خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر

چاپ کتاب آشپزی

بسم الله

سلام به خوانندگان و دوستان گل و همراهان همیشگی سایت

من بعدازاین تصویری گذاشته خواهدشد که دستورات آن بزودی

در کتابی چاپ و دردسترس خواهد بود .


ماست خوشمزه خانگی

شیر2پاکت معمولی

خامه صبحانه 2ق غ

مایه ماست 4 -3 ق غ خ


تهیه به روش خودم :

شیرروباحرارت ملایم 15 دقیقه میجوشونم وبعدمیزارم تاحدی سردشه که انگشتمو نسوزونه.

خامه و مایه ماستمو باهم مخلوط وتوی شیرحل میکنم و درش روطوری میبندم که هواردشه .

بعداز2ساعت که کمی خنک شود دورش پارچه میپیچم و میزارم 1روزبماندوبعدمیزارمش یخچال .

اینم ماست خوشمزه خودم که تازه زدم





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/11/01 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

برگرفته از کتاب مستطاب آشپزی:

کشک:

دوغ را کمی نمک بزنید و روی آتش بجوشانیدتا مواد جامد ان لخته شود.

سپس ان را در کیسه بریزید و اویزان کنیدیا در ابکش زیر وزنه بگذارید.

خمیری که در کیسه باقی میماند گلوله کنید .

و در جایی که هوا جریان داشته باشد روی پارچه بگذارید تا خشک شود.


اینم کشک محلی من که اون رو خیس کردم وگذاشتم موند تا نرم شود.

توی غذاساز ریختم و کامل یکدست کردم و 20دقیقه جوشوندم

بعدازخنک شدن توی فریزر نگهداری میکنم.






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/01/21 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

طرز تهيه پنير با سركه:


مواد لازم:

شير: يك كيلو

سركه: 3 قاشق غذاخوري

طرز تهيه:

ابتدا شير را حرارت دهيد. وقتي شير به جوش آمد، شعله اجاق را خاموش كنيد.

سپس 3 قاشق سركه به آن اضافه كنيد و به هم بزنيد تا شير بريده شود.

سپس آن را از پارچه نازكي كه داخل آبكش قرار داده‌ايد، رد كنيد.

پارچه را روي پنير برگردانيد و به مدت 4 الي 5 ساعت جسمي سنگين روي آن قرار دهيد تا آب آن خارج شود.

سپس پنير را قطعه قطعه كرده، داخل آب نمك نگهداري كنيد.





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/10/28 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

ماست خوشمزه خانگی

شیر2پاکت معمولی

خامه صبحانه 2ق غ

مایه ماست 4 -3 ق غ خ


تهیه به روش خودم :

شیرروباحرارت ملایم 15 دقیقه میجوشونم وبعدمیزارم تاحدی سردشه که انگشتمو نسوزونه.

خامه و مایه ماستمو باهم مخلوط وتوی شیرحل میکنم و درش روطوری میبندم که هواردشه .

بعداز2ساعت که کمی خنک شود دورش پارچه میپیچم و میزارم 1روزبماندوبعدمیزارمش یخچال . 






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/10/11 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 453
دیروز : 484
ماه : 8634
ماه قبل : 28909
سال : 172507
سال قبل : 75097
کل : 815968
اطلاعات سايت:
اخبار :2144
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 9
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::