|
||
خبرنامه
لينكستان
صفحات اضافي
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() موضوعات
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تبدیل دمای فر
|
ویژگی های دل سالم: این دو فرآورده، باید رنگی یکنواخت داشته و بدون رنگ پریدگی و هنگام لمس فاقد هرگونه ضایعه، تومور چرکی و کیست انگلی باشد. ماندگاری دل و قلوه تازه 48 ساعت در دمای یخچال و چهار ماه در دمای فریزر است. نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/07/24 | rss | نظرات (0) | سلام به دوستای مهربونم امروزاومدم باترشی البالویی که گرفته بودم وبسیارعالی و خوشمزه شده وهنوزجاداره برسه تواین پست میخواستم چندتا از نکات نگهداری و ماندگاری ترش هاروبگم
نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/06/24 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 19 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مدت زمان لازم جهت پخت تخم مرغ آبپز ازعسلی تا کاملا پخته نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/06/13 | rss | نظرات (0) | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یکی دیگرازترفندهای کاربردی درآشپزخانه برای سرخ کردن پیاز حرارت گاز باید متوسط باشد. پیاز را با کره و روغن و همراه با نمک سرخ کنید. نمک هم بوی بد پیاز را می گیرد، هم سرعت پخت آن را بالا می برد و هم طعم آن را خوشمزه تر می کند. نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/06/07 | rss | نظرات (0) | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اینم یکی دیگه ازچیزهایی که برای شیرینی پزی ودسرکاربردی ومن همیشه خودم تهیه میکنم نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/06/01 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 31 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نويسندگان
اعضا
![]() شمارنده
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آشنایی باماکروفرها
|