خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 224 )
آجیل و تنقلات ( 106 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 191 )
نوشیدنی ها ( 40 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 38 )
دانستنی قنادی ( 36 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 109 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 87 )
سس/چاشنی ( 97 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 87 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 115 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 9 )
فوت وفن ها ( 37 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 22 )
دسر ( 53 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 87 )
مناسبت ها ( 11 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 17 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

سلام و صدتاسلام به عزیزان و همراهان دوست داشتنی خودم

امروزهم اومدم بایک دستوربینهایت کاربردی درآشپزخانه

چون ماهمیشه باچسبیدن موادخوراکی به ظرف های فروقالب های شیرینی پزی مشکل داریم

این دستورامروز مشکلمون روکامل حل میکنه



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/03/04 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 1 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای مهربون وهمیشگی خودم طاعاتتون قبول

اینم یک شربت  بارساده وعالی وپرکاربرد

نکته )ازاین شربت برای :
انواع حلوا/گوشفیل/زولبیاوبامیه/لیقمات/باقلوا/کیک هایی مثل کیک شربتی/و............... استفاده میکنیم .



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1399/02/21 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 5 | onetwothreefourfive

خوب ازهرچه بگذریم سخن پیمانه و قاشق ازهمه خوش تره

چندتاازموادپرکاربرددرشیرینی وکیک ونان و دسر درکل پخت وپزهای خوشمزه خونگی

قاشق اندازه

اندازه برخی از مواد با قاشق سوپخوری یا به قول خودمون( ق س):

1 ق س روغن:20 گرم

" " ماست:25 گرم

" "خامه:25 گ

" "شکر:20 گ

" "آردسفید:15 تا 20 گ

" "پودرکاکائو:10 گ

" " پود نارگیل بادام گردو فندق:20 گ

" "عسل:30گ

" "کره:20 گ

" "خمیرمایه:10 گ

" "پودرقند:15 گ

" "اردذرت:15 گ

" "پودرزلاتین:15 گ

اما در کل وقتی میگیم 1 ق س منظور همون 15 گرم هست




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/11/26 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

اینم یکی دیگه ازفوت وفن هایی که خیلی ازخانم های کدبانو انجام میدن

بااین روش لااقل یک روغن صاف سلامت ترخونگی داریم برای پخت انواع شیرینی های خشک وخوشمزه خونگی


به این روش ساده تهیه میشود:


روغن جامد یا نیمه جامد رو بهتره روی حرارت خیلی ملایم آب کنیم -

به هیچ وجه داغ نباید بشه -

همینکه ذوب شد و یک دست بلافاصله می گذاریم داخل فریزر که دوباره به دمای انجماد برسه -

با این روش روغن صاف و بدون خلل و فرجی خواهیم داشت که تو کیفیت همه شیرینی های خشک تاثیر زیادی داره .





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/11/26 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
*شرایط نگهداری شیرینی های عید:

--ماندگاری شیرینی های که روغن مصرفی آنها روغن صاف قنادی یا کره گیاهی خوراکی یا

روغن جامد آشپرخانه است بیشتر از شیرینی هایی است که با کره حیوانی درست میشوند.


دستوراتی که با کره حیوانی هستند را سعی کنید نهایتا تا 15 روز مصرف کنید.

-شیرینی ها در ظرف کیپ در بسته و در جای خنک تا دو هفته ماندگاری دارند.

-همه انواع شیرینی های خشک یا نوروزی رو میتونین تا یک ماه یا دو ماه خارج از یخچال و 3 ماه

داخل یخچال و ماه ها داخل فریزر نگهداری کنین


به شرط اینکه در معرض هوا نباشن

-بافت شیرینی های نوروز اکثرا بیسکویتی هست و نباید انتظار نرم بودن ازشون داشت.




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/11/19 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 184
دیروز : 168
ماه : 11482
ماه قبل : 11218
سال : 36601
سال قبل : 116589
کل : 976921
اطلاعات سايت:
اخبار :2367
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 1
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::