خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 219 )
آجیل و تنقلات ( 101 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 189 )
نوشیدنی ها ( 37 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 37 )
دانستنی قنادی ( 31 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 106 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 94 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 86 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 114 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 8 )
فوت وفن ها ( 34 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 20 )
دسر ( 49 )
پیش غذاها ( 12 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 78 )
مناسبت ها ( 10 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 16 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

بفرمایید خوشمزه وتازه داغ داغ




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/06 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 39 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گل خودم

بفرمایید نیمروی ساده صبحانه ما





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/05/27 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 56 | onetwothreefourfive

اسفناج هارو3دقیقه بخارپزمیکنم وبعد آن راخرد میکنیم.

اسفناج هاونمک وفلفل ویه حبه سیر وکمی آب نارنج تف میدیم .

دراخرتخم مرغ رامیزنیم  حاضراست نوش جان.




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1396/01/05 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه نرگسی اسفناج :

پیازهای خلالی رو تف میدم تا کمی طلایی و سبک بشه.

اسفناج های خردشده راهم باآن تف داده بپزه

گردوی خردشده و نمک و فلفل و کمی ابلیمومیزنم .

تخم مرغ هاروهم درآن میشکنم تاآماده شه.





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/12/06 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه سیب زمینی نمکی :

داخل قابلمه نمک ریختم وروش فویل گذاشتم .

سیب زمینی هاروچیدم روی فویل وگذاشتم پخت .



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/11/06 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
سیب زمینی رو بعد از پوست گرفتن برش نازک میزنیم.
بعد میشوریم.من سیب زمینی هارو تو سبزی خشک کن ریختم و ابشو گرفتم.
بعد به روغن زیتون اغشته کردم.
روی سینی ماکرو کاغذ روغنی گذاشتم و سیب زمینی هارو روش چیدم.
و گذاشتن داخل ماکرو و روشن کردم..
دکمه گرم کردن غذارو زدم.
حدود 6_7 دقیقه طول کشید.
مرتب هم چیک میکردم که یه وقت نسوزه.




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/09/29 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه بورانی :

بادمجون های کبابی رو پوست گرفتم باسیرله شده ونمک وفلفل و ماست سفت خونگی





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/09/08 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه بورانی پاپریکا

فلفل دلمه قرمز را کبابی کرده بعد داخل پلاستیک گذاشته در آنرا بسته

بعد از چند دقیقه آنرا خارج کرده خیلی راحت پوست گرفته پوره یا خرد کنید

با کمی نمک فلفل قرمز پودر سیر ماست مخلوط کرده داخل یخچال استراحت دهید بعد سرو شود






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/07/10 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه بورانی اسفناج :

اسفناج هارو 5دقیقه بخارپزمیکنم و با سیرونمک وفلفل هم زده

باماست سفت مخلوط مبکنم تا مزه داربشه





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/06/01 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه بورانی :

کنگرهاروهمراه با پیاز و نعنا داغ سرخ کرده

وقتی خنک شدسیرله شده ونمک وفلفل راهم افزوده

ماست راهم مخلوط و ساعتی دریخچال وبعدسرو






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/01/21 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 91
دیروز : 59
ماه : 1920
ماه قبل : 4834
سال : 98635
سال قبل : 180266
کل : 922363
اطلاعات سايت:
اخبار :2314
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 1
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::