خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 219 )
آجیل و تنقلات ( 101 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 187 )
نوشیدنی ها ( 36 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 37 )
دانستنی قنادی ( 28 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 106 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 92 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 85 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 113 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 7 )
فوت وفن ها ( 33 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 20 )
دسر ( 49 )
پیش غذاها ( 12 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 78 )
مناسبت ها ( 10 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 15 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

فروش ایسوزو یخچالی

ایسوزو یخچال نگهدارنده دار

مدل 87 بدون هیچ تعمیری



تلفن تماس جهت خرید


قراخانی 09121714539

ساعت تماس :10تا 17



زولبیا بامیه رنگی


نشانه‌های مرغوبیت زولبیا و بامیه



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/02/18 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 9 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای عزیزخودم روزای بهاریتون عالی




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/02/09 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

این هم چندترفندخوب درپخت انواع کیک ها

نکاتی درباره پخت کیک



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/22 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 26 | onetwothreefourfive
تکنیک های کار با ماسوره:ماسوره گرد

این حاشیه با زاویه 45 درجه پایپ میشه و دقیقا با قانون صدف هایی که با ماسوره ستاره ای درست می کردیم. یه ماسوره گرد که بهتره اندازه اش متوسط یا بزرگ باشه رو انتخاب کنید و کمی بالاتر از سطح کار نگه دارید و شروع به پایپ کردن کنید. دستتون رو خیلی کم رو به جلو حرکت بدید تا سر صدف شکل بگیره. وقتی سر صدف به اندازه کافی بزرگ شد ماسوره رو بکشید عقب و فشار رو متوقف کنید و بعد ماسوره روبه سطح کار نزدیک کنید و بکشیدش تا دم صدف هم شکل بگیره.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/22 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
Image result for ‫گل های خوراکی‬‎


بعضی از گلهای زیبا و رنگارنگ بهاری خوراکی هستن شما میتونید برای تزئین دسرها ،سالادها و غذاهاتون ازشون استفاده کنید مثل این گلها :
- میخک صد پر
- گل داوودی
- شکوفه*های مرکبات
- گل گندم
- قاصدک
- زنبق رشتی
- گل میخک
- گل مینای چمنی یا چشم گاوی
- شمعدانی
- ختمی
- پیچ امین الدوله
- گل بی صبر یا گل حنا
- یاسمن
- اسطوخودوس
- یاس خوشه*ای
- گل جعفری
- گل لادن
- بنفشه دو رگه
- گل ساعت
- شبدر
- گل رز
- گل میمون
- آفتابگردان
- بنفشه معمولی



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/17 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

سلام به دوستای مهربون خودم

سایت سوران:

نکات مهم برای تهیه دسرها، پودینگ ها و ژله ها



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/03 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 21 | onetwothreefourfive

این یکی از دانستنی های آشژزی



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/25 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/19 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

برای درست کردن کیک و دسرنیازبه خامه فرم گرفته داریم

که من به روش زیردرست میکنم .




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/05 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 37 | onetwothreefourfive



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/03 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 296
دیروز : 419
ماه : 8576
ماه قبل : 17542
سال : 79551
سال قبل : 180266
کل : 903279
اطلاعات سايت:
اخبار :2301
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 3
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::