خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر

سلام به دوستای نازهمیشگی خودم

بفرماییدیه داروی خوشمزه وژرخاصیت زمستونی نوش جون



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1397/10/22 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه کاچی:

بلغورهای گندم راچندساعت خیس میکنم و بعدبا خیلی خیلی کم نمک و اب میگذارم بپزه

باشیره یاسیرله کرده یا کشک یاشکرسرومیشود





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/03/27 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

موادلازم :

آردگندم (نان سنگک عالیه)   1 پ 

گلاب  1 استکان کوچک معمولی 

آب    3 پ 

کره   50 گرم 

نبات  1 تکه متوسط 

مغز گردویاپسته تزیین 


تهیه قیماق :

نبات و گلاب و کمی زعفران و آب راروی حرارت ملایم میگذاریم بجوشه و قوام بیاد .

اردرا کمی درتابه تف داده تا طلایی شود وبوی آن گرفته بشه 

کره راتوی آن ریخته آن راسرخ میکنیم .

شربت راکم کم افزوده ومدام هم میزنیم تا شبیه فرنی شود . 

حدودا 20 دقیقه زمان برای تهیه این دسرخوشمزه لازم است .




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/04/10 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

موادلازم :

بلغورگندم یاجو 1 پ 

آب 2 تا3پ 

کره  10 گرم 

تهیه :

بلغوررابا آب خیس کرده حدودا 4 ساعت میگذاریم باکمی نمک و کره بپزه تا کاملاله و بازشود .

موقع خوردن با سیرله شده یا شیره میخوریم 

مناسب افطاری یه پیش غذای سبک 





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/04/10 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه هلیم سریع و آسان:

موادلازم برای 2 نفر  

1/2 سینه مرغ 

1 پیمانه بلغورگندم 

آب 4 پیمانه 

طرز تهیه :

سینه مرغ و بلغورگندم راباکمی آب  میگذارم بپزه تا بلغورکاملا له شود.

گوشت پخته رادرآورده کامل ریش ریش میکنینم وکنارمیزاریم .

وقتی بلغورگندم کاملاپخت و له شد ازصافی ردمیکنیم .

و گوشت رااضافه کرده باکمی نمک تاجا افتاده و کشدارشود .

با شکرودارچین و شیره انگور عالی میشه




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/04/04 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive






نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/03/02 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
پودینگ

مواد لازم:

برنج                            سه چهارم پیمانه

شیر                            2 پیمانه

شکر                            یک سوم پیمانه 

نمک                            یک چهارم قاشق چای خوری

تخم مرغ زده شده        1 عدد

کشمش طلایی            دو سوم پیمانه

کره                              یک قاشق غذاخوری

وانیل                           نصف قاشق چای خوری

 

روش تهیه:

* یک و نیم پیمانه آب را حرارت دهید تا شروع به جوشیدن کند. برنج خام را داخل آن بریزید و کمی به هم بزنید. سپس درب ظرف را ببندید و دمای گاز را کم کنید. برنج باید حدود 20 دقیقه بپزد.

* در یک ظرف جداگانه، یک و نیم پیمانه برنج پخته شده را، با یک و نیم پیمانه شیر، شکر و نمک مخلوط نمایید. آن‌ها را به مدت 15 الی 20 دقیقه، روی حرارت ملایم قرار دهید.

* وقتی ترکیب به صورت کرمی غلیظ درآمد، نصف پیمانه شیر باقیمانده را همراه با تخم مرغ زده شده و کشمش به آن اضافه نمایید. مواد را حدود دو دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید و مرتب به هم بزنید.

* سپس آن را از روی حرارت بردارید و کره و وانیل را به آن‌ها بیفزایید و خوب به هم بزنید. پودینگ برنج آماده است، نوش جان بفرمایید.



نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/02/27 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

به ازای هر3نفر1 لیوان دسته دارفرانسوی بلغورگندم و 1/4 سینه مرغ 

روش تهیه :

گندم را به مدت یک یا دو شب بخیسونید. و گندم وسینه مرغ را توی زود پز بذارید

 به مدت 2.5 ساعت بعد پخته شدن توی مخلوط کن - 

وبعد دوباره توی قابلمه تا یکی دوجوش بخوره 

و شکر نمک و دارچین وشیره انگور بهش اضافه کنید. 




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/02/18 | rss | نظرات (0) |

بلغور گندم   1 پیمانه 

آب  3  پیمانه 

نمک  مقداری 

تهیه کاچی:

بلغور گندم رابا آب میزارم بپزه تاکاملا نرم وباز شه باخیلی کم نمک 

زمان خوردن باسیرکوبیده خام یا شیره انگوریا شکربسته به ذائقه میخورن





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/02/18 | rss | نظرات (0) |
[1]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 568
دیروز : 350
ماه : 7866
ماه قبل : 36210
سال : 27683
سال قبل : 180266
کل : 851410
اطلاعات سايت:
اخبار :2192
  نظرات : 9
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 5
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::