خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
قنادی خاتون
انواع کیک ها ( 224 )
آجیل و تنقلات ( 106 )
شیرینی های خشک ( 128 )
دسرهاو ژله و بستنی ها ( 191 )
نوشیدنی ها ( 40 )
شخصی ( 23 )
کوکیز وبیسکوییت ها ( 38 )
دانستنی قنادی ( 36 )
فسفود و غذاها
انواع نان و خمیر ها ( 110 )
اسنک و سمبوسه ها ( 32 )
پیراشکی / رولت ها/پیتزا ( 82 )
اردور/دیپ/ پیش غذا ( 87 )
سس/چاشنی ( 97 )
شور/ ترشی/مربا/کمپوت ( 87 )
کباب و غذاهای گوشتی,دریایی ( 165 )
کوکو/شامی/ کتلت ( 52 )
اش /ابگوشت/سوپ ( 126 )
دلمه / کوفته ( 36 )
خوراک و غذاهای گیاهی/سالادها ( 68 )
انواع پلو و چلو هاوماکارانی ها ( 115 )
غذاهای فسفودی ( 39 )
خوراک ها/خورش ها ( 113 )
موادالیه خانگی ( 65 )
غذاهای کدو حلوایی ( 11 )
لبنیات وفراورده ها ( 9 )
فوت وفن ها ( 38 )
غذای ملل ( 18 )
ماه رمضان افطار
حلواها ( 22 )
دسر ( 53 )
پیش غذاها ( 13 )
عید نوروز
شیرینی ها ( 87 )
مناسبت ها ( 11 )
یلدا ( 4 )
مطبخ دیابتی ها
غذاها و پیش غذاها ( 3 )
دسرهاو نوشیدنی ها ( 4 )
بخورونخورها ( 14 )
کتب هاومجلات
آشپزی ( 1 )
متتفرقه ها ( 2 )
متفرقه ها
زیبایی /سلامت ( 17 )
طبع خوراکها ( 2 )
تبدیل دمای فر

دمنوش گل محمدی برای سم زدایی بدن




گل محمدی یا گل رز سرخ به عنوان یک ماده دیورتیک (ادرار آور) بسیار ملایم عمل می کند.

مواد دیورتیک باعث می شوند تا کلیه ها مقدار بیشتری سدیم را توسط ادرار کردن دفع کنند

و به سم زدایی بهتر بدن نیز کمک کنند.

نمک بیش از حد، آب موجود در خون ما را کاهش می دهد و موجب غلظت خون می شود

که این موضوع برای سلامت بدن و گردش خون خوب نیست. از طرفی زمانی که شما وزن کم می کنید

و چربی می سوزانید در واقع آب زیادی را از دست می دهید.

از آنجا که هیدراته بودن بدن یکی از فاکتورهای مهم برای کاهش وزن و سم زدایی بدن می باشد

بنابراین با نوشیدن این دمنوش معطر و مفید می توانید به سلامت بدن تان نیز کمک کنید.


طرز تهیه

پس از آن که آب داخل قوری به دمای 80 درجه سانتی گراد رسید یک قاشق غذاخوری غنچه

یا گلبرگ تازه گل محمدی را به آن اضافه کرده و بگذارید 15 دقیقه دم بکشد و سپس مصرف کنید.

توجه داشته باشید که دمنوش گل محمدی یکی از بهترین دمنوش ها برای رفع یوبست نیز می باشد

بنابراین بهتر است در مصرف آن زیاده روی نکنید.





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/11/29 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
تذکرات در مورد چگونگی دم کردن چای های گیاهی :

1. برای دم کردنی های گیاهی بهتر است از قوری های چینی یا شیشه ای استفاده شود.

2. قوری را روی حرارت غیر مستقیم کتـری یـا سمـاور قرار دهیم.

3. برای دم کشیدن 15 دقیقه کافی است امّا هر چه بیشتر دم بکشد بهتر است.

4. چای را صاف نموده و میل نمائید.

5. دم کشیده و صاف کرده این چای ها تا چند روز قابل مصرف است.

منبع: بيتوته

Image result for ‫دمنوش‬‎



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/11/07 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

خوب بریم سراغ یک نوشیدنی خوش طعم خونگی

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	چای یخ.jpg
بازدید:	0
اندازه:	13.2 کیلوبایت
شناسه:	262877  

اینم روش تهیه من :

چای + خیلی کم شکر + دوقطره ابلیمو بعدولرم شدن هم یخ رومیاندازیم




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/10/05 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/04/26 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

سلام به دوستای گلم عباداتتون قبول

یک نوشیدنی عالی برای افطار



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1398/03/08 | rss | نظرات (0) | ادامه مطلب |مشاهده : 18 | onetwothreefourfive
[1][2][3][4][5][6][7][8][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 158
دیروز : 97
ماه : 402
ماه قبل : 11969
سال : 37490
سال قبل : 116589
کل : 977810
اطلاعات سايت:
اخبار :2369
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 6
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::