خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 229 )
آجیل و تنقلات ( 107 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 194 )
نوشیدنی ها ( 43 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 40 )
دانستنی قنادی ( 39 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 114 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 84 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 88 )
سس/چاشنی ( 99 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 89 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 169 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 117 )
غذاهای فسفودی ( 40 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 11 )
فوت وفن ها ( 45 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 24 )
دسر ( 54 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 88 )
مناسبت ها ( 12 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 18 )
طبع خوراکها ( 4 )
فرزندم
تغذیه ( 0 )
سرگرمی ( 1 )
تبدیل دمای فر

امروزاومدم بایکی از اشکالاتی که برای خیلیامون توپخت انواع کیک ها پیش اومده

باهم بررسی کنیم چی میتونه باعث بالااومدن سطح کیک وترک خوردن اونها بشه.

DSC01038.jpg  



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/06/21 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 0 | onetwothreefourfive

سلام به تموم دوستای گل وبامعرفتم

میخوام چندنکته ایی درباره پخت کلیه کیک هابگم انشالله که براتون مفیدباشید

20160419_174333.jpg 

چند تا علت معول در خراب شدن پخت کیک:





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/06/07 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 2 | onetwothreefourfive

بازهم یکی دیگراز فنون ساده اماکاربردی در شیرینی پزی

 سوال ))چگونه بفهميم که مافين پخته شده است؟

ـ وقتي روي مافين طلايي شده و کناره‌هاي کيک از قالب جدا شود.

ـ با نوک انگشتان که روي مافين را فشار ‌دهيم کمي سفت است

و پس از برداشتن انگشت به حالت اول بر مي‌گردد.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/03/24 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

سلام و صدتاسلام به عزیزان و همراهان دوست داشتنی خودم

امروزهم اومدم بایک دستوربینهایت کاربردی درآشپزخانه

چون ماهمیشه باچسبیدن موادخوراکی به ظرف های فروقالب های شیرینی پزی مشکل داریم

این دستورامروز مشکلمون روکامل حل میکنه



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/03/04 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 8 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای مهربون وهمیشگی خودم طاعاتتون قبول

اینم یک شربت  بارساده وعالی وپرکاربرد

نکته )ازاین شربت برای :
انواع حلوا/گوشفیل/زولبیاوبامیه/لیقمات/باقلوا/کیک هایی مثل کیک شربتی/و............... استفاده میکنیم .



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/02/21 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 14 | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 124
دیروز : 1618
ماه : 14898
ماه قبل : 24051
سال : 76037
سال قبل : 116589
کل : 1016358
اطلاعات سايت:
اخبار :2422
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 3
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::