خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر

بفرمایید توپ های خوشمزه کنجدی



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/10/15 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

اینم ازناهارخوشمزه ما البته ازتوی آشپزخونه بدون تزیین



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/09 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 15 | onetwothreefourfive

این غذایکی از بهترین های دربارعثمانی هاست و برای مجالس ومهمانی هایشان سرومیشود.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/06/27 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 33 | onetwothreefourfive

اینم یک غذای سبک و سریع :



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/03/24 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 50 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گل خودم نمازوروزهاتون قبول درگاه حضرت حق

بفرمایید فلافل خوشمزه وخونگی




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/03/04 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 39 | onetwothreefourfive

خوب اینم یک غذای ساده و خوشمزه فرنگی :




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/02/15 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 66 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گل خودم

اینم ناهارساده من ازاستان های خوب شمالی کشور:



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/02/03 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 44 | onetwothreefourfive
این هم نوع دیگری از کبه هست که با برنج اماده میشه.




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1396/01/03 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 76 | onetwothreefourfive
کازان کباب ترکیه(KAZAN KEBABI)
این هم یه دستورترکیه ایی خوشمزه :

مواد لازم:
یک کیلو بادمجان
نیم کیلو گوجه فرنگی
4-5 عدد فلفل کبابی
3-4 حبه سیر
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک

مواد لازم برای کوفته ها:
نیم کیلو گوشت گوساله کم چرب چرخ شده
1 عدد پیاز بزرگ رنده شده
1 - 1/2 قاشق چای خوری زیره سبز
1-1/2 قاشق چای خوری فلفل قرمز
1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1 - 1/2 دسته جعفری خرد شده
* آویشن
* سماق

طرز تهیه:
تمام مواد مربوط به کوفته هایرو با هم ورز بدین و کوفته های ریز ازش درست کنین

بادمجونهارو بافاصله حلقه کره ازهم جدانشود

کوفته هارو لابلای بادمجونها بچینین

گوجه فرنگی ، فلفل کبابی،سیر، رب گوجه فرنگی،1 رب فلفل قرمز،روغن زیتون و نمک رو با هم میکس کنین و روی بادمجونها بریزین و بذارین بپزه




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/12/27 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه بنه میگو :

 یه تخم مرغ، کمی شیر، آرد سفید، پودر سوخاری ، بیکینگ پودر، نمک و فلفل رو مخلوط می کنم....

شیر و آردها رو با توجه به غلظت خمیرم که باید مثه ماست بشه کم و زیاد میکنم....

بعد پودر آویشن و پودر سیر و خیلی م زعفرون هم توش میزنم...

میگوهایی که توی آبلیمو و پیاز خردشده و نمک وفلفل خوابونده بودم توی این خمیر می ذارم تا کاور بشه .

و بعد هم توی روغن داغ روی حرارت متوسط سرخشون می کنم




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/12/03 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
مواد لازم:          برای 3-2 نفر

نخود پخته‌شده یا کنسروی        1 پیمانه

ماست چکیده  یاارده                        2  قاشق غذاخوری

سیر                                      1 حبه

آب لیموترش                           1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                           برای تزیین


طرز تهیه:

نخود پخته و سیر را در دستگاه خرد کن ریخته و ماست و آب‌لیمو را هم می‌افزاییم.

و آن را در دستگاه کاملاً خردکرده تا به صورت یک پوره در آید.

در آخر نمک و فلفل را هم به دلخواه اضافه می‌کنیم.

هوموس را در ظرف سرو می‌کشیم و روی آن روغن زیتون و کمی پاپریکا می‌ریزیم.




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/11/06 | rss | نظرات (0) |


مواد لازم:
پیاز متوسط 1 عدد
سینه مرغ 2 تکه کوچک
قارچ یک بسته بزرگ
روغن 2 قاشق غذا خوری
آب نصف لیوان
آبلیمو 1 قاشق
نمک و فلفل به میزان دلخواه
مواد سس:
آرد 2 قاشق غذا خوری
کره 50 گرم
شیر 1 لیوان
خامه 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
اول پیاز خلالی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا کمی طلایی شود نمک و فلفل هم اضافه می کنم

بعد مرغ را هم به صورت نوار باریک و بلند برش میزنیم (مثل سیب زمینی سرخ کرده) و به پیاز اضافه می کنیم

بعد کمی تفت خوردن نصف لیوان آب اضافه می کنم در ظرف میزارم تا با حرارت کم 20 دقیقه مرغم بپزه .

