خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر

چاپ کتاب آشپزی

بسم الله

سلام به خوانندگان و دوستان گل و همراهان همیشگی سایت

من بعدازاین تصویری گذاشته خواهدشد که دستورات آن بزودی

در کتابی چاپ و دردسترس خواهد بود .


پیش از باز کردن، آب آن را خالی کنید
اگر بخواهید می‌توانید پیش از این که نارگیل را بشکنید، آب آن را تخلیه کنید. با این کار شکستن نارگیل خیلی آسان‌تر می‌شود.

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۱- نارگیل را روی سطح سفت و مسطحی که صدمه نبیند قرار دهید. تخته خرد کن محکم معمولاً برای این کار مناسب است.

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۲- چشم نرم نارگیل را پیدا کنید، این بخش از نارگیل به اندازه‌ای نرم است که بتوانید پیچ‌گوشتی فلزی یا سیخ را در آن فروکنید. اگر نشد، یک میخ و چکش بیاورید تا سوراخی ایجاد کنید. فقط مراقب باشید این کار را روی سطح لغزنده انجام ندهید. تنها یکی از چشم‌ها نرم است و به راحتی سوراخ می‌شود، این چشم را باید سوراخ‌کنید.

آب نارگیل را در یک کاسه بریزید. آب نارگیل را در غذا یا برای نوشیدن می‌توانید مصرف کنید.

نارگیل را باز کنید. ضربه بزنید و بچرخانید

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۱- نارگیل را در کف دست خود بر روی یک کاسه بزرگ یا سینک نگه‌دارید. وقتی نارگیل را باز می‌کنید، آب نارگیل داخل کاسه‌ای که زیر آن گذاشته‌اید جمع می‌شود.

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۲- به رگه بین چشم‌ها توجه کنید. این رگه را تا خط استوای نارگیل دنبال کنید. همین طور که نارگیل را در دست دارید، آن را در دست آرام‌آرام بچرخانید و با استفاده از سمت کند چاقو محکم دور تا دور خط استوا ضربه بزنید.

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۳- به ضربه زدن و چرخاندن نارگیل ادامه دهید تا این که نارگیل کاملاً باز شود. اگر این کار درست انجام شود (پس از چند بار چرخاندن)، نارگیل به دو نیمه مساوی تقسیم می‌شود.

شکستن نارگیل (روش دوم)

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۱- به سه سوراخی که در یکی از دو انتهای نارگیل وجود دارد توجه کنید. دو سوراخ رگه برجسته‌ای نزدیکشان دارند که شبیه به ابرو است.

نارگیل را در یک دست نگه‌دارید به صورتی که نوک هر یک از انگشتان اشاره و میانی روی هر ابرو قرار بگیرد (به طوری که نوک انگشت به سمت چانه نارگیل اشاره کند). چانه نارگیل را بر روی سطح سختی مانند لبه پله محکم بکوبید. ضربه باید کاملاً محکم باشد. نارگیل دو نیم می‌شود. این کار را می‌توانید پس از تخلیه آب نارگیل یا پیش از آن انجام دهید.

نارگیل را مرتباً بر روی یک لبه سخت بکوبید و بچرخانید

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۱- زدن نارگیل به سطح سفت را به عنوان یک روش ثانویه در نظر داشته باشید. اگر چاقوی محکمی ندارید، نارگیل را نگه داشته و محکم دور تا دور خط استوای آن را بر روی لبه محکم و تیزی بزنید. گوشه یک سنگ یا آجر خیلی بزرگ یا لبه صفحه بتونی (مانند جدول کنار خیابان یا پله‌های بتونی) معمولاً برای این کار موثر است.

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۲- ضربه زدن و چرخاندن را تا جایی ادامه دهید که نارگیل کاملاً باز شود.

شکستن به وسیله دربازکن مارپیچ و کیسه پلاستیکی

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۱- چشم نارگیل را با دربازکن مارپیچی،باز کنید. آن را روی یک لیوان یا کاسه بگیرید تا آب نارگیل خارج شود.

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۲- نارگیل را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و آن را بر روی یک سطح بتونی خردکنید. از چکش یا اجسام مشابه برای خرد کردن می‌توانید استفاده کنید

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۳- وقتی نارگیل شکست و باز شد، آن را از کیسه پلاستیکی خارج کنید.

روش دریل، و ضربه سنگین
 

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۱- دو چشم نارگیل را با دریل سوراخ کرده و آب آن را خارج کنید.

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۲- جایی را که می‌خواهید نارگیل را بشکنید مشخص کنید. نارگیل به طور طبیعی در امتداد خط استوا (درحالی‌که چشم و ته آن در قطب قرارگرفته باشند) می‌شکند. 

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۳- در استوای نارگیل که می‌خواهید بشکنید، خطی بکشید (این کار برای راحتی بیشتر است، اگر تجربه دارید نیازی به این کار ندارید).

