خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 223 )
آجیل و تنقلات ( 104 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 190 )
نوشیدنی ها ( 40 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 38 )
دانستنی قنادی ( 34 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 108 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 87 )
سس/چاشنی ( 95 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 87 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 115 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 9 )
فوت وفن ها ( 37 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 20 )
دسر ( 49 )
پیش غذاها ( 12 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 87 )
مناسبت ها ( 11 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 17 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

خوب ازهرچه بگذریم سخن پیمانه و قاشق ازهمه خوش تره

چندتاازموادپرکاربرددرشیرینی وکیک ونان و دسر درکل پخت وپزهای خوشمزه خونگی

قاشق اندازه

اندازه برخی از مواد با قاشق سوپخوری یا به قول خودمون( ق س):

1 ق س روغن:20 گرم

" " ماست:25 گرم

" "خامه:25 گ

" "شکر:20 گ

" "آردسفید:15 تا 20 گ

" "پودرکاکائو:10 گ

" " پود نارگیل بادام گردو فندق:20 گ

" "عسل:30گ

" "کره:20 گ

" "خمیرمایه:10 گ

" "پودرقند:15 گ

" "اردذرت:15 گ

" "پودرزلاتین:15 گ

اما در کل وقتی میگیم 1 ق س منظور همون 15 گرم هست




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/11/26 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

اینم یکی دیگه ازفوت وفن هایی که خیلی ازخانم های کدبانو انجام میدن

بااین روش لااقل یک روغن صاف سلامت ترخونگی داریم برای پخت انواع شیرینی های خشک وخوشمزه خونگی


به این روش ساده تهیه میشود:


روغن جامد یا نیمه جامد رو بهتره روی حرارت خیلی ملایم آب کنیم -

به هیچ وجه داغ نباید بشه -

همینکه ذوب شد و یک دست بلافاصله می گذاریم داخل فریزر که دوباره به دمای انجماد برسه -

با این روش روغن صاف و بدون خلل و فرجی خواهیم داشت که تو کیفیت همه شیرینی های خشک تاثیر زیادی داره .





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/11/26 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
*شرایط نگهداری شیرینی های عید:

--ماندگاری شیرینی های که روغن مصرفی آنها روغن صاف قنادی یا کره گیاهی خوراکی یا

روغن جامد آشپرخانه است بیشتر از شیرینی هایی است که با کره حیوانی درست میشوند.


دستوراتی که با کره حیوانی هستند را سعی کنید نهایتا تا 15 روز مصرف کنید.

-شیرینی ها در ظرف کیپ در بسته و در جای خنک تا دو هفته ماندگاری دارند.

-همه انواع شیرینی های خشک یا نوروزی رو میتونین تا یک ماه یا دو ماه خارج از یخچال و 3 ماه

داخل یخچال و ماه ها داخل فریزر نگهداری کنین


به شرط اینکه در معرض هوا نباشن

-بافت شیرینی های نوروز اکثرا بیسکویتی هست و نباید انتظار نرم بودن ازشون داشت.




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/11/19 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

یکی ازمباحث عمده درپخت کیک ها پیشامد ایرادات مختلفیست که ازحمله به خوابیدن پف کیک

میتوان اشاره نمودکه به عوامل مختلفی بستگی دارد

Image result for ‫خوابیدن پف کیک‬‎



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/05/07 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 34 | onetwothreefourfive
Related image

تشخیص سلامت بکینگ پودر

1ق چ خ از بکینگ پودررابا 1ق غ خ آب جوش یاگرم مخلوط کرده


سروصداتولیدمیکندومیجوشد درصورت سلامت بودن



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/05/07 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

اینم یکی از فن های ساده آشپزخانه من

شکرقهوه ایی.jpg  



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/03/31 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 14 | onetwothreefourfive

زولبیا بامیه رنگی


نشانه‌های مرغوبیت زولبیا و بامیه



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/02/18 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 17 | onetwothreefourfive

سلام به دوستای عزیزخودم روزای بهاریتون عالی




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/02/09 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

این هم چندترفندخوب درپخت انواع کیک ها

نکاتی درباره پخت کیک



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/22 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 34 | onetwothreefourfive
تکنیک های کار با ماسوره:ماسوره گرد

این حاشیه با زاویه 45 درجه پایپ میشه و دقیقا با قانون صدف هایی که با ماسوره ستاره ای درست می کردیم. یه ماسوره گرد که بهتره اندازه اش متوسط یا بزرگ باشه رو انتخاب کنید و کمی بالاتر از سطح کار نگه دارید و شروع به پایپ کردن کنید. دستتون رو خیلی کم رو به جلو حرکت بدید تا سر صدف شکل بگیره. وقتی سر صدف به اندازه کافی بزرگ شد ماسوره رو بکشید عقب و فشار رو متوقف کنید و بعد ماسوره روبه سطح کار نزدیک کنید و بکشیدش تا دم صدف هم شکل بگیره.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/12/22 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 262
دیروز : 141
ماه : 1265
ماه قبل : 5750
سال : 12855
سال قبل : 116589
کل : 953175
اطلاعات سايت:
اخبار :2351
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 2
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::