وقتی که آب بخار شد قارچ اسلاید شده رو بهش اضافه می کنم کمی هم آبلیمو بهش اضافه می کنم و تفتش میدم.

برای درست کردن سس آرد و به همرا کره تفت میدم بعد شیر به دمای محیط رسیده رو کم کم اضافه و هم میزنم

تا غلیظ بشه بعد از روی حرارت برمی دارم و خامه رو اضافه می کنم

بعد این سس به مرغ و قارچمون اضاه و هم میزنم تا خودش بگیره.





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/05/13 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

داوود پاشا
داوود باشا Dawood Basha اصالتا يه غذاي تركي بوده الان ما داوود باشاي عربي رو درست ميكنيم.

گوشت چرخ كرده.......... 1 كيلو
پياز رنده شده............. 1 عدد
ادويه دارچين نمك فلفل
پياز خورد شده............ يك و نيم كيلو
پودر نعناع خشك........... 1 ق چ
رب انار......................... 2 ق غ
آب................................ 1 ليوان



پياز خورد شده رو تفت ميديم . ميتونيد از تركيب روغن و كره استفاده كنيد

پياز رنده شده و ادويه ها رو مخلوط ميكنيم.

گوشت رو بهش اضافه ميكنيم و ميكس ميكنيم.

با كمك يه دونه ملن بالر ... كوفته قلقلي درست ميكنيم. اين طوري همه يك اندازه خواهند بود.

پيازها رو مرتب هم ميزنيم تا زماني كه كمي طلايي بشن.

كوفته ها رو توي پياز ها ميريزيم.و تفتش ميديم تا طلايي شه.نعناع خشك رو اضافه ميكنيم.

رب انار رو توي آب مخلوط كرده و به كوفته ها اضافه ميكنيم.

با حرارت بسيار كم اجازه ميديم تا جا بيافته (تقريبا نيم ساعت)

داوود باشا رو معمولا با رشته پلو سرو ميكنن.
منبع:شف طیبه




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/03/09 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
یک غذای فرانسوی است که معمولا در کنار یک وعده ی اصلی سرو می شود، اما می توان آن را به عنوان یک وعده ی کامل هم در نظر گرفت.

 مواد لازم:

روغن زیتون ........................ 1/3 پیمانه

پیاز خرد شده .................... 1 عدد متوسط

سیر له شده .................... 2 حبه

بادمجان ........................... 3 عدد بزرگ

کدو سبز .......................... 3 عدد متوسط

گوجه فرنگی ریز خرد شده ............ 5 عدد

سیب زمینی پخته شده ................ 2 عدد

نمک و فلفل سیاه ...................... به میزان لازم

فلفل دلمه ای زرد یا قرمز ............ 2 عدد

آویشن ....................................... 1 قاشق چایخوری

ریحان تازه ساتوری شده ............... 1/2 پیمانه

پنیر چدار یا مازارلا یا پنیر پیتزا رنده شده .............. به میزان دلخواه

 

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را خورد می کنیم و حدود 5 دقیقه تفت می دهیم تا کمی نرم و طلائی شود، سپس فلفل را از وسط نصف کرده، تخم های آن را خارج می کنیم و به مدت 15 دقیقه در فر می گذاریم تا کمی پخته شود و آب از دست بدهد و روی پوست فلفل کمی لکه های تیره ایجاد شود. فلفل دلمه را از فر خارج کرده پس از سرد شدن به صورت حلقه یا ریز خرد می کنیم و با پیاز تفت می دهیم. سپس دو عدد گوجه فرنگی را خورد کرده (بهتر است روی گوجه فرنگی ها آب جوش بریزیم و پوست آنرا بگیریم و بعد مصرف کنیم) و به همراه نمک و فلفل به سس اضافه می کنیم و می گذاریم تا کمی بجوشد، باید دقت کرد تمام مواد پخته شود ولی زیاد له نگردد. سس گوجه ما آماده است.