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۴- نارگیل را در کف دست خود بگیرید به طوری که خطی که کشیده‌اید را ببینید. سپس با استفاده از یک سنگ سنگین یا فلز یا پشت چاقو بر جایی که خط کشیده‌اید، به نارگیل ضربه بزنید. به اندازه‌ای نیرو وارد کنید که اگر با یک دست به کف دست دیگری مشت می‌زدید، وارد می‌کردید. زیاد سخت ضربه نزنید وگرنه پوست آن فوراً می‌شکند و خیلی هم آهسته ضربه نزنید وگرنه چند سال طول می‌کشد تا آن را بشکنید.

توجه کنید اگر به اندازه کافی قوی و باتجربه نیستید، هرگز با لبه تیز چاقو به نارگیلی که در دست دارید نزنید. بهتر است در این روش از چاقو استفاده نکنید.

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۵- نارگیل را کم‌کم در دستتان بچرخانید به طوری که بتوانید خطی را که کشیده بودید، ببینید و سپس ضربه بزنید. به همین صورت نارگیل را دو دور کامل بچرخانید (تقریباً هفت ضربه در هر دور). تقریباً همین زمان باید صدای متفاوت ترک خوردن را بشنوید که به معنی شروع باز شدن نارگیل است.

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۶- وقتی این اتفاق افتاد جای ترک را شناسایی کنید و در نقطه مقابل آن شروع به ضربه زدن کنید (کمی کمتر نیرو وارد کنید) و به چرخاندن نارگیل در دستتان ادامه دهید تا این که نارگیل نصف شود.

 اگر باز نشد این مراحل را تکرار کنید اما کمی سخت تر ضربه بزنید. با تمرین می‌توانید نارگیل را به دو نیم تقسیم کنید.

گرم کردن یا فریز کردن

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۱- با یک سیخ چشم‌های نارگیل را سوراخ کرده و آب آن را خارج کنید.

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۲- نارگیل را در اجاق در دمای ۹۳ درجه سانتی‌گراد بگذارید و ۱۵ دقیقه بگذارید بپزد. به جای این کار می‌توانید آن را ۱۵ دقیقه فریز کنید. با این کار پوست نارگیل شل شده و از گوشت آن جدا می‌شود.

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۳- نارگیل را در یک دست نگه‌دارید و چکش را در دست دیگر، به خط استوای نارگیل ضربه زده و آن را آرام آرام بچرخانید.

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۴- این کار را تا زمانی که نارگیل شکسته شده و باز شود ادامه دهید. باید با این روش نارگیل به دو نیم مساوی تقسیم شود.

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۵- پوست نارگیل را از گوشت آن جدا کنید. چون پیش تر آن را حرارت داده یا فریز کرده‌اید این کار ساده‌تر شده است.

جدا کردن گوشت نارگیل

۱- چند راه برای جدا کردن گوشت نارگیل وجود دارد، هر کدام را امتحان کنید تا ببینید از کدام بهتر نتیجه می‌گیرید.

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۲- نارگیل را بپزید. پس از باز کردن نارگیل، می‌توانید آن را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید تا گوشت به راحتی از پوست جدا شود. بدیهی است که اگر از روش حرارت دادن برای شکستن نارگیل استفاده کرده باشید نیازی نیست دوباره این کار را انجام دهید چون با همان مرتبه اول گوشت نارگیل به راحتی از پوست جدا می‌شود.

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۳- از قاشق یا کارد کره استفاده کنید. اگر پوست به چند قطعه کوچک شکسته شده باشد، این کار آسان‌تر است. از کارد کند یا قاشق برای برداشتن گوشت از نارگیل استفاده کنید. قاشق یا چاقو را بین گوشت نارگیل و مرز پوست چوبی فرو برده، سپس کمی آن را اهرم کنید تا تکه‌های گوشت نارگیل از پوست‌کنده شود. گاهی اوقات می‌توانید قاشق را زیر گوشت برده و آن را اهرم کنید و قسمت به قسمت از پوست جدا کنید.

اگر از چاقو استفاده می‌کنید شکاف‌های V شکل در گوشت نارگیل ایجاد کنید و قطعات مثلثی شکل از نارگیل خارج کنید.

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۴- از دستگاه رنده نارگیل می‌توانید استفاده کنید. یکی از روش‌های آسان جدا کردن گوشت از پوست در نارگیل استفاده از ابزاری به نام رنده نارگیل (coconut shredder) است که در هند زیاد از آن استفاده می‌شود. این دستگاه کمی شبیه به چرخ‌گوشت است. نارگیل را جلوی تیغه نگه می دارید و دسته را می‌چرخانید. یک دقیقه طول می‌کشد تا یک نارگیل را با آن پوست بکنید.

