خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 229 )
آجیل و تنقلات ( 107 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 194 )
نوشیدنی ها ( 43 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 40 )
دانستنی قنادی ( 39 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 114 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 84 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 88 )
سس/چاشنی ( 99 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 89 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 169 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 117 )
غذاهای فسفودی ( 40 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 11 )
فوت وفن ها ( 45 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 24 )
دسر ( 54 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 88 )
مناسبت ها ( 12 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 18 )
طبع خوراکها ( 4 )
فرزندم
تغذیه ( 0 )
سرگرمی ( 1 )
تبدیل دمای فر

اینم یکی دیگه از چاشنی های خوشمزه من


فلفل دلمه هارو روی گاز کباب میکنیم و اروم پست روی آنهارابرمیداریم

داخل میکسر یکدست کرده خمیر آین فلفل برای انواع پاستا وساندویج و لازانیا عالیه


سس قرمزتند.jpg 



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/06/01 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

اینم یکی دیگه ازفنون مطبخ من

چندروزی بودکه پاپریکام تموم شده بود پس دست بکارشدم

10تادونه فلفل دلمه درشت رانازک حلقه کردم وگذاشتم کامل خشک بشه

بعداونهاروباآسیاب خونگی پودرمیکنم

Photo0839.jpg 



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/05/25 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

واما اومدم با یک دستورخوشمزه که همیشه تویخچال ازش دارم

البته باطعم های عالی ومختلف

این دستورکنار کباب ها مخصوصا کنارجوجه کباب عالیه



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/03/04 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 8 | onetwothreefourfive
اینم شکلات صبحانه ما

شکلات صبحانه با دستور شف طیبه
شیر دو لیوان
شکر نصف لیوان
کاکائو نصف لیوان

کره 25 گرم

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	FV69CSOHLA1VD2P.MEDIUM.jpg
بازدید:	0
اندازه:	59.9 کیلوبایت
شناسه:	284883  

همه رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت خیلی کم گاز شروع به قل زدن کوچولو کرد

بعد از 45 دقیقه کره رو به مخلوط اضاف کرده و آماده خوردن شد



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/01/25 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

سلام به کدبانوهای گل ایران زمین


دوست جونا تاانارهست تهیه کنید ولذت ببرید هرچند انار کمی گرونه اما می ارزه



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/09/13 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 12 | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][20][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 661
دیروز : 1284
ماه : 13817
ماه قبل : 24051
سال : 74956
سال قبل : 116589
کل : 1015277
اطلاعات سايت:
اخبار :2422
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 4
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::