بادمجانها را پوست کنده و خرد می کنیم سپس روی آنها نمک پاشیده 1 ساعت در یخچال می گذاریم تا تلخی و آب اضافه آن گرفته شود، پس از این مدت بادمجانها را آبکشی کرده و با دست فشار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. سپس بادمجان ها را با دو عدد گوجه فرنگی باقی مانده و کدو ها به صورت حلقه حلقه به قطر یک سانت برش می دهیم.

سس آماده شده را در یک ظرف گود مستطیل شکل مخصوص فر(پیرکس یا سرامیکی) ریخته و یکی در میان کدو و گوجه فرنگی و سیب زمینی پخته خیلی نازک حلقه شده و بادمجان حلقه شده را روی سس به صورت نواری می چینیم و روی آن کمی نمک می پاشیم.

و در آخر در کاسه کوچکی روغن زیتون و سیر له شده و آویشن را مخلوط می کنیم رویش اضافه می کنیم. روی ظرف را با فویل آلومنیوم پوشانده و در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار می دهیم.

45 دقیقه پس از شروع پخت غذا را چک کنید شاید زودتر پخته شود. در آخر فویل را کنار زده اگر بادمجان نرم بود پس غذا پخته است. فر را خاموش کرده و همان موقع پنیر رنده شده را بر رویش می ریزیم. حال بدون فویل آلومینیومی اجازه دهید پنیر با گرمای فر آب شود.

راتاتویی را می‌توان بصورت تنها و یا با ماهی، مرغ و یا تخم مرغ سرو کرد. گیاه خواران می توانند این غذا را با پاستا میل کنند. نوش جان








نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/01/31 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

مواد لازم :
 بادمجان قلمی حلقه شده     ۴ عدد
گوشت چرخ کرده      ۲۰۰ گرم
 پیاز ریز شده      یک عدد
 سیر خرد شده      سه حبه
 قارچ ورقه شده      ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای خرد شده     یک عدد متوسط
رب گوجه فرنگی     یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا     ۲۰۰ گرم
آویشن     یک قاشق مربا خوری


مواد لازم برای سس سفید :
شیر      یک پیمانه
 آرد      یک قاشق غذاخوری
 کره      ۲۰ گرم
خامه      یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل      مقداری


طرز تهیه :
پیاز را تفت بدهید بعد سیر را اضافه کنید تفت داده و سپس گوشت را به آن اضافه کنید خوب تفت بدهید بعد رب و فلفل دلمه ای و نمک و فلفل را اضافه کنید و یک مایه ماکارونی خوشرنگ درست کنید، در انتها آویشن را افزوده از روی گاز بردارید.

بادمجان ها را دو ساعت درآب نمک خوابانده بعد خشک کرده و سرخ کنید. می توانید این کارر  در فر انجام بدهید.

برای تهیه سس سفید ، شیرو آرد را خوب مخلوط کنید بزارید روی حرارت و هم بزنید تا جوشیده و غلیظ بشود ، کره و نمک و فلفل را بزنید مخلوط کنید از روی گاز بردارید و بعد خامه را به آن اضافه کنید .

ته ظرف پیرکس را چرب کنید به ترتیب لایه لایه بادمجان ، مایه گوشت ، سس سفید و قارچ و پنیر را بریزید تا مواد تمام بشود .

لایه آخر باید پنیر پیتزا باشد .

بعد حدود سه ربع بگذارید در حرارت ملائم فر تا بپزد یکی دو دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن  هم طلائی شود .

نکته اول: می توانید قارچ را با مایه گوشتی قاطی کنید و به همراه گوشت تفت بدهید.

نکته دوم: می توانید یک پیمانه ماست را با یک عدد تخم مرغ به اضافه نمک مخلوط کنید

و در انتها بریزید روی این غذا و بعد در فر بگذارید .


همچنین می توانید این مخلوط ماستی را به مایه گوشتی اضافه کنید و لایه لایه بریزید.

نکته سوم: می توانید از یک لایه سیب زمینی ورقه ای سرخ شده ته ظرف به عنوان پایه غذا استفاده کنید.

موزاکا یا موساکا یک نوع گراتن هست که از غذاهای محلی یونانی و با نان سرو می شود






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/01/28 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 373
دیروز : 350
ماه : 7671
ماه قبل : 36210
سال : 27488
سال قبل : 180266
کل : 851215
اطلاعات سايت:
اخبار :2192
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::