خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 225 )
آجیل و تنقلات ( 107 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 193 )
نوشیدنی ها ( 41 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 38 )
دانستنی قنادی ( 37 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 112 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 87 )
سس/چاشنی ( 97 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 87 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 167 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 115 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 9 )
فوت وفن ها ( 39 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 22 )
دسر ( 53 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 87 )
مناسبت ها ( 11 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 17 )
طبع خوراکها ( 3 )
تبدیل دمای فر

اینم یکی ازخوشمزه های زمستونی  بفرماییدنوش جون






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/10/28 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 40 | onetwothreefourfive
  • گوشت خورشی، 300 گرم
  • کدو حلوایی، یک کیلوگرم
  • پیاز متوسط، 2 عدد
  • آلو بخارا، 100 گرم
  • پودر زعفران محلول در آب، یک قاشق سوپ‌خوری
  • روغن مایع، مقداری برای سرخ کردن
  • رب گوجه‌فرنگی، یک قاشق سوپ‌خوری
  • دارچین، یک قاشق چای‌خوری سرپر
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

  1. ابتدا کدو را شسته و پس از پوست کندن، به صورت هلال‌های کوچک خرد کنید. سپس یک عدد از پیازها را ریز کرده و در تابه‌ای حاوی روغن سرخ کنید تا کمی طلایی‌رنگ شود. حالا کدوی خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید.
  2. گوشت را نیز شسته و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. پس از آن، پیاز دیگری را نیز به صورت خلالی خرد کنید. سپس داخل قابلمه‌ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید. حالا پیاز خردشده را در روغن سرخ کنید. در حین سرخ‌شدن پیاز، تکه‌های گوشت را نیز اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید.
  3. حالا برای پختن گوشت، 2 پیمانه آب جوشیده را به مخلوط گوشت و پیاز داغ افزوده و در ظرف را بگذارید تا گوشت روی حرارت کم اجاق‌گاز بپزد.
    نکته: ‌برای آنکه گوشت هنگام پخت طعم‌دار شود، زعفران محلول در آب جوشیده را نیز به آن اضافه کنید.
  4. در فاصله پخت گوشت، آلوها را خوب شسته و به مدت نیم

    خورش کدوحلوایی

    ساعت در آب خیس کنید سپس آنها را داخل سبدی آبکشی کنید. در مراحل پایانی پخت گوشت، آلو را به همراه رب گوجه‌فرنگی اضافه کرده و همچنان به مدت 2 ساعت دیگر روی حرارت بگذارید.
    نکته: رب را پیش از اضافه‌کردن به گوشت، کمی در روغن تفت دهید تا رنگ بهتری در غذا ایجاد کند.
  5. با توجه به اینکه کدو – به‌خصوص درصورتی که تکه‌های آن ریز و نازک باشد – به سرعت پخته و له می‌شود، پس از اضافه‌کردن کدو، خورش را مدت زمان زیادی روی شعله اجاق‌گاز حرارت ندهید. برای این منظور، باتوجه به اندازه تکه‌های کدو، یک ربع تا نیم‌ساعت زمان کافی است.

در ضمن دارچین و همچنین نمک و فلفل را نیز به همراه کدو به غذا اضافه کنید.

نکته 1: درصورتی که این خورش را با طعم ملس متمایل به ترش دوست دارید، 2 قاشق سوپ‌خوری آبغوره یا آب لیموترش به آن اضافه کنید.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/12/21 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
بازم کاکای خوشمزه بادستور سایتم

 



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/11/17 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه دسرکدوحلوایی :

کدوهاروباخیلی کم اب میزارم بپزه نرم که شود.

روش شیره انگوررقیق میریزیم ومیزاریم 5دقیقه بپزه

باگردووپسته تزیین میشه .





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/11/10 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
کیک کدو حلوایی

تخم مرغ 3عدد

جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری

ارد 2لیوان

گردو خرد شده 50گرم

کدو حلوایی پخته و پوره شده یک پیمانه

شکر یک لیوان

ماست 3قاشق سوپخوری

پیکینگ پودر3قاشق چایخوری

دارچین یک دوم قاشق چایخوری

روغن مایع 1لیوان

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

قالب رو چرب می کنیم ارد پاشی می کنیم کنار می زاریم فر رو هم روشن می کنیم

مواد خشک (ارد بیکینگ پودرنمک جوز هندی دارچین)الک می کنیم

کدو حلوایی رو پوست کنید خرد کنید با اب +2قاشق سوپخوری شکردر مخلوط کن پوره کنید

شکر +روغن+ماست رو با همزن بزنید تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم

با همزن بزنید پوره کدو حلوایی و مواد خشک رو اضافه می کنیم

در اخر گردو رو هم اضافه می کنیم .

در فر 175درجه سانتی گراد یا350درجه فارانهایت به مدت45تا50دقیقه





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/10/06 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 216
دیروز : 155
ماه : 10116
ماه قبل : 11969
سال : 47204
سال قبل : 116589
کل : 987525
اطلاعات سايت:
اخبار :2381
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 1
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::