خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر



در پایین انواع سبزیجات، روش آماده سازی و زمان تهیه آنها در دمای 235 درجه سانتی گراد را ذکر کرده ایم تا برشته، کاراملی و کاملا ترد و پخته شوند.

سبزیجات

روش آماده سازی

زمان برشته و طلایی شدن در دمای 235 درجه سانتی گراد

هویج

آنها را تمیز بشویید و پوست بگیرید. سپس به اندازه لقمه هایی به اندازه دهان یا خلالی برش دهید.

40 تا 45 دقیقه (هویج های خلالی سریع تر پخته می شوند)

زردک

آنها را تمیز بشویید و پوست بگیرید. سپس به اندازه لقمه های دهان یا خلالی برش دهید.

40 تا 45 دقیقه (هویج های خلالی سریع تر پخته می شوند)

سیب زمینی

سیب زمینی های کوچک را چهار قاچ کنید. انواع بزرگ را به قطعات کوچک تر تقسیم کنید. لازم نیست پوست سیب زمینی ها را بگیرید. اما پس از پختن پوست آنها را جدا کنید.

40 تا 45 دقیقه

سیب زمینی شیرین

آنها را تمیز بشویید و پوست بگیرید. سپس به اندازه لقمه هایی به اندازه دهان یا خلالی برش دهید.

40 تا 45 دقیقه

پیاز

آنها را پوست بگیرید و خلالی کنید

30 تا 40 دقیقه

رازیانه

ساقه ها را پوست بگیرید و باریک خرد کنید. حباب های بالای آن را نیز خلالی برش دهید.

30 تا 40 دقیقه

کلم دکمه ای

ساقه و برگ های آنها را جدا کنید. تمیز بشویید. آنها را خلالی و بلند برش دهید.

30 تا 40 دقیقه (اگر احساس کردید در حال سوختن هستند، دور آنها فویل بپیچید)

چغندر قند

پوست چغندرها را بگیرید. سر و ته آن را بگیرید. در صورت تمایل، آنها رابه اندازه های کوچک یابزرگ تقسیم کنید. بهترین حالت، مکعب های سه سانتی متری است.

30 تا 40 دقیقه (اگر احساس کردید در حال سوختن هستند، دورآنها فویل بپیچید)

گوجه فرنگی گیلاسی

آنها را بشویید و از وسط نصف کنید.

20 تا 30 دقیقه

کدود سبز یا کدو زرد تابستانی

آنها را بشویید و چهار قاچ کنید.

10 تا 15 دقیقه

بادمجان باریک و کوچک

آنها را بشویید، پوست بگیرید و باریک برش دهید.

10 تا 15 دقیقه

فلفل دلمه ای

آنها را بشویید، تخم آنها را خارج کنید و به قطعه های کوچک تقسیم کنید. فلفل های کوچک را درسته بپزید و سپس تخم هایشان را خارج کنید.

10 تا 15 دقیقه

مارچوبه

بخش های اضافه آن را بگیرید از طول نصف کنید و بشویید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا خشک شوند.

10 تا 15 دقیقه

گل کلم

آن را بشویید، برگ ها را جدا کنید سپس آن را به گل‌چه های کوچک تقسیم کنید.

10 تا 15 دقیقه




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/03 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/10/15 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

خوب این هم یکی دیگه از نکات خوشمزه مطبخ ما



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/01 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 17 | onetwothreefourfive

خوب خوب : اینم یکی دیگه از فوت وفن های مطبخ خاتون


جهت قوام آمدن غذاها:

نشاسته ذرت یا آردذرت رادرکمی آب سردحل کرده و به غذاافزوده تا ازحالت آبکی خارج شود



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/08/26 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

خوب دوستای عزیز و گل خودم اینم یکی دیگه ازفنون خونگیما:



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/08/15 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گل وهمیشگی خودم

اینم یکی دیگه از ترفندهای آشپزخانه ما

تمومی سبزیجات و صیفیجات رامی تتونید مثل این هویج هاخردوریزکید



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/08/08 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

اینم یکی دیگه از نکات کوچیک خونه داری:

تمییز کردن ظروف مسی با سس کچاپ و مسواک




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/07/28 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

خوب ازهرچی بگذریم نکات ریزآشپزخونگی:



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/06/31 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 26 | onetwothreefourfive

▪ بهترین شیوه برای دم کردن چای سیاه و سبز چیست؟





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/06/25 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 45 | onetwothreefourfive

اینم یکی دیگه از فوت وفن های آشپزخونه کوچک من:




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/06/25 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 35 | onetwothreefourfive



اینم یکی ازروش های نگهداری ازمیوه های فصل به مدت خیلی طولانیست.

دراین روش میوه راپوره کرده داخل قالب یخ ریخته ودرون جایخی گذاشته تاکامل یخ بزند.

بعدآن هارو چندتاچندتا دداخل مشمبای زیپ لاک گذاشته روی آن اسم میوه رانوشته ودر فریزر نگه میداریم.

مصارف: کیک میوه/ انواع شیک ها/ دسرهای میوه ایی/مارمادکردن/ رب کردن و.........................................



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/06/21 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

سلام به بهترین دوستان وهمراهان همیشگی وبلاگ

امروزمیخواهیم یه یارپرکاربرد آشپزخانه رومعرفی کنم هرچندهمه آن رامیشناسید.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/06/12 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 35 | onetwothreefourfive

خوب بشتابید غوره های خوشمزه 

برای غذاهاکه مصرف میکنم مثل :خورش بادمجان و............



غوره هاروتمیزکرده بعدازشستن وگرفتن آب زیادی آن هاروداخل شیشه های کوچک آب ریخته

درفریزرنگهداری میکنم .



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/06/03 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

خوب خوب ماآمدیم بایک چیز خوشمزه و عالی

خون میده برای دورچین خورش ها/ آش و غیره




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/05/30 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 65 | onetwothreefourfive

بشتابید بشتابید :تافصل لیموست خونگی خوشمززه تهیه کنید:




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/05/25 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 24 | onetwothreefourfive
[1][2][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 402
دیروز : 350
ماه : 7700
ماه قبل : 36210
سال : 27517
سال قبل : 180266
کل : 851244
اطلاعات سايت:
اخبار :2192
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::