خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر

سلام به گلای خودم

اینم یکسری ازترشی هایی که من برای فصل زمستون آماده کردم .

به مرورآموزش هاروهم میگذارم هرچندتموم دوستانم هنرمند قابلی هستند.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/08/20 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

بفرمایید کمپوت گلابیی خوشمزه خونگی :



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/07/28 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 15 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گل و نازخودم

فرارسیدن ماه عزای حسینی روهم به شماعزیزان تسلیت میگم .




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/06/21 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 35 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گل خودم اینم ازترشی من که ماه قبل درست کردم وتازه

آماده خوردن شدن:




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/05/27 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 26 | onetwothreefourfive

بفرمایید مارمالادخوشمزه من:




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/04/16 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 40 | onetwothreefourfive

اخ جون جون یه مارمالادترش وعالی خونگی برای صبحانه و ..............



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/02/01 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 70 | onetwothreefourfive

بفرماییدمربای آناناس خوشمزه خونگی:



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/01/27 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 55 | onetwothreefourfive

تهیه ترش قارچ :

قارچ های پشت بسته را بعداز شستن و خشک کردن

داخل شیشه ریخته باکمی نمک و سرکه سفید و چندحبه سیر .




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/12/27 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه مربای موزخانگی :

اول شکررابا آب روی حرارت ملایم جوشانده تاقوام بیاد

وقتی مقدارکافی غلیظ شود کمی وانیل و ابلیمو ریخته بجوشد .

درانتها موزهای حلقه شده راهم 7تا 10دقیقه جوشانده فقط کمی نرم شود .




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/12/24 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
کدو حلوایی           1/5    کیلو
   
شکر              2 کیلو
   
دانه هل نکوبیده                   1 قاشق مربا خوری
   
آهک                  5 قاشق سوپخوری
   
گلاب     ۴/۱ پیمانه
جوهر لیمو     نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه آب آهک:

آهک را در ظرفی بریزید و حدوداً دولیترونیم تا سه لیترآب سرد روی آن بریزید و کمی هم مخلوط کنید تا آهک در آب تقریباً حل شود. ۲۰تا۱۵ دقیقه اجازه دهید تا مواد آهک ته نشین شود. و آب زلال آن را مصرف کنید و مواد ته نشین شده را دور بریزید.

 
طرز تهیه مربای کدوحلوایی:

کدو حلوایی را پوست بکنید و به ضخامت نیم سانت قالب بزنید و یا به شکل مربع یا ....

 

به قطر نیم سانت خرد کنید. کدوهای قالب زده رادرون آب اهک آماده شده بریزید و ۲۴ ساعت در آب آهک بماند. کدو حلوایی را از آب آهک خارج کنید و ۴-۵ ساعت در آب سرد بریزید و در طول این مدت ۳ بار آب آن را عوض کنید.

 

 اکنون کدوتنبلها را درون قابلمه بزرگی ریخته و رویش آب میریزیم. به طوریکه روی کدوها را بپوشاند، سپس روی حرارت قرار می دهیم کدوها بایستی حدود 5 دقیقه بجوشد تا هم بپزد و هم آهک احتمالی آن برطرف شود. اکنون آن را آبکش می کنیم. آبش را دور میریزیم و کدوها داخل آبکش باقی بماند.

 

شکر را در قابلمه بریزید و ۵ - ۶ لیوان آب درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد شربت را از صافی رد کنید .

 

کدو را داخل شربت بریزید و اجازه دهید تا بجوشد و گاهی کف روی مربا را بگیرید . وقتی شربت قوام آمد دانه هل و گلاب و جوهر لیمویی را که قبلاً در یک ق غ آب گرم حل کرده اید را داخل مربا بریزید و بعد از ده دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش کنید .

 

این مربا ترد و شکننده و براق و خوشمزه است.




 طرز تهیه مربا کدو

 



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/12/21 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

اینم مربای خوشمزه من که دستوردرادامه مطلب ذکرشده




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/12/03 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 34 | onetwothreefourfive

تهیه پیازترش فوری :

پیازهاراخلال کرده درشیشه ریخته و روی آن نمک وسرکه میریزیم

این ترشی 24ساعته آماده مصرفه




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/11/06 | rss | نظرات (0) |

تهیه ترشی لبو :

لبوهارو میزارم بپزه وبعد به دلخواه برش میزنم

داخل شیشه ریخته وسرکه میریزیم

میتونیدلبوخام استفاده کنید من چون زودمصرف کنم میپزم .





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/10/30 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

ترش قارچ :

قارچ های پشت بسته راداخل شیشه میریزم .

روی آن چندحبه سیروفلفل میزارم وکمی نمک و سرکه سفید.




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/09/29 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
 مربا به
مواد لازم:

به 4-5 عدد

شکر حدود 4 لیوان دسته دار

هل کوبیده شده نصف قاشق غذاخوری

عرق هل و گلاب از هر کدام دو قاشق غذاخوری

آب لیموترش یک عددلیمو متوسط

طرز تهیه:

به ها رو خوب بشورید، به اندازه دلخواه خرد کنید در قابلمه مسی بریزید.

به اندازه ای که روی به ها رو بگیره آب بریزید. یک ساعت اجازه بدید بپزه

بعد شکر و باقی مواد رو اضافه کنید و حدود 5 ساعت زمان میبره تا شربت قوام بیاد و مربا آماده بشه.

نکته:

در طول مراحل پخت درب قابلمه رو بزارید تا مربا خوشرنگ بشه.




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/09/22 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 363
دیروز : 350
ماه : 7661
ماه قبل : 36210
سال : 27478
سال قبل : 180266
کل : 851205
اطلاعات سايت:
اخبار :2192
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::