خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 233 )
آجیل و تنقلات ( 108 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 196 )
نوشیدنی ها ( 44 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 40 )
دانستنی قنادی ( 39 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 114 )
اسنک و سمبوسه ها ( 33 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 85 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 88 )
سس/چاشنی ( 100 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 92 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 172 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 70 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 117 )
غذاهای فسفودی ( 40 )
خوراک ها/خورش ها ( 116 )
موادالیه خانگی ( 66 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 11 )
فوت وفن ها ( 46 )
غذای ملل ( 19 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 25 )
دسر ( 54 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 88 )
مناسبت ها ( 12 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 2 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 18 )
طبع خوراکها ( 4 )
فرزندم
تغذیه ( 0 )
سرگرمی ( 1 )
تبدیل دمای فر

لیست قیمت دل تازه گوسفندی درجه یک | ترب

ویژگی های دل سالم:

این دو فرآورده، باید رنگی یکنواخت داشته و بدون رنگ پریدگی و هنگام لمس فاقد

هرگونه ضایعه، تومور چرکی و کیست انگلی باشد.

ماندگاری دل و قلوه تازه 48 ساعت در دمای یخچال و چهار ماه در دمای فریزر است.






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/07/24 | rss | نظرات (0) |

سلام به دوستای مهربونم

امروزاومدم باترشی البالویی که گرفته بودم وبسیارعالی و خوشمزه شده وهنوزجاداره برسه

تواین پست میخواستم چندتا از نکات نگهداری و ماندگاری ترش هاروبگم


P9303160039.jpg  



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/06/24 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 10 | onetwothreefourfive

مدت زمان لازم جهت پخت تخم مرغ آبپز ازعسلی تا کاملا پخته

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	1525737_704675002898476_1028343615_n.jpg
بازدید:	82
اندازه:	21.9 کیلوبایت
شناسه:	227528



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/06/13 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

یکی دیگرازترفندهای کاربردی درآشپزخانه

برای سرخ کردن پیاز حرارت گاز باید متوسط باشد. پیاز را با کره و روغن و همراه با نمک سرخ کنید. نمک هم بوی بد پیاز را می گیرد، هم سرعت پخت آن را بالا می برد و هم طعم آن را خوشمزه تر می کند.

ترفندهای آشپزی, اصول آشپزی, نکته های مهم آشپزی



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/06/07 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

اینم یکی دیگه ازچیزهایی که برای شیرینی پزی ودسرکاربردی

ومن همیشه خودم تهیه میکنم

45.jpg


نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/06/01 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 12 | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][9][10][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 381
دیروز : 162
ماه : 1080
ماه قبل : 13141
سال : 123814
سال قبل : 116589
کل : 1064135
اطلاعات سايت:
اخبار :2449
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 3
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::