خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 229 )
آجیل و تنقلات ( 107 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 194 )
نوشیدنی ها ( 43 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 40 )
دانستنی قنادی ( 39 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 114 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 84 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 88 )
سس/چاشنی ( 99 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 89 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 169 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 117 )
غذاهای فسفودی ( 40 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 11 )
فوت وفن ها ( 45 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 24 )
دسر ( 54 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 88 )
مناسبت ها ( 12 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 18 )
طبع خوراکها ( 4 )
فرزندم
تغذیه ( 0 )
سرگرمی ( 1 )
تبدیل دمای فر

خوب اینم ترشی بادمجان خوشمزه من که 2روزقبل درست کردم وتازه میزارمش

P1001030042.jpg  



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/06/14 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 6 | onetwothreefourfive

سلام به بهترین دوستای خودم 

اولین پست امشبم یک کمپوت سیب خوشمزست

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	Photo0253.jpg
بازدید:	0
اندازه:	20.2 کیلوبایت
شناسه:	285310

برای درست کردنش :

شکر200 گرم که با3 پیمانه آب و1تکه چوب دارچین گذاشتم جوشیدتا شکرکامل حل شد

سیب های پوست گرفته روحدودا 2کیلوبود ریختم وگذاشتم بپزه تاکامل نرم بشن .

کمی گلاب وچندقطره هم آبلیموزدم که شکرک نزنه.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/06/02 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

خوب اینم یک کمپوت خوشمزه خونگی

نصف پیمانه شکرو3پیمانه آب ویک تکه چوب دارچین راگذاشتم کامل بجوشه و سیب های پوست گرفته رادرسته

گذاشتم داخل شربت بپزن وقتی سیب هانرم شدند چندقطره رنگ خوراکی زدم وخیلی کم گلاب




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/11/30 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive


سلام به دوستای گل وهمربون خودم

این ترشی خوشمزه رابا زردآلوی کمی سفت ونمک وسرکه سفیددرست کردم.

چیزی درحدود40 روزطول میکشه تابرسه وخوشمزه شه



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/04/26 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

سلام به نازنینای خودم

اینم ترشی خرمای خونگی من عالی وخوشمزه




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/03/03 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 728
دیروز : 1284
ماه : 13884
ماه قبل : 24051
سال : 75023
سال قبل : 116589
کل : 1015344
اطلاعات سايت:
اخبار :2422
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 3
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::