خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 229 )
آجیل و تنقلات ( 107 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 194 )
نوشیدنی ها ( 43 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 40 )
دانستنی قنادی ( 39 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 114 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 84 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 88 )
سس/چاشنی ( 99 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 89 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 169 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 117 )
غذاهای فسفودی ( 40 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 11 )
فوت وفن ها ( 45 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 24 )
دسر ( 54 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 88 )
مناسبت ها ( 12 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 18 )
طبع خوراکها ( 4 )
فرزندم
تغذیه ( 0 )
سرگرمی ( 1 )
تبدیل دمای فر

سلام به دوستای مهربونم

امروزاومدم باترشی البالویی که گرفته بودم وبسیارعالی و خوشمزه شده وهنوزجاداره برسه

تواین پست میخواستم چندتا از نکات نگهداری و ماندگاری ترش هاروبگم


P9303160039.jpg  



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/06/24 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 1 | onetwothreefourfive

مدت زمان لازم جهت پخت تخم مرغ آبپز ازعسلی تا کاملا پخته

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	1525737_704675002898476_1028343615_n.jpg
بازدید:	82
اندازه:	21.9 کیلوبایت
شناسه:	227528



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/06/13 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

یکی دیگرازترفندهای کاربردی درآشپزخانه

برای سرخ کردن پیاز حرارت گاز باید متوسط باشد. پیاز را با کره و روغن و همراه با نمک سرخ کنید. نمک هم بوی بد پیاز را می گیرد، هم سرعت پخت آن را بالا می برد و هم طعم آن را خوشمزه تر می کند.

ترفندهای آشپزی, اصول آشپزی, نکته های مهم آشپزی



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/06/07 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

اینم یکی دیگه ازچیزهایی که برای شیرینی پزی ودسرکاربردی

ومن همیشه خودم تهیه میکنم

45.jpg


نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/06/01 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 4 | onetwothreefourfive

سلام به محبوب ترین دوستان خودم

بازهم یکی ازفنون ساده وکارآمدآشپزخانه کوچک من

خشک کردن گوجه, نکاتی برای خشک كردن گوجه



دوروش ساده از خشک کردن گوجه برای:

پودر گوجه فرنگی را می توان به عنوان یک چاشنی برای خورش مرغ، سس مایونز، انواع سوپ یا شکل خرد شده آن را به عنوان یک

تزئین عالی برای سالاد یا سوپ های گرم استفاده کرد و همچنین مقداری آب را با آن مخلوط کرد تا سوپ گوجه فوری به دست آید.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/05/29 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 10 | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 746
دیروز : 1284
ماه : 13902
ماه قبل : 24051
سال : 75041
سال قبل : 116589
کل : 1015362
اطلاعات سايت:
اخبار :2422
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 3
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::