خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 217 )
آجیل و تنقلات ( 98 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 186 )
نوشیدنی ها ( 34 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 37 )
دانستنی قنادی ( 26 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 104 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 92 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 84 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 164 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 51 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 123 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 112 )
غذاهای فسفودی ( 37 )
خوراک ها/خورش ها ( 110 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 5 )
فوت وفن ها ( 31 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 16 )
دسر ( 42 )
پیش غذاها ( 10 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 78 )
مناسبت ها ( 8 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 12 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 10 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر


 

برای افراد دیابتی شیرینی‌جات به دلیل داشتن قندهای ساده اصلا توصیه نمی‌شوند، بنابراین به افراد دیابتی پیشنهاد می شود از مصرف شکلات‌های معمولی و غیر رژیمی در مهمانی‌ها و شب نشینی‌ها خودداری کنند.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/01/09 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 9 | onetwothreefourfive
فرنی :

1ق غ آرد برنج+2ق غ شکر+1و1/2پ شیر+کمی کره

شکرواردبرنج راتوی شیرسردحل کردم و گذاشتم روی حرارت غلیظ بشه

درانتهاکره وکمی وانیل هم اضافه کردم







نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/09/22 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

برای تهیه دارچین، پوست این درختچه را جدا کرده و معمولا پودر می‌کنند

و در غذا یا چای از آن استفاده می‌کنند.


دارچین رمز جوانی است و مصرف روزانه آن انسان را سالم نگه می‌دارد.

دارچین کلیه‌ها را گرم می‌کند، ضعف کمر و پاها را از بین می‌برد

و کم خونی را درمان می‌کند.


این ادویه معطر بهترین دارو برای دردهای عضلانی است. 


دارچین اثر آرام کننده و شاد کننده دارد و از بسیاری از داروهای آرام بخش بهتر است.

یکی از خواص دارچین این است که باعث افزایش کارایی هورمون انسولین در بدن می‌شود

و در نتیجه بدن نیاز کمتری به این هورمون برای کنترل قند خون پیدا می‌کند.

بسیاری از افراد مبتلا به دیابت گزارش داده‌اند که مصرف یک قاشق چایخوری دارچین

در روز تاثیر بسیار مثبتی بر قند خونشان داشته است.


همچنین برخی تحقیقات نشان دهنده تاثیر مثبت دارچین در کاهش فشار خون بوده است.

دارچین خاصیت عجیب دیگری دارد و آن تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماری هاست

و حتی می‌توان گفت که اثری مشابه پنی‌سیلین و آنتی بیوتیک دارد.


اگر حس کردید که ضعیف شده‌اید و ممکن است مریض شوید، چای دارچینی را فراموش نکنید و حتی اگر سرما خورده‌اید یا ضعف شدید دارید، چای دارچین بهترین داروست.

دارچین به علت داشتن اسانس و تانن، محرک و قابض است و به عنوان تقویت کننده عمل هضم غذا و جریان گردش خون به کار می‌رود و از آن برای رفع سوءهاضمه، به‌ویژه در مواردی که با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشکن استفاده می‌شود.

همچنین به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف می‌شود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به کار می‌رود.

دارچین معده را تمیز و آرام و قوی می‌کند واز آن برای رفع سوءهاضمه، بویژه در مواردی که با نفخ همراه باشد، به عنوان بادشکن استفاده می‌شود. بنابراین اگر ناراحتی معده دارید حتما از دارچین استفاده کنید.

دارچین علاوه براین همه خواص، طعم بسیار خوبی نیز دارد. برای این‌که بیشتر از طعم و خاصیت درمانی دارچین بهره ببرید، می‌توانید موقع دم کردن چای، مقداری از پوست آن را در داخل قوری بریزید تا همراه با چای دم بکشد.

دارچین کوبیده نشده خیلی بهتر از دارچین آسیاب شده، عطر خود را حفظ می‌کند.

از دارچین برای معطر کردن غذاهای گوشتی هم استفاده می‌شود.
  • چند تکه دارچین آسیاب نشده را به همراه مقداری نبات در یک قوری (۲ لیوان) آب سرد بریزید.




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/04/03 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive


استفاده از آرد سبوس‌دار، میوه تازه و شکر کم در این صبحانه لذیذ و گرم، آن را تبدیل به یک انتخاب بی‌نظیر برای افراد دیابتی می‌کند. به جای موز از سیب و به جای شیر معمولی می‌توانید از شیر کم‌چرب استفاده کنید. این پنکیک را با کره بادام‌زمینی، مربای بدون شکر یا به تنهایی سرو کنید.


مواد لازم :

آرد سفید: یک پیمانه
آرد سنگک: دوسوم پیمانه
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر: دو و نیم قاشق چای‌خوری
شکر: 2 قاشق غذاخوری
شیر: یک و نیم پیمانه
موز کوچک: 2 عدد، ساطوری

روش تهیه:

1- آردها، نمک، شکر و بیکینگ پودر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید، سپس شیر و موز را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا خمیر نسبتا شلی به دست آید. خمیر را حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود.

2- یک تابه نچسب متوسط را چرب کرده و روی شعله متوسط داغ کنید. از خمیر پنکیک به اندازه یک چهارم پیمانه در تابه ریخته و به طور یکنواخت پخش کنید. هر دو طرف پنکیک‌ها را سرخ کرده و داغ سرو کنید. یادتان باشد بعد از سرخ کردن هر دو یا سه پنکیک تابه را چرب کنید.


اشپزخونه دیابتی من



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/12/09 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 1033
دیروز : 567
ماه : 8522
ماه قبل : 11385
سال : 48800
سال قبل : 180266
کل : 872528
اطلاعات سايت:
اخبار :2251
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::