خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/11/13 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

سلام به بهترین های همیشگی وبلاگم.

بفرمایید یک عصرونه خوشمزه نوش جان



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/09 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 18 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای نازنین خودم بفرماییدنوش جان




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/08/16 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 19 | onetwothreefourfive

بفرمایید یه دسر ساده و خوشمزه خونگی



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/04/07 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 45 | onetwothreefourfive

خوب اینم ازدسر ساده و خوشمزه ما که برای عصرونه سروشده :



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/04/02 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 59 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای مهربون خودم

باشروع شدن فصل گرما تنها چیزی که دل و جون آدم رو سر حال میاره خوردن بستنی هستش

ازاونجاکه معمولا بستنی های بیرون کلی موادنگهدارنده و شکردارن

امروز یک بستنی خونگی خوشمزه و کاملا رژیمی رومیگم که خوردنش ضرر که نداره هیچ کلیم خاصیت داره




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/03/30 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 49 | onetwothreefourfive

خوب دوستای گلم بفرمایید نوش جان




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/02/20 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 64 | onetwothreefourfive

اینم یک دسرخوشمزه وراحت خونگی:



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/02/09 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 56 | onetwothreefourfive

اینم یه دسرخنک وخوشمزه خونگی برای بعدازشام ما:



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/02/01 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 51 | onetwothreefourfive

ژل ساده که طبق دستورروی جعبه آماده شده



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1396/01/05 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

کرم خوشمزه که من عاشقشم

این بارزعفرونم کم بود زیادرنگ نگرفت

دستورادامه مطلب




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1396/01/03 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 52 | onetwothreefourfive

تهیه سیب ژله ایی :

کمی شکرو آب و تکه ایی چوب دارچین و کمی گلاب را جوشونده

قوام که آمد سیب هارو گذاشته و چندقطره رنگ اضافه میکنیم .




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/12/11 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه این دسرخوشمزه :

شکرراداخل اب حل میکنم و سیب هارو میزارم بپزه

وقتی کمی نرم شدژله البالویا ژله دلخواه راتوی کمی آب سردبن ماری میکنم.

به سیب باکمی گلاب اضافه ومیزارم چندتاجوش بزنه .




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/11/06 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

    نشاسته 300 گرم
    شکر 600 گرم
    کره 250 گرم
    آب سرد 8 لیوان گلاب 1 لیوان
    آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
    خلال پسته و زعفران دم کرده به مقدار لازم

طرز تهیه :

نشاسته را با آب مخلوط کنید تا نشاسته حل شود، سپس از صافی رد کنید تا یکدست شود ؛

قابلمه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده را درون آن بریزید.

شکر و زعفران را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته غلیظ شود.

پس از اینکه نشاسته خودش را گرفت گلاب و کره را اضافه و مخلوط کنید.

سپس از روی حرارت بردارید و داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید و پخش  کنید.

روی آن پودر پسته بپاشید ، قالب را درون یخچال قرار دهید تا مسقطی خودش را بگیرد. سپس برش بزنید و سرو کنید.


نکته ها : حرارت باید ملایم باشد تا مسقطی خشک و سفت نشود ، میتوانید بجای خلال پسته از خلال بادام ، پودر نارگیل و … هم استفاده کنید.






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/10/30 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
تخم مرغ دو عدد
شکر یک پیمانه
شیر دو و نیم پیمانه
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
پودر ژلاتین دو قاشق سوپخوری
قهوه به میزان دلخواه


طرز تهیه:

ابتدا پودرژلاتین را با یک چهارم پیمانه آب جوش مخلوط کرده و روی بخار قرار دهید.

تخم‌مرغ را در ظرفی شکسته و زده تا کف کند سپس شکر و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید،

شیر را اضافه کرده و روی حرارت (خیلی ملایم به مدت 10 دقیقه) قرار دهید.

قهوه را در کمی‌آب حل کرده و به مواد اضافه کنید.

سپس از روی حرارت برداشته و مجددا هم بزنید تا بخارش گرفته شود.

ژلاتین را اضافه کرده سپس در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار داده تا بسته شود.






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/10/27 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 382
دیروز : 350
ماه : 7680
ماه قبل : 36210
سال : 27497
سال قبل : 180266
کل : 851224
اطلاعات سايت:
اخبار :2192
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::