خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 220 )
آجیل و تنقلات ( 101 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 189 )
نوشیدنی ها ( 37 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 37 )
دانستنی قنادی ( 31 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 106 )
اسنک و سمبوسه ها ( 31 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 86 )
سس/چاشنی ( 95 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 86 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 114 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 8 )
فوت وفن ها ( 35 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 20 )
دسر ( 49 )
پیش غذاها ( 12 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 78 )
مناسبت ها ( 10 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 16 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

یکی ازمباحث عمده درپخت کیک ها پیشامد ایرادات مختلفیست که ازحمله به خوابیدن پف کیک

میتوان اشاره نمودکه به عوامل مختلفی بستگی دارد

Image result for ‫خوابیدن پف کیک‬‎



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/05/07 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 28 | onetwothreefourfive
Related image

تشخیص سلامت بکینگ پودر

1ق چ خ از بکینگ پودررابا 1ق غ خ آب جوش یاگرم مخلوط کرده


سروصداتولیدمیکندومیجوشد درصورت سلامت بودن



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/05/07 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

اینم یکی از فن های ساده آشپزخانه من

شکرقهوه ایی.jpg  



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/03/31 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 12 | onetwothreefourfive

زولبیا بامیه رنگی


نشانه‌های مرغوبیت زولبیا و بامیه



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/02/18 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 15 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای عزیزخودم روزای بهاریتون عالی




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/02/09 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

این هم چندترفندخوب درپخت انواع کیک ها

نکاتی درباره پخت کیک



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/22 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 33 | onetwothreefourfive
تکنیک های کار با ماسوره:ماسوره گرد

این حاشیه با زاویه 45 درجه پایپ میشه و دقیقا با قانون صدف هایی که با ماسوره ستاره ای درست می کردیم. یه ماسوره گرد که بهتره اندازه اش متوسط یا بزرگ باشه رو انتخاب کنید و کمی بالاتر از سطح کار نگه دارید و شروع به پایپ کردن کنید. دستتون رو خیلی کم رو به جلو حرکت بدید تا سر صدف شکل بگیره. وقتی سر صدف به اندازه کافی بزرگ شد ماسوره رو بکشید عقب و فشار رو متوقف کنید و بعد ماسوره روبه سطح کار نزدیک کنید و بکشیدش تا دم صدف هم شکل بگیره.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/22 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
Image result for ‫گل های خوراکی‬‎


بعضی از گلهای زیبا و رنگارنگ بهاری خوراکی هستن شما میتونید برای تزئین دسرها ،سالادها و غذاهاتون ازشون استفاده کنید مثل این گلها :
- میخک صد پر
- گل داوودی
- شکوفه*های مرکبات
- گل گندم
- قاصدک
- زنبق رشتی
- گل میخک
- گل مینای چمنی یا چشم گاوی
- شمعدانی
- ختمی
- پیچ امین الدوله
- گل بی صبر یا گل حنا
- یاسمن
- اسطوخودوس
- یاس خوشه*ای
- گل جعفری
- گل لادن
- بنفشه دو رگه
- گل ساعت
- شبدر
- گل رز
- گل میمون
- آفتابگردان
- بنفشه معمولی



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/17 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

سلام به دوستای مهربون خودم

سایت سوران:

نکات مهم برای تهیه دسرها، پودینگ ها و ژله ها



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/03 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 33 | onetwothreefourfive

این یکی از دانستنی های آشژزی



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/25 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 191
دیروز : 268
ماه : 1537
ماه قبل : 6325
سال : 111933
سال قبل : 180266
کل : 935661
اطلاعات سايت:
اخبار :2317
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 1
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::