نحوه باز کردن نارگیل,آموزش باز کردن نارگیل


۵- از پوست کن استفاده کنید. همین که گوشت را از پوسته بیرونی جدا کردید، با استفاده از پوست کن می‌توانید پوست داخلی و نازک آن را بگیرید.

توصیه ها
۱. دو عدد از چشم‌های نارگیل را با میخ یا پیچ‌گوشتی سوراخ‌کنید تا هوا بتواند از یکی واردشده و آب نارگیل از دیگری خارج شود. این کار سرعت را بالا می‌برد.

۲. در یک سمت نارگیل سه نقطه سیاه وجود دارد که دوتای آن‌ها به هم نزدیک‌تر هستند و چشم‌های نارگیل را تشکیل می‌دهند و به سومی دهان نارگیل گفته می‌شود. دهان ضعیف‌ترین نقطه نارگیل است و با ابزار تیزی مانند یک تیغه قیچی به راحتی سوراخ می‌شود. آب ظرف سی ثانیه در ظرف تخلیه می‌شود. برای اطمینان از خالی شدن نارگیل آن را تکان دهید.

۳. آب داخل نارگیل با شیر نارگیل متفاوت است و شیرین است. آب این میوه به صورت طبیعی در هنگام رشد نارگیل تولید می‌شود و بسته به رسیده بودن آن طعم و رنگش متفاوت است. شیر نارگیل محصولی فراوری شده است که از استخراج روغن گوشت سفید رنگ نارگیل و معمولاً آب جوش ساخته شده است. البته شما نیز می‌توانید خودتان شیر نارگیل درست کنید.

۴. اگر هیچ یک از ابزار گفته‌شده را ندارید یا عجله دارید و می‌خواهید نارگیل را باز کنید، آن را در یک کیسه پلاستیکی محکم گذاشته و آن را با پرتاب به سطح سختی بکوبید. آب نارگیل را در این روش از دست می‌دهید اما می‌توانید گوشت آن را بخورید. مراقب باشید آن کیسه به کسی برخورد نکند!

۵. از سینک آشپزخانه برای نگه‌داشتن نارگیل در حین استفاده از چکش یا یخ شکن ( یا هر ابزار دیگر) و تخلیه آب نارگیل می‌توانید استفاده کنید.

۶. اگر سوراخ‌های نارگیل کوچک است و خالی شدن آن نارگیل زمان می‌برد، نارگیل را روی یک لیوان نگه داشته و از یکی از سوراخ‌ها به آن بدمید. آب داخل آن به سرعت از آنجا خارج می‌شود.

۷. سر مته ۶ میلیمتری اندازه مناسبی برای دریل چشم‌های نارگیل بوده و سریع‌تر و مطمئن تر از یخ شکن است. 

۸ . اگر هیچ‌کدام از این راه‌ها جواب نداد می‌توانید نارگیل را داخل یک حوله پیچیده و با چکش به آن ضربه بزنید.

۹. اگر می‌خواهید نارگیل را به دو نیمه کاملاً مساوی تقسیم کنید (مثلاً از پوست آن برای موارد مختلف مانند ابزار موسیقی، جا شمعی و …) استفاده کنید می‌توانید با اره نواری برش صاف‌تری (با دقت بیشتر) ایجاد کنید. ابتدا آب نارگیل را خارج کنید تا کارتان تمیزتر از آب در بیاید.

۱۰. از یک پیچ‌گوشتی استفاده کنید و سوراخی در دهان نارگیل (ضعیف‌ترین چشم نارگیل) ایجاد کنید و آب آن را داخل کاسه یا لیوانی بریزید. حالا از یک چاقوی بدون لبه ( یا پشت چاقو) استفاده کنید و به دور تا دور خط استوا یا خط دندانه‌دار نارگیل ضربه بزنید. در حین ضربات محکمی که وارد می‌کنید نارگیل را بچرخانید. نارگیل پس از چند دور چرخاندن ، می‌شکند.

هشدارها
۱. هنگام ضربه زدن به نارگیل با چاقو بسیار مراقب باشید. باید به نارگیل محکم ضربه بزنید اما نه این قدر محکم که کنترل چاقو از دستتان خارج شود چون در این صورت ممکن است تصادفاً به چیز دیگری را ضربه زده یا آن را ببرید به خصوص دست خود را. اگر در استفاده از چاقو مطمئن نیستید روش دیگری استفاده کنید که نیازی به چاقو نداشته باشد.

۲. نارگیل را درحالی‌که آب داخل آن را خالی نکرده‌اید داخل فر نگذارید. اگر مدت زیادی بماند آب داخل آن به بخار تبدیل‌شده و فشار زیادی در داخل ایجاد می‌کند و می‌ترکد .

۳. وقتی نارگیل شروع به شکستن کرد، ممکن است پیش از این که بشکند، به سرعت باز شود و سپس دوباره بسته شود.

