خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 221 )
آجیل و تنقلات ( 101 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 189 )
نوشیدنی ها ( 37 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 37 )
دانستنی قنادی ( 31 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 106 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 95 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 86 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 115 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 8 )
فوت وفن ها ( 35 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 20 )
دسر ( 49 )
پیش غذاها ( 12 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 78 )
مناسبت ها ( 10 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 16 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

بهترین هاسلام

این هم یک ادویه ترکیبی خوشمزه برای انواع تریجات نظیر 7بیجار ومخلوط و غیره



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/09/13 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

سلام به دوستای مهربونم

اینم یکی دیگه از فنون ساده وکاربردی آشپزخونه من

Related image



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/04/21 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 20 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای نازم

امروزیکی دیگه ازفنون مطبخ رابازگومیکنم که این روزاخیلی کاربرددارد



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/02/21 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 15 | onetwothreefourfive

این هم علایم فسادبرخی ازموادغذایی مصرف روزانه ما



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/02/09 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 10 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گل خودم روزاتون پرازشادی



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/01/22 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

اینم یکی ازروش های آشپزخانه من :

نکاتی برای فریزر کردن بادمجان, نگهداری بادمجان در فریزر


روش اول: بعد از پوست کندن بادمجان ها، آنها را بشویید و روی آن ها را نمک بریزید و یا در آب نمک می خوابانیم

و بعد از خشک شدن بادمجان ها آنها را سرخ می کنیم.


روش دوم: قبل از سرخ کردن بادمجان ها را به کمی ماست اغشته کنید و بعد آن ها را سرخ کنید.

می توانید بادمجان ها را رد ماست بخوابانید و در یخچال یک ساعتی بماند سپس بادمجان ها را کاملا از ماست پاک کنید

و بعد سرخ کنید. خیلی خوب سرخ می شوند و طلایی خوشرنگ می شوند.




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/01/11 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive



در پایین انواع سبزیجات، روش آماده سازی و زمان تهیه آنها در دمای 235 درجه سانتی گراد را ذکر کرده ایم تا برشته، کاراملی و کاملا ترد و پخته شوند.

سبزیجات

روش آماده سازی

زمان برشته و طلایی شدن در دمای 235 درجه سانتی گراد

هویج

آنها را تمیز بشویید و پوست بگیرید. سپس به اندازه لقمه هایی به اندازه دهان یا خلالی برش دهید.

40 تا 45 دقیقه (هویج های خلالی سریع تر پخته می شوند)

زردک

آنها را تمیز بشویید و پوست بگیرید. سپس به اندازه لقمه های دهان یا خلالی برش دهید.

40 تا 45 دقیقه (هویج های خلالی سریع تر پخته می شوند)

سیب زمینی

سیب زمینی های کوچک را چهار قاچ کنید. انواع بزرگ را به قطعات کوچک تر تقسیم کنید. لازم نیست پوست سیب زمینی ها را بگیرید. اما پس از پختن پوست آنها را جدا کنید.

40 تا 45 دقیقه

سیب زمینی شیرین

آنها را تمیز بشویید و پوست بگیرید. سپس به اندازه لقمه هایی به اندازه دهان یا خلالی برش دهید.

40 تا 45 دقیقه

پیاز

آنها را پوست بگیرید و خلالی کنید

30 تا 40 دقیقه

رازیانه

ساقه ها را پوست بگیرید و باریک خرد کنید. حباب های بالای آن را نیز خلالی برش دهید.

30 تا 40 دقیقه

کلم دکمه ای

ساقه و برگ های آنها را جدا کنید. تمیز بشویید. آنها را خلالی و بلند برش دهید.

30 تا 40 دقیقه (اگر احساس کردید در حال سوختن هستند، دور آنها فویل بپیچید)

چغندر قند

پوست چغندرها را بگیرید. سر و ته آن را بگیرید. در صورت تمایل، آنها رابه اندازه های کوچک یابزرگ تقسیم کنید. بهترین حالت، مکعب های سه سانتی متری است.

30 تا 40 دقیقه (اگر احساس کردید در حال سوختن هستند، دورآنها فویل بپیچید)

گوجه فرنگی گیلاسی

آنها را بشویید و از وسط نصف کنید.

20 تا 30 دقیقه

کدود سبز یا کدو زرد تابستانی

آنها را بشویید و چهار قاچ کنید.

10 تا 15 دقیقه

بادمجان باریک و کوچک

آنها را بشویید، پوست بگیرید و باریک برش دهید.

10 تا 15 دقیقه

فلفل دلمه ای

آنها را بشویید، تخم آنها را خارج کنید و به قطعه های کوچک تقسیم کنید. فلفل های کوچک را درسته بپزید و سپس تخم هایشان را خارج کنید.

10 تا 15 دقیقه

مارچوبه

بخش های اضافه آن را بگیرید از طول نصف کنید و بشویید و روی دستمال حوله ای قرار دهید تا خشک شوند.

10 تا 15 دقیقه

گل کلم

آن را بشویید، برگ ها را جدا کنید سپس آن را به گل‌چه های کوچک تقسیم کنید.

10 تا 15 دقیقه




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/03 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/10/15 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

خوب این هم یکی دیگه از نکات خوشمزه مطبخ ما



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/01 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 44 | onetwothreefourfive

خوب خوب : اینم یکی دیگه از فوت وفن های مطبخ خاتون


جهت قوام آمدن غذاها:

نشاسته ذرت یا آردذرت رادرکمی آب سردحل کرده و به غذاافزوده تا ازحالت آبکی خارج شود



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/08/26 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 50
دیروز : 283
ماه : 2676
ماه قبل : 6325
سال : 113072
سال قبل : 180266
کل : 936800
اطلاعات سايت:
اخبار :2320
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 4
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::