خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 229 )
آجیل و تنقلات ( 107 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 194 )
نوشیدنی ها ( 43 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 40 )
دانستنی قنادی ( 39 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 114 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 84 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 88 )
سس/چاشنی ( 99 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 89 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 169 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 117 )
غذاهای فسفودی ( 40 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 11 )
فوت وفن ها ( 45 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 24 )
دسر ( 54 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 88 )
مناسبت ها ( 12 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 18 )
طبع خوراکها ( 4 )
فرزندم
تغذیه ( 0 )
سرگرمی ( 1 )
تبدیل دمای فر

خوب بعدازچندوقت اومدم باکلی خوشمزه

1148.jpg  



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/05/25 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 5 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای عزیزم  خوبید

اینم یک دسرساده و خوشمزه برای شما

موادلازم این دسرفوق العاده ساده و خوشمزه :

سیب رنده شده +شکر + کمی گلاب



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/03/30 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

سلام به مهربون ترین دوستای خودم

بفرماییدچیزکیک خوشمزه من باسس توت فرنگی

این روبرای عزیزام درست کردم وخودم عمرابه دسرهای پنیری لب نمیزنم چرانمیدونمم والا



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/03/19 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 9 | onetwothreefourfive
سلام گل ابجیای خودم

بفرمایید موس قهوه


جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	1148.jpg
بازدید:	0
اندازه:	25.5 کیلوبایت
شناسه:	285093  



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/01/25 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 13 | onetwothreefourfive

کرم لبـو

مواد اولیه

شیر و شکر                                از هر کدام نصف پیمانه

لبو پخته شده                              یک سوم پیمانه

خامه                                          200 گرم

آب لبو                                         دو تا سه قاشق سوپ‌خوری

پودر ژلاتین                                  دو قاشق مرباخوری

آب جوش                                    یک چهارم پیمانه

مروارید خوراکی برای تزئین         به میزان لازم

 

طرز تهیه

* ابتدا پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و آن را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا حل شود.

* شکر و خامه را با هم مخلوط کرده شیر را افزوده و خوب هم بزنید.

* لبوی پخته و پوره شده و آب لبو را نیز اضافه کنید.

* ژلاتین آماده شده را هم مخلوط کرده در ظرف مورد نظر بریزید و آن را در یخچال به مدت سه الی چهار ساعت قرار دهید.

* سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و با لبوهای پخته قالب زده و با مرواریدهای خوراکی آن را تزئین کنید.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/11/07 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][11][12][13][14][15][16][17][18][19][20][21][22][23][24][25][26][27][28][29][30][31][32][33][34][35][36][37][38][39][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 741
دیروز : 1284
ماه : 13897
ماه قبل : 24051
سال : 75036
سال قبل : 116589
کل : 1015357
اطلاعات سايت:
اخبار :2422
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 9
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::