مراقب باشید پوست یا گوشت دستتان در ترک ایجادشده گیر نکند.


۴. در حین ضربه زدن به نارگیل مراقب چشمان خود باشید چون ممکن است قطعات آن به هوا پرتاب شوند.

۵. همیشه داخل نارگیل را بررسی کنید. اگر بوی ترش می‌دهد یا به نظر فاسد می‌رسد گوشت یا آب آن را مصرف نکنید.

۶. هرگز سعی نکنید با دندان نارگیل را باز کنید. با این کار نارگیل باز نمی‌شود تنها ممکن است دندان شما بشکند. 

 


درادامه مطلب باکارایی های نارگیل اشنامیشوید



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/01/25 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 140 |

ماسوره گرد( round tips )

ماسوره گرد یکی از ضروری ترین ماسوره ها برای تزیین کیک است شما می توانید در تزیین خود برای ساقه , دورکشی کیک از این مدل استفاده کنید البته برای نوشتن روی کیک نیز می توانید از شماره ۳ آن استفاده کنید پرکاربردترین ماسوره های مدل گرد شماره ۵ , ۱۰ , S1 است

تزیین کیک با ماسوره گرد round

ماسوره گلبرگ ( petal tips )

از این مدل ماسوره برای تزیین گلبرگ های انواع گل ها استفاده می شود پرکاربردترین آن شماره های #۱۰۲ , #۱۰۳ , #۱۰۴ , #۱۲۵ است

ماسوره گلبرگ petal

ماسوره گلبرگ های قطره ای ( drop flower tips )

این مدل از ماسوره در سه سایز کوچک , متوسط و بزرگ موجود است همانطور که در تصویر مشاهده می کنید دندانه های این مدل به هم چسبیده اند طوریکه وقتی کریم یا خامه را با این مدل قیف بزنید به شکل گل درمی آید از پرکاربردترین شماره های آن می توان به #۱۰۶ , #۱۰۷ , #۱۴۰ , #۱۹۱ , E#1 اشاره کرد

تزیین کیک با ماسوره گلبرگ قطره ای

ماسوره های سبد حصیری ( basketweave )

همانطور که از اسم ان مشخص است برای تزیین کیک با بافت حصیر به کار می رود شما می توانید در تزیین کیک با بافت سبد از این مدل استفاده کنید البته در اموزش های قبلی اورسوییت تزیین کیک به شکل سبد اموزش داده شده است از پرکاربردترین ان می توان B#2 , #48 نام برد

تزیین کیک تولد ماسوره سبد حصیری

ماسوره های منفذ دار ( multi-opening tips )

این مدل ماسوره برای پرکردن کیک استفاده می شود هم چنین برای درست کردن ستاره های کوچک , خوشه انگور , و چمن نیز مناسب است شماره #۲۳۳ ان بسیار پرکاربرد است

ماسوره های منفذدار multiopening tips

ماسوره های ستاره ای باز ( open star tips )

یکی از پرکاربردترین ماسوره ها برای تزیین کیک است که افراد مبتدی نیز می توانند به راحتی با ان کار کنند برای درست کردن صدف , زیگزاگ , رودخونه , گل و ستاره نیز به کار می رود شماره های #۱۶ , #۱۸ , #۲۱ #۳۲ از پرکربردترین ماسوره های ستاره باز هستند

شکوفه زدن با ماسوره ستاره باز

ماسوره های ستاره دار بسته ( closed star tips )

این مدل نیز مانند مدل ستاره ای باز است با این تفاوت که عمق خط های روی خامه بیشتر و زیباتر خواهد بود از پرکاربردترین انها می توان به شماره های #۲۶ , #۲۴ , #۳۳ اشاره کرد

ماسوره های ستاره یسته closed star

ماسوره های برگ ( leaf tips )

همانطور که از نامش مشخصه برای ایجاد برگ از این مدل استفاده میشود . در صورتیکه می خواهید در تزیین کیک تولد از برگ استفاده کنید می توانید از این مدل ماسوره استفاده کنید پرکاربردترین ها ۳۳۶# , ۶۷# است

ماسوره های برگ leaf tips

ماسوره های موج دار ( ruffle tips )

کاربرد این مدل در تزیین کیک برای کنگره زدن اطراف کیک است

ماسوره موج دار ruffle tips

در تصویر زیر نیز چند نمونه از ماسوره های پرکاربرد از نظر شرکت wilton رو مشاهده می کنید

معرفی ماسوره های ویلتون



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/12/27 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/12/06 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
خلاقیت در آشپزی


نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/12/04 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 401
دیروز : 695
ماه : 9277
ماه قبل : 28909
سال : 173150
سال قبل : 75097
کل : 816611
اطلاعات سايت:
اخبار :2144
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 5
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::