خبرنامه

لينكستان
صفحات اضافي
موضوعات
تبدیل دمای فر

چاپ کتاب آشپزی

بسم الله

سلام به خوانندگان و دوستان گل و همراهان همیشگی سایت

من بعدازاین تصویری گذاشته خواهدشد که دستورات آن بزودی

در کتابی چاپ و دردسترس خواهد بود .


تهیه کاچی:

بلغورهای گندم راچندساعت خیس میکنم و بعدبا خیلی خیلی کم نمک و اب میگذارم بپزه

باشیره یاسیرله کرده یا کشک یاشکرسرومیشود





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1395/03/27 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

موادلازم :

آردگندم (نان سنگک عالیه)   1 پ 

گلاب  1 استکان کوچک معمولی 

آب    3 پ 

کره   50 گرم 

نبات  1 تکه متوسط 

مغز گردویاپسته تزیین 


تهیه قیماق :

نبات و گلاب و کمی زعفران و آب راروی حرارت ملایم میگذاریم بجوشه و قوام بیاد .

اردرا کمی درتابه تف داده تا طلایی شود وبوی آن گرفته بشه 

کره راتوی آن ریخته آن راسرخ میکنیم .

شربت راکم کم افزوده ومدام هم میزنیم تا شبیه فرنی شود . 

حدودا 20 دقیقه زمان برای تهیه این دسرخوشمزه لازم است .




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/04/10 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

موادلازم :

بلغورگندم یاجو 1 پ 

آب 2 تا3پ 

کره  10 گرم 

تهیه :

بلغوررابا آب خیس کرده حدودا 4 ساعت میگذاریم باکمی نمک و کره بپزه تا کاملاله و بازشود .

موقع خوردن با سیرله شده یا شیره میخوریم 

مناسب افطاری یه پیش غذای سبک 





نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/04/10 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive

تهیه هلیم سریع و آسان:

موادلازم برای 2 نفر  

1/2 سینه مرغ 

1 پیمانه بلغورگندم 

آب 4 پیمانه 

طرز تهیه :

سینه مرغ و بلغورگندم راباکمی آب  میگذارم بپزه تا بلغورکاملا له شود.

گوشت پخته رادرآورده کامل ریش ریش میکنینم وکنارمیزاریم .

وقتی بلغورگندم کاملاپخت و له شد ازصافی ردمیکنیم .

و گوشت رااضافه کرده باکمی نمک تاجا افتاده و کشدارشود .

با شکرودارچین و شیره انگور عالی میشه




نویسنده: یاس کبود تاریخ: 1394/04/04 | rss | نظرات (0) | onetwothreefourfive
[1][2][»»]
نويسندگان
اعضا
كاربر مهمان خوش آمديد!
عضويت در سايت
كلمه عبور را فراموش كرده ام
نام کاربری
کلمه عبور
شمارنده
 امروز : 145
دیروز : 382
ماه : 9954
ماه قبل : 28909
سال : 173827
سال قبل : 75097
کل : 817288
اطلاعات سايت:
اخبار :2146
  نظرات : 8
خروجي rss
كاربران:
اعضا : 1
  كاربران آنلاين : 5
مقیاس اندازه گیری
Flour volume vs. weight chart:
CupGramOuncePoundKilogram
1/431g1.1 oz0.06 lb0.03kg
1/342g1.5 oz0.09 lb0.04kg
1/262g2.2 oz0.13 lb0.06kg
5/878g2.7 oz0.7 lb0.07kg
2/383g2.9 oz0.18 lb0.08kg
3/493g3.3 oz0.2 lb0.09kg
1125g4.4 oz0.27 lb0.125kg
1 tablespoon of flour = approx. 8g or 1/3 oz
3 tablespoons of flour = approx. 25g or 1 oz
آشنایی باماکروفرها

:: RashCMS :: - :: MihanPHP ::