خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر

سلام به دوستای مهربون خودم

سایت سوران:

نکات مهم برای تهیه دسرها، پودینگ ها و ژله ها



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/03 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 1 | onetwothreefourfive

این یکی از دانستنی های آشژزی



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/25 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/19 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

برای درست کردن کیک و دسرنیازبه خامه فرم گرفته داریم

که من به روش زیردرست میکنم .




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/05 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 19 | onetwothreefourfive



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/09/03 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

اینم یکی دیگه ازفنون کاری ما



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/08/22 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 16 | onetwothreefourfive

خوب امروزبایکی از اصطلاحات کافی شاپی آشنامیشیم :



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/08/04 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

اینم یکی دیگرازنکات کاربردی درقنادی



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/08/01 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 22 | onetwothreefourfive
خوب اینم ازنکته امروزآشپزخانه کوچک ما




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/07/22 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 24 | onetwothreefourfive

برای تهیه شیرینی های خشک و سنتی که نیازبه روغن قنادی داریم

ازخانگی آن بهتراستفاده کنیم که طعم مطلوبتری نسبت به نوع قنادی آن داردو

ازنظرسلامت وبهداشت بهتراست



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/07/03 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 30 | onetwothreefourfive

اینم یک فوت کوزه گری دیگه درباره شناخت شکلات مرغوب:


اگرچندثانیه شکلات رادرکف دست مچ شده نگهداریم حرارت کف دست باعث ذوب شدن آن میگردد. 



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/06/24 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گلم

اینم مراحل تهیه قیف کاغذی برای ریزه کاری های تزیینی



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/05/04 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

یک روکش شیرین و خوشمزه برای کیک های مجلسی :

Related image



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/05/04 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 41 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گلم اینم یک آموزش خیلی ساده

تهیه خامه فرم گرفته باکرم شانتی


این پودر ها در سه یا چهار طعم مختلف موجود هستن ..

 خوشمزه هستن و برای دسر های شیک توصیه میشه ...

فقط کافیه هر بسته رو با 1 لیوان شیر مخلوط کنید و با دورتند همزن بزنید ..

 و بعد هم یکی 2 ساعت توی یخچال بزارید .. به همین سادگی





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/02/20 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گلم خوبید.

اینم یک نکته ساده :


درزمان استفاده ازقالب سلیکونی برای ژله هابهتره قالب روباآب سردشسته

بمدت 40دقیقه درفریزربگذارید وبعدمصرف کنید

ژله راحترخارج میشه



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/01/30 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 338
دیروز : 350
ماه : 7636
ماه قبل : 36210
سال : 27453
سال قبل : 180266
کل : 851180
اطلاعات سايت:
اخبار :2192
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::