خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 224 )
آجیل و تنقلات ( 106 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 191 )
نوشیدنی ها ( 40 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 38 )
دانستنی قنادی ( 36 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 110 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 87 )
سس/چاشنی ( 97 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 87 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 115 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 9 )
فوت وفن ها ( 38 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 22 )
دسر ( 53 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 87 )
مناسبت ها ( 11 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 17 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

تکه هاي گوشت را شسته و خشک نماييد و هر قسمت را براي مصرف خاص بسته بندي کنيد.

روي هر يک از بسته ها برچسبي با قيد وزن و نوع گوشت و تاريخ تهيه آن بچسبانيد.

- گوشت کبابي: گوشت راسته و فيله و گوشت ران به جز ماهيچه هاي آن براي کباب مناسب است.

گوشت کبابي را از پشت دنده ها با سر کارد تيزي با ملايمت جدا کنيد و به قطعات منظم بريده و بسته بندي نماييد.


- گوشت چرخ کرده براي کباب:

- براي تهيه گوشت چرخ کرده بدون چربي از برش مغز ران استفاده کنيد.

-چربيهاي گوشت گوسفندي و خرد گوشت هاي اضافي روي دنده ها را جدا کنيد

و با گوشت گوساله به نسبت مساوي مخلوط نماييد و دوبار از چرخ گوشت بگذرانيد.

سپس به ازاي مصرف يک وعده بسته بندي کنيد.


- به گوشت چرخ کرده جهت بسته بندي در فريزر پياز اضافه نکنيد، زيرا طعم و بوي گوشت را تغيير مي دهد.

- گوشت چرخ کرده براي مصرف غير کباب:

مخلوط مساوي گوشت گوساله و شتر را دو بار از چرخ گوشت بگذرانيد.


-گوشت آبگوشتي و سوپ:

از ماهيچه ها و استخوان هايي که گوشت کمتري دارند براي تهيه سوپ و آبگوشت استفاده کنيد.


-گوشت خورش:

گوشت گردن، ماهيچه ها، دنده هاي گوشت دار گوسفند براي خورش مناسب است.

با گوشت استخوان دار خورش خوشمزه تر مي شود.

از گوشت گوساله نيز مي توانيد براي تهيه خورش استفاده کنيد.


کدامین قسمت گوشت شترمرغ بهتر است – سوالات




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/03/10 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

ازفنون مهم یک سرآشپز حرفه ایی



تشخیص سلامت و استاندارد حرارت فرها

نکته)دانستن دمای فر برای پخت انواع کیک ونان وشیرینی وبرخی ازغذاها بسیار مهم و ضروری مباشد.

باتوجه به این امر بااین آزمایش ساده درمنزل میتوان به کیفیت حرارت دهی فرهای گاز پی برد تادرزمان پخت وپز

کمتردچار مشکل شویم وباتوجه به حرارت گاز مدت زمان لازم جهت پخت رامحاسبه کنیم .

1)اگردست رابمدت 3ثانیه درفرروشن بتوانیدنگه دارید = دما فرشما بسیارداغ است

2)اگردست رابمدت 10ثانیه درفرروشن بتوانیدنگه دارید = دما فرشمانسبتا داغ است

3)اگردست رابمدت 15ثانیه درفرروشن بتوانیدنگه دارید = دمافرشما معمولی است

4)اگردست رابیش از 20ثانیه درفرروشن بتوانیدنگه دارید = دمافرشما سرد است




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/11/29 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

خوب دوست جونای خودم

این هم یک یادآوری کوچک زمانی برای عزیزای که مثل من عشق سبزکردن سبزه عیددادن



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/11/18 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

بهترین هاسلام

این هم یک ادویه ترکیبی خوشمزه برای انواع تریجات نظیر 7بیجار ومخلوط و غیره



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/09/13 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

سلام به دوستای مهربونم

اینم یکی دیگه از فنون ساده وکاربردی آشپزخونه من

Related image



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/04/21 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 32 | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 149
دیروز : 97
ماه : 393
ماه قبل : 11969
سال : 37481
سال قبل : 116589
کل : 977801
اطلاعات سايت:
اخبار :2369
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::