدهيد..

3 عدد گوجه فرنگي را ريز خرد كرده به مواد اضافه و تفت بدهيد..

1عدد سيب زميني بزرگ را مكعبي ريز خرد كرده و اضافه كنيد..


3 عدد بادمجان متوسط را با پوست ، مكعبي ريز كرده جداگانه كمي تفت داده و به مواد اضافه كنيد..

و نمك و فلفل قرمز و كمي زردچوبه...

كمي آب اضافه كرده وقتي جوش آمد حرارت را كم كنيد تا مواد پخته شود..

اواسط پخت از 2 تا 3 عدد قرص عصاره گوشت گوساله و مقداري رب انار براي غذا هم استفاده كنيد..

ده دقيقه آخر توي غذا كمي نعنا خشك هم بريزيد..





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/03/06 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه سوپ :

سیب زمینی نگینی+هویج نگینی +جعفری خردشده+ رشته ورمیشل +بال وگردن مرغ

رب وادویه+ پیاز نگینی + فلفل دلمه


موادراپختم و درانتهابا ابغوره عالی میشه





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/02/12 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 1024
دیروز : 567
ماه : 8513
ماه قبل : 11385
سال : 48791
سال قبل : 180266
کل : 872519
اطلاعات سايت:
اخبار :2251
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::