خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 219 )
آجیل و تنقلات ( 101 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 189 )
نوشیدنی ها ( 37 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 37 )
دانستنی قنادی ( 31 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 106 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 94 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 86 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 114 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 8 )
فوت وفن ها ( 34 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 20 )
دسر ( 49 )
پیش غذاها ( 12 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 78 )
مناسبت ها ( 10 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 16 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

سلام به همه دوستای گلم بفرمایید نوش جان




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/11/01 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 35 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گل خودم

اینم هوسونه دختر خونه بفرمایید تازه تازه



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/04/03 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 60 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گل خودم

بفرمایید نون پیتزا



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/01/28 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 81 | onetwothreefourfive

تهیه پیراشکی سوسیس :

خمیرپیراشکی (دستور)

سوسیس

پیاز

کمی رب وادویه

فلفل دلمه

قارچ

پنیرپیتزا


همه موادراباهم کمی سرخ کرده ازموادلای خمیرگذاشته و کمی هم پنیرپیتزاگذاشته

و بگذارید 15دقیقه خمیراستراحت کند وبعددرروغن داغ سرخ میشه

میتونیدبعدازاستراخت خمیرروی آن کمی زرده تخم مرغ وشیربمالید

ودرفربادمای 180 درجه سانتیگرادومدت 30دقیقه بپزید .




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/11/15 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه پیراشکی :

باخمیرجادویی (دستور) +مایه گوشت پخته شده(گوشت چرخ شده+فلفل دلمه+پیاز+رب وادویه +قارچ)

بعدازپرکردن خمیر20دقیقه استراحت وسرخ شد




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/09/25 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه پیتزا ساده

خمیردلخواه (دستورخمیر)+فلفل دلمه+گوجه+آویشن+ قارچ +سوسیس +پنیر





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/05/22 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

خمیر(دستور)

مایه ماکارانی سرخ شده واماده(گوشت +رب وادویه + پیاز+قارچ+فلفل دلمه +کمی پنیرپیتزا)


دمای 170ومدت 20دقیقه





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/04/10 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

دونات خونگی

تخم مرغ 2 عدد

خمیر مایه 2 ق س

اب ولرم یک دوم پیمانه

ارد 3 تا 4 پیمانه

شیر ولرم یک دوم پیمانه

شکر یک دوم پیمانه

روغن مایع یا کره ذوب شده یک دوم پیمانه

نمک یک چهارم ق چ

روغن برای سرخ کردن دونات به اندازه نیاز



خمیر مایه رو با یک قاشق شکر و اب ولرم تقریبا گرم مخلوط میکنیم

با قاشق چوبی یا پلاستکی هم میزنیم و میگذاریم کنار تا عمل بیاید و پف کند


تخم مرغ و بقیه شکر و شیر ولرم و روغن مایع رو اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم

حال خمیر مایه اماده شده رو اضافه کرده و

بعد ارد و نمک رو مخلوط کرده و ارم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم با همون لیسک

کمی که سفت شد با دست ورز می دهیم

اونقدر باید ارد اضافه کنید که با ورز دادن خمیر به دست نچسبد

خمیر رو دوساعت استراحت میدهیم در دمای محیط و تقریبا گرم تا حجم خمیر دو برابر شود


تنها نکته اینه که همه مواد قبل از مخلوط کردن به دمای محیط رسیده باشه

حتی تخم مرغ ها از چند ساعت قبل داخل دمای محیط باشه

حال روی تخته ارد می پاشیم و خمیر رو باز میکنیم و با قالب دونات قالب میزنیم

قالب که زدیم یه ربع روی دونات رو یه دستمال میکشیم تا کمی دیگر بماند

و تو این فاصله روغن رو در ظرف مناسب ریخته و زمان میدهیم کاملا داغ شود و بعد با حرارت کم ،

دونات رو اضافه کرده و سرخ میکنیم تا مغز دونات کاملا بپزد


وقتی سرخ شد و کمی خنک شد

میتونید یه پیمانه پودر قند رو همراه سه تا چهار قاشق شیر مخلوط کنید و برای روی دونات ها استفاده کنید





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/04/02 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه پیراشکی:

خمیر جادویی (دستورخمیر)

موادمیانی آن :

گوشت چرخ شده+پیاز+رب و ادویه+فلفل دلمه

همه روسرخ لای خمیر پیچیده و سرخ کردم





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/03/11 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

آب ولرم 2 پیمانه

آرد 4 یا 5 پیمانه

شکر 1/2 پیمانه

پودر خمیر ترش 1/2 قاشق چایخوری

نمک 1/4 قاشق چایخوری

روغن مایع 1/3 پیمانه


1/2 پیانه آب رو با یک قاشق شکر وخمیر مایه مخلوط کرده و به مدت ده دقیقه در جای نسبتا گرمی استراحت میدیم .

در ظرف دیگری بقیه آب " نمک و شکر و روغن را مخلوط میکنیم و مایه خمیر عمل آمده را هم اضافه میکنیم

و آرد را هم کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرمی به دست بیاید .

خمیر را خوب ورز داده و در جای نسبتا گرمی به مدت 40 تا 50 دقیقه استراحت میدیم تا حجمشون دو برابر بشه .

بعد این مدت خمیر را به ضخامت یک سانتیمتر باز میکنیم و قالب میزنیم و خمیرهای قالب زده شده

را روی سینی آردی یا روی پارچه تمییز قرار میدیم و مجدد نیم ساعت استراحت وبعد هم در روغن داغ سرخ میکنیم .

بعد سرخ کردن میذاریم خنک بشه و سپس با ایجاد برش در خمیر " کرم را میان پیراشکی قرار میدیم .

برای تهیه کرم هم یک پیمانه شکر و نصف پیمانه آرد را با یک پیمانه آب روی حرارت میذاریم و هم میزنیم

تا به غلظت دلخواه برسه و در آخر هم 1/4 قاشق چایخوری وانیل اضافه میکنیم .





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/01/16 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 37
دیروز : 146
ماه : 2818
ماه قبل : 4682
سال : 90409
سال قبل : 180266
کل : 914137
اطلاعات سايت:
اخبار :2314
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 1
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::