|
||
خبرنامه
لينكستان
صفحات اضافي
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() موضوعات
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تبدیل دمای فر
|
اینم یکی ازخوشمزه های زمستونی بفرماییدنوش جون ![]()
نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/10/28 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 83 | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
طرز تهیه:
در ضمن دارچین و همچنین نمک و فلفل را نیز به همراه کدو به غذا اضافه کنید. نکته 1: درصورتی که این خورش را با طعم ملس متمایل به ترش دوست دارید، 2 قاشق سوپخوری آبغوره یا آب لیموترش به آن اضافه کنید.
نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/12/21 | rss | نظرات (0) | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تهیه دسرکدوحلوایی : کدوهاروباخیلی کم اب میزارم بپزه نرم که شود. روش شیره انگوررقیق میریزیم ومیزاریم 5دقیقه بپزه باگردووپسته تزیین میشه . ![]()
نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/11/10 | rss | نظرات (0) | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() کیک کدو حلوایی
تخم مرغ 3عدد جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری ارد 2لیوان گردو خرد شده 50گرم کدو حلوایی پخته و پوره شده یک پیمانه شکر یک لیوان ماست 3قاشق سوپخوری پیکینگ پودر3قاشق چایخوری دارچین یک دوم قاشق چایخوری روغن مایع 1لیوان نمک یک هشتم قاشق چایخوریقالب رو چرب می کنیم ارد پاشی می کنیم کنار می زاریم فر رو هم روشن می کنیم
مواد خشک (ارد بیکینگ پودرنمک جوز هندی دارچین)الک می کنیم کدو حلوایی رو
پوست کنید خرد کنید با اب +2قاشق سوپخوری شکردر مخلوط کن پوره کنید شکر +روغن+ماست رو با همزن بزنید تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم با همزن
بزنید پوره کدو حلوایی و مواد خشک رو اضافه می کنیم در اخر گردو رو هم اضافه می کنیم . در فر 175درجه سانتی گراد یا350درجه فارانهایت به
مدت45تا50دقیقه ![]()
نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/10/06 | rss | نظرات (0) | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نويسندگان
اعضا
![]() شمارنده
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آشنایی باماکروفرها
|