خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر

چاپ کتاب آشپزی

بسم الله

سلام به خوانندگان و دوستان گل و همراهان همیشگی سایت

من بعدازاین تصویری گذاشته خواهدشد که دستورات آن بزودی

در کتابی چاپ و دردسترس خواهد بود .


سلام به دوستای گل خودم

اینم هوسونه دختر خونه بفرمایید تازه تازه



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/04/03 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 35 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گل خودم

بفرمایید نون پیتزا



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/01/28 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 60 | onetwothreefourfive

تهیه پیراشکی سوسیس :

خمیرپیراشکی (دستور)

سوسیس

پیاز

کمی رب وادویه

فلفل دلمه

قارچ

پنیرپیتزا


همه موادراباهم کمی سرخ کرده ازموادلای خمیرگذاشته و کمی هم پنیرپیتزاگذاشته

و بگذارید 15دقیقه خمیراستراحت کند وبعددرروغن داغ سرخ میشه

میتونیدبعدازاستراخت خمیرروی آن کمی زرده تخم مرغ وشیربمالید

ودرفربادمای 180 درجه سانتیگرادومدت 30دقیقه بپزید .




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/11/15 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه پیراشکی :

باخمیرجادویی (دستور) +مایه گوشت پخته شده(گوشت چرخ شده+فلفل دلمه+پیاز+رب وادویه +قارچ)

بعدازپرکردن خمیر20دقیقه استراحت وسرخ شد




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/09/25 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][20][21][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 87
دیروز : 382
ماه : 9896
ماه قبل : 28909
سال : 173769
سال قبل : 75097
کل : 817230
اطلاعات سايت:
اخبار :2146
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 